18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Man U-FCK, Newcastle-Dortmund, PSG-AC Milan

Endnu en runde i Europa står foran os, og vi kigger nærmere på kortfiduser i de mest spændende kampe

IMAGO / Guiseppe Maffia

Manchester United – FC København

Tirsdag d. 24. september kl. 21:00

Kevin Diks får kort i kampen til odds 5,00 ved unibet*
Denis Vavro får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*

Der mangler ikke potentielle spillere, der får kort, i den her kamp. FC København har altid gjort det glimrende (måske lige med undtagelse af 98/99), når de har mødt Manchester United, og møder dem på et tidspunkt, hvor det ikke rigtigt kører for United, mens københavnerne har gjort en god figur i begge CL-kampe, hvor netop mere coolness kunne have sikret dem flere points.

Vi har dog valgt at gå med Kevin Diks til odds 5 og Vavro til 5,60. Begge kræver ingen nærmere introduktion, men det er pæne odds, når man tager begge spilleres historik in mente. De noget større odds hos Unibet til denne kamp må forklares med, at man forventer, at Manchester United lever op til favoritrollen og lukke kampen tidligt. For der er ellers italiensk dommer Marco Guida, der som de fleste italienske dommere har højt snit, dog med den note, at han faktisk kun har givet 3,1 kort i sine syv CL-kampe. Disse to faktorer kan spille ind. Vi tror dog stadigvæk godt, at FC København – fordi de er ret udisciplinerede – godt kan få et par kort uanset kampens forløb og udfald. Denis Vavro fik eksempelvis et kort sent i Bayern München-kampen for at jorde Harry Kane bagfra i ryggen. Vi har også et halvt øje til Elias Jelert (4,75, Unibet), der har Marcus Rashford og Harry Maguire (4,33, Bet365), der bare har et pænt odds. Ekstra-fidusen er faktisk Christian Eriksen, der formentlig kommer til at spille noget længere tilbage i dag til odds 10,50.

Spil på Kevin Diks-kort til odds 5,00*
Spil på Denis Vavro-kort til odds 5,60*

Newcastle – Dortmund

Onsdag d. 25. oktober kl. 21:00

Sean Longstaff får kort i kampen til odds 7,50 ved bet365*
Julian Ryerson får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*

Der er lagt i kakkelovnen til endnu en af de magiske europæiske aftener som synes at være ekstra magiske lige på St. James Park, hvor man stadigvæk godter sig over sejren over Paris Saint-Germain. Nu er det så Dortmund, der med 1 point er tvunget til at gå efter en sejr, hvis de stadigvæk skal være med i gruppen, det borger for to hold, der vil gå til den på trods af, at CL-gruppekampe godt kan være småkedelige grundet manglende spænding.

Vi har forelsket os lidt i Sean Longstaff, der formentlig starter inde i Sandro Tonalis fravær, og selvom Longstaff ikke er en kortsluger, så har han faktisk fået to kort i fem ligakampe i år, og til 7,50 i en tæt kamp, så er det absolut noget, der er værd at overveje. I samme dur har vi Julian Ryerson som vi også pegede på i 1. runde til odds 5,00. Ryerson kommer endda til at spille i venstre side, hvilket ikke er hans favoritside.

Kampens dommer portugisiske Arthur Dias, der har et samlet snit over fem, hvilket gør ham til en af de mest kortglade, men hans snit er faktisk kun lidt over tre i Champions League, hvilket gør det lidt mere tricky. Men kampens betydning vil dog pege på mere intensitet og fight end normalt. Så vores gæt er omkring fire kort.

Spil på Sean Longstaff-kort til odds 7,50*
Spil på Julian Ryerson-kort til odds 5,00*

Paris Saint-Germain – AC Milan

Onsdag d. 25. oktober kl. 21:00

Theo Hernandez får kort i kampen til odds 4,30 ved unibet*
Lucas Hernandez får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Det er skønt, når to (relativt) gamle storhold mødes i Champions League, og den her kamp kommer også til at have en masse spænding for at sikre, at Newcastle ikke løber fra dem, og en kamp der kan gå begge veje. Milan kommer lige fra et nederlag hjemme imod Juventus, mens Paris også har opadgående formkurve trods en lidt ustabil start for Luis Enrique, der uundgåeligt har været forbundet med den uro som Kylian Mbappé har skabt henover sommeren.

Der er flere gode kandidater til kort i den her kamp, især Milans nuværende midtbane, og Davide Calabria (6,25 hos Unibet) der har Kylian Mbappé er helt, helt oplagte bud, faktisk er Calabria måske det bedste bud, vi har dog valgt begge Hernandez-brødre på hvert sit hold. Begge er pænt kortslugere med 6-7 kort per sæson hver mindst, og lige her er Lucas lidt mindre komfortabel på venstre back end Theo, der til gengæld har en lidt kortere lunte. Man kan eventuelt sætte en tredjedel af ens bets på de to brødre og Calabria, og så lure midtbanen live.

Kampens dommer er slovenske Slavko Vincic, der er har et snit lidt over fire, og vi forventer også, at han holder det snit mindste, men sagtens kan ende over 4,5 kort, der formentlig vil være bookmakernes linje. Dertil er kampen for vigtig.

Spil på Theo Hernandez-kort til odds 4,30*
Spil på Lucas Hernandez-kort til odds 4,60*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar