18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Manchester City – Real Madrid og Bayern München – Arsenal

Returkampene for det andet sæt kvartfinaler i Champions League, hvor vi forventer et stort brag i Manchester.

Alamy

Manchester City – Real Madrid

Onsdag d. 17. april kl. 21:00

Federico Valverde får kort i kampen til odds 4,80 ved unibet*
Kevin De Bruyne får kort i kampen til odds 6,50 ved bet365*

Lad os starte med det vi plejer at slutte med: Kampens dommer er italienske Daniele Orsato, der ikke kræver nogen introduktion. Derfor har vi også valgt at fremhæve det først, da det kan ændre kampen voldsomt, især i en kamp, hvor Orsato, der er den nye dommer ala Lahoz, der gerne sætter sig selv i fokus.

Ligesom i den første kamp, så er der mange spillere, der er kandidat her, og Orsato som dommer gør bare feltet lidt større. Det mest oplagte er naturligvis Eduardo Camavinga, som vi havde et godt øje til sidst, men odds er under tre. De sidste to gange, hvor Orsato har dømt Manchester City-Real Madrid, så har Federico Valverde fået et kort, så den tager vi gerne igen til odds 4.80. To spillere der også får hyppigere kort i kampe af den her karakter er Toni Kroos (5.00, Bet365) og Kevin De Bruyne, det tror også snildt kan ske i sådan en her kamp, man kan eventuelt splitte sit unit.

Selvom Kyle Walker formentlig er tilbage igen for Manchester, og holdet er bedre rustet til Real Madrids speed, så er det fristende at tage Manuel Akanji igen til 5.50 hos Bet365.

Spil på Federico Valverde-kort til odds 4,80*
Spil på Kevin De Bruyne-kort til odds 6,50*

Bayern München – Arsenal

Onsdag d. 17. april kl. 21:00

Raphael Guerreiro får kort i kampen til odds 8,00 ved unibet*
Joshua Kimmich får kort i kampen til odds 4,40 ved unibet*

Så gik den ikke længere for Arsenal, der med et nederlag til Aston Villa har fået lidt at tænke på. Er det en farbar vej at satse på to turneringer, eller skal man holde sig til Premier League som klubbens fans utvivlsomt sætter højest i år. Omvendt har man en modstander, der gjorde det pænt i London, og blot har dette at spille for. Så muligheden for en svag indsats af Arsenal, der også har tabt to gange på udebane i årets Champions League er ikke usandsynligt.

Det er fristende at foreslå Harry Kane igen, som vi ramte til 8,5. Gammelt fjendskab fornægter sig ikke, og 6.5 er et af de bedre odds i den her kamp. Vi har dog valgt Rapahel Guerreiro, der skal spille venstre back i Alphonse Davies’ karantænefravær. Guerreiro er ingen kortsluger, men han er heller ikke i topform, og har stadigvæk Bukayo Saka som modspiller, så odds 8 er for meget. I samme dur er der Joshua Kimmich, der godt kan tåle et kort, og som er sat en anelse for højt til 4.40 hos Unibet. Kimmich er ikke den mest oplagte i den her kamp, men Arsenals venstre side er meget pågående. Skulle vi udpege en Arsenal-spiller, så er Jorginho (4.60, Unibet) eller hvem der spiller venstre back, det kan være Takehiro Tomiyasu og han er også et fornuftigt bud til 4.50.

Kampens dommer er hollandske Danny Makkelie som vi normalt betragter som lidt defensiv, men han har leveret i den her sæson med fem kort i Barcelona-Napoli og syv kort i Newcastle-Milan, så det kan godt udvikle sig afhængig af kampens forløb.

Spil på Raphel Guerreiro-kort til odds 8,00*
Spil på Joshua Kimmich-kort til odds 4,40*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar