18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Paris Saint-Germain – Dortmund

Den første af anden kamp af de to semifinaler i Champions League, hvor Paris skal overvinde tyskerne, der kommer til Parc des Prince med en 1-0 sejr, og så er Daniele Orsato dommer.

(Foto: Sportimage Ltd / Alamy Live News)

Paris Saint-Germain – Dortmund

Tirsdag d. 7. maj kl. 21:00

Lucas Beraldo får kort i kampen til odds 5,75 ved unibet*
Gregor Kobel får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Egentlig føltes det jo som en lidt vag kamp, men det kan snildt blive en af sæsonens mest spændende. Dortmund har deres smalle føring, men Paris har endnu til gode at overbevise om, at den vender de snildt i returen. Det kunne lige så godt have endt 2-0 end 1-1 i Dortmund, og Dortmund kommer til at stå dybt, men har nogle farlige typer. Niklas Fullkrug kan holde fast i bolden, og Karim Adeyemi og Jadeon Sancho bliver dødbringende på kontraer, hvilket også kan invitere til kort.

I den her sæson har vi lavet en del tips om begge hold, så der er naturligvis en del gengangere, men grundet kampens betydning er der også relativt lave odds, og så er kort stort set gratis, så man kan godt forvente sig en god håndfuld professionelle frispark mere end normal. Er Paris presset, så tror vi også gerne på en Kylian Mbappé meltdown igen (6.00), men også Paris’ midtbane er udsat, hvor vi har set både Fabian Ruiz (5.75, Unibet) og Vitinha (8.00, Bet365) lave kort de sidste par kampe. Og det bør man klart overveje at splitte en unit på, især live. Men vi går dog med vores brasilianske ven Lucas Beraldo, der helt sikkert starter inde i den her kamp efter Lucas Hernandez’ skade. 5.75 er et ganske fint odds, for en ung forsvarsspiller med det aggressionsniveau. Det naturlige er også, at målmand Gregor Kobel vil trække tiden fra start af, og hvis Paris ikke scorer med det samme, så bliver det meget synligt, og Kobel kan endda risikere at få kortet tidligt. Af vores klassiske Dortmund-tips er der Ian Maatsen, Emre Can og Julian Ryerson. Odds på Maatsen og Can er en anelse for lave, men Ryerson fåes til 4.50 hos Bet365, her skal man dog overveje om Mbappé spiller ude på kanten, som flere medier projekterer da Randal Muani skal starte inde i stedet for Bradley Barcola.

Kampens dommer er Daniele Orsato, som faste læsere vil vide, at vi jo elsker, og er der spænding i kampen efter pausen, så kan man godt forestille sig en kortfest fra den italienske dommer, der har en evne til at sætte sig selv i fokus

Spil på Lucas Beraldo-kort til odds 5,75*
Spil på Gregor Kobel-kort til odds 5,50*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar