18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Napoli – Barcelona og Porto – Arsenal

FC Porto – Arsenal

Onsdag d. 21. februar kl. 21:00

Jorge Sanchez får kort i kampen til odds 3,20 ved bet365*
Eduardo Pepe Aquino får kort i kampen til odds 8,50 ved bet365*

Igen to hold hvor det er et stykke tid siden, at de to hold har mødtes. Faktisk er det helt tilbage i 2010, hvor Nicklas Bendtner spillede sin bedste kamp NOGENSINDE og scorede hattrick. Siden da er der løbet meget vand gennem åen, og bogstavelig talt gået op i hat og briller.

Porto har historisk altid været stærke på hjemmebane i Europa, men de sidste par år har det været et lidt svagere hold, så Arsenal bør være favorit. Porto ser ud til at mangle begge deres venstre backs, så derfor kan den mexicanske højre back Jorge Sanchez komme til at stå en venstre dør. Sanchez har i forvejen tre kort i otte ligakampe for Porto i den her sæson, så selvom det ikke er et fantastisk odds, så er det et oplagt bud på et kort. Det står åbenbart i regelbogen, at Porto altid skal have en spiller ved navn Otavio, deres nye midterforsvarer fra Famalicao er næste i rækken. Og han har et pænt snit på (17/4), men er ikke tilgængelig. Overvej den live. Et andet navn som Porto har et par stykker af er Pepe. Hvor mange mest ville hælde til den til tider kampsportsivrige forsvarsspiller, så er det faktisk midtbaneudgaven som vi er mest lune på. Bet365 har givet ham et meget højt odds på 8.50 til trods for at Pepe har fået fire kort i ligaen og to i Champions League – og dermed er i karantænefare. Det er vigtigt, at man holder tungen lige i munden, og tager Eduardo Pepe eller Pepe Aquino hos sin udbyder. Ellers ender man med forsvarsspilleren.

Kampens dommer er hollandske Serdar Gözübüyük, der historisk set ikke giver mange kort i Champions League, men i tre kampe i år har et snit på over fem, hvor især Braga-Napoli stak af med ni kort, så det er ikke fordi en kamp kan eksplodere for ham.

Spil på Jorge Sanchez-kort til odds 3,20*
Spil på Eduardo Pepe-kort til odds 8,50*

Napoli – Barcelona

Onsdag d. 21. februar kl. 21:00

Pasquale Mazzocchi får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*
Andre-Franck Zambo får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Napoli-Barcelona er til gengæld et opgør, vi har set et par gange før i de seneste sæsoner i henholdsvis 2022 og 2020. Begge hold er lidt i sportslig opløsning, hvor Napolis nylige fyring af Walter Mazzari selvfølgelig peger i retning af, at de italienske mestre har det værst. Omvendt kunne man måske forvente en trodsreaktion. En videre kvalificering kan redde sæsonen for begge hold, men især for Xavi og Barcelona.

Hvis man trækker den ene kamp, hvor Arturo Vidal gik amok (og hvornår gør han ikke det?), så har de øvrige tre kampe ikke været store kortfester. Så der er også okay odds her. Vi har kastet os over Napolis nye venstre back Pasquale Mazzocchi, der kommer fra Salernitana, og har fået fire kort i år. Mazzocchi har aldrig spillet Champions League før, så det vil være et skridt op for ham, og så i en kamp, hvor han har Lamine Yamal som sin direkte modspiller. Der er dog også en mulighed, at rutinerede Mario Rui starter inde i stedet for. Han har cirka samme odds. Både Rui og Andre-Franck Zambo har fået kort i de tidligere kampe, og selvom Napoli generelt ikke får mange kort på midtbanen, så er det Zambo der er Napolis fysiske spiller, og derfor er 5.50 acceptabelt. Vi kunne også godt lide Andreas Christensen (5.00, Unibet), der spiller 6’er for Barcelona for tiden, og helt generelt har en sæson, hvor han får lidt flere kort.

Kampens dommer er tyske Felix Zwayer, der efterhånden har udviklet sig til at være Tysklands bedste dommer. Selvom tyskere helt generelt dømmer ret kyndigt og disciplineret, så har Zwayer faktisk et snit på 5,34 kort i 29 Champions League-kamp, hvilket bringer ham op på Daniele Orsato og spansk niveau. Så selvom Napoli-Barcelona-kampe historisk set ikke har været gigantiske kortfester, så skal man måske tage over fem kort her.

Spil på Pasquale Mazzocchi-kort til odds 4,80*
Spil på Andre-Franck Zambo-kort til odds 5,50*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar