18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Inter – Atl. Madrid og PSV – Dortmund

Tips til tirsdagens Champions League-kampe, der byder på tætte opgør i Diego Simeone-bowl og Donyell Malens klubber.

IMAGO / Claus Bergmann

Inter – Atl. Madrid

Tirsdag den 20. februar kl. 21.00

Denzel Dumfries får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*
Pablo Barrios får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*

Hvor vildt det end lyder, så har Inter og Atletico Madrid faktisk ikke mødtes i en betydningsfuld kamp i mange år. Sidst var den europæiske Super Cup tilbage i 2010. Dengang var Diego Simeone ikke engang træner for Madrid. Simeone har spillet for begge hold, han og Inters træner Simone Inzaghi har sågar også spillet på hold sammen. Begge hold minder endda meget om hinanden; rutineret, stærke på omstillinger og spiller begge samme system. Selvom Inter nok har formen med sig, så føles det som et tæt matchup, der kan gå begge veje.

Atletico Madrid har altid fået mange kort, og det har også påvirket oddsene til denne kamp. Vi har set os lidt lune på Denzel Dumfries, der er kommet tilbage fra en skade og fik 90 min for første gang i weekenden. Hvis han ikke starter inde kan man godt kaste sig over Matteo Darmian (4.75, Bet365). Der er også spillere som Henrikh Mkhitaryan (3.90, Unibet) og Benjamin Pavard (3.80, Unibet), dog skal man have for øje, at Mkhitaryan kigger ind i karantæne. For Atletico Madrid er unge Pablo Barrios et godt bud. Ikke gigantisk kortslugende som Saul eller Stefan Savic, men et kort hver femte kamp og hidtil nul i Champions League gør, at det er et okay bud selvom odds ikke er fantastisk. Vi har også et øje på Koke (4.80, Unibet) og Nahuel Molina (6.00), men vi er simpelthen i tvivl om, de starter inde.

Kampens dommer er rumænske Istvan Kovacs, der gerne smider om sig med kort. Ikke på det sydeuropæiske niveau, men vi tager meget gerne over 4,5 kort her, hvilket også har været Kovacs snit i Champions League i den her sæson.

Spil på Denzel Dumfries-kort til odds 4,10*
Spil på Pablo Barrios-kort til odds 4,10*

PSV – Dortmund

Tirsdag den 20. februar kl. 21.00

Jerdy Schouten får kort i kampen til odds 5,30 ved unibet*
Ian Maatsen får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*

Endnu en kamp, hvor man tænker at de her to hold må kende hinanden særdeles godt, men alligevel har de to hold ikke mødt hinanden i Europa siden 2002, hvor PSV havde Jan Heintze på holdet. PSV er suveræne i Holland i år, Dortmund not so much, så tyskernes succes for sæsonen står nærmest og falder her.

PSV får som mange tophold generelt ikke mange kort, og det er egentlig kun mexicanske Hirving Lozano, der har fået mange kort i Champions League med tre, og det er da absolut også et bud til 4.50 hos Bet365, ellers er det kun de to midterforsvarer, der begge er i karantænefare. Der kan dog være lidt fidus i deres 6’er Jerdy Schouten, der kun har fået et godt, men er det absolutte anker på hollændernes midtbane. Schouten er ikke en gigantisk kortsluger, men defensive midtbanespillere med odds over 5 er altid en overvejelse værd. Ian Maatsen er sendt på lån i Dortmund fra Chelsea, og han har allerede fået tre kort i seks kampe, så han er absolut et bud til 4.10, og nok den bedste værdimæssige fidus i de her to kampe.

Kampens dommer er serbiske Srdjan Jovanovic, der kun har dømt en Champions League-kamp i år, men har noget mere erfaring. Jovanovic har et internationalt snit på 3,88, så selvom der er tale om en dommer fra Balkan, så skal man ikke forvente noget ekstraordinært.

Spil på Jerdy Schouten-kort til odds 5,30*
Spil på Ian Maatsen-kort til odds 4,10*


nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar