18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Manchester City-FC København og Real Madrid – RB Leipzig

Så er der korttips til onsdagens Champions League-kampe, hvor begge udehold er på svære opgaver.

IMAGO / Gonzales Photo

Manchester City – FC København

Onsdag d. 6. februar kl. 21:00

Denis Vavro får kort i kampen til odds 6,25 ved unibet*
Julian Alvarez får kort i kampen til odds 19,00 ved bet365*

Lidt en kamp der skal overståes for Manchester City og en kamp, hvor FCK vil finde lidt ære i forsøge at snige en uafgjort hjem ligesom sidst de mødtes over to kampe, hvor FCK dog var hjulpet af et brændt straffespark, rødt kort til Sergio Gomez og hjemmebane. Manchester kigger utvivlsomt hen imod søndagens kamp imod Liverpool, selvom Pep Guardiola vil påstå andet på pressemødet.

Manchester City får generelt ikke mange kort, og da der ikke bør være voldsom stor spænding i kampen, så kan det være svært at finde gode tips her. Vi vælger dog at gå med Denis Vavro igen, i det han er den FCK-spiller, der er mest tilbøjelighed for at lave små umotiverede kort. Som da han jordede Harry Kane i Parken uden nogen større grund – og fik. Derudover er det simpelthen for fristende at Oscar Bobb og Julian Alvarez begge har så høje odds. Alvarez har fået to kort i Premier League, så det er ikke fordi, at han ikke ved hvordan man gør, og vi må forvente, at han får 90 minutter i den her kamp. Man skal tage den med et gran salt, men odds 19 er fristende her.

Kampens dommer er norske Espen Eskås, og han er absolut i den lave ende med et karrieregennemsnit på 3.4 kort. Linjen er 3,5 kort her, der ville vi utvivlsomt tage under med dommerhistorik og Manchester City in mente.

Spil på Denis Vavro-kort til odds 6,25*
Spil på Julian Alvarez-kort til odds 19,00*

Real Madrid – RB Leipzig

Onsdag d. 6. februar kl. 21:00

Eduardo Camavinga får kort i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Amadou Haidara får kort i kampen til odds 4,20 ved unibet*

Det ligner et Real Madrid-hold, der har kontrol på alt med en udesejr i Leipzig, men en udesejr er selvfølgelig ikke hvad det har været, og derfor har Leipzig stadigvæk en reel chance, hvis Madrid går for nonchalant til opgaven her. Derfor kan der meget vel udvikle sig unødvendig spænding, og derfor skal man også holde øje med odds på målmand Lunin (5.50, Bet365).

Vi har dog valgt at gå med to midtbanespillere, Camavinga kræver ingen introduktion, og det er pænt, at hans odds er sneget sig op på 4.00, selvom han ikke længere spiller helt så meget venstre back, så har han eksempelvis lige haft karantæne i La Liga, og er også i karantænefare her. Amadou Haidara er sådan lidt ind og ud af Leipzigs hold, men ser ud til at starte inde, han har fire kort i 13 Bundesliga-kampe, så er ganske pænt snit til 4.20. Der er også andre kandidater udover Benjamin Henrichs (4.33, Bet365) som vi nævnte sidst, Will Orban (5.50, Bet365) er inde i stedet for Simekan, der har karantæne og så kan vi godt lide Aurelin Tchouamani (4.50, Unibet) der spiller ude af position, men han har faktisk ikke fået kort som midterforsvarer endnu.

Kampens dommer er italienske Davide Massa, og som vi har omtalt før så snyder han lidt, for selvom han er italiensk dommer, der eller har notoriske høje snit, så har han faktisk kun et snit på 3,67 kort i 16 Champions League-kampe, så forvent ikke en gigantisk kortfest ala Orsato. Men kampen kan godt blive mere spændende end forventet.

Spil på Eduardo Camavinga-kort til odds 4,00*
Spil på Amadou Haidara-kort til odds 4,20*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar