18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til FCK-Manchester City og RB Leipzig-Real Madrid

Champions League er tilbage, og her er tips til tirsdagens to kampe

IMAGO / ZUMA Wire

RB Leipzig – Real Madrid

Tirsdag d. 13. februar kl. 21:00

Eduardo Camavinga får kort i kampen til odds 3,75 ved bet365*
Benjamin Henrichs får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*

Der findes næppe en værre lodtrækning for RB Leipzig, der i forvejen ikke har en god sæson, hvor man efter en dårlig Januar-måned blot er på 5. pladsen i Bundesligaen. Næppe den retur fra vinterpausen som man havde håbet på, og et hårdt exit imod Real Madrid, kan sædet bliver ret varmt under træner Marco Rose. I sig kan det dog blive en interessant kamp rent taktisk, da det ikke er så tit, at man ser to hold, der gerne vil spiller 4-4-2 i en diamantformation imod hinanden.

Real Madrid er et hold, hvor det altid kan eksplodere med kort, især i vigtige kampe. Vi tror dog ikke, at det sker her, men vi kan godt lide, at en af deres største kortslugere Eduardo Camavinga giver 3.75, man skal dog skrive sig bag øret, at Camavinga kan få karantæne med næste kort, men hvis Real Madrid er foran i Leipzig er det måske ikke helt dumt at trække sin karantæne-dag til den omvendte kamp. Leipzig er ikke et notorisk kort-hold, og måske derfor er der flere af deres kortslugere med ret høje odds fx Mohamed Simakan der har fået otte kort i år, men også er i karantænefare (4.35, Unibet), David Raum (5.10, Bet365) og Xavi Simons (4.50, Bet365). Vi har dog valgt Benjamin Henrichs, der har fået to kort i Champions League og dermed også er i karantænefaren, men han er valgt ligeså meget pga Vinicius Jr.-faktoren, ligesom i weekendens fidus med Yan Couto som vi ramte plet på. En lille note på Xavi Simons er, at han teknisk set er Barcelona-opdraget og spillede i klubben fra 9 til 16 år, så der er noget indfødt had. Simons har i en Youth League-kamp imod Real Madrid for PSG trukket et kort efter få minutter. Så det er også en tanke værd for en spiller, der har fået seks kort i år.

Kampens dommer er bosniske Irfan Pejlto, der ikke deler mange kort ud og har et snit lige over fire kort. Vi forestiller os noget lignende her.

Spil på Eduardo Camavinga-kort til odds 3,75*
Spil på Benjamin Henrichs-kort til odds 4,50*

FC København – Manchester City

Tirsdag d. 13. februar kl. 21:00

Elias Jelert får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*
Diego Goncalves får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*

Det er mindst lige så hårdt for FC København, at de trak Manchester City, der dog har haft et lidt svingende forår, men nu må betragtes som både Premier League og Europas mest formstærke hold. FC København har dog en tradition for at holde nogenlunde i stand i Parken, selvom Manchester City med et tæt program gerne så kampen afgjort så tidligt som muligt.

Spillere som Elias Jelert, Kevin Diks (4.70, Unibet) og Denis Vavro (5.80, Unibet) kræver ingen introduktion på disse linjer. Og helt generelt er oddset på Elias Jelert alt for højt, når han formentlig får formstærke Phil Folden som sin direkte modspiller. Så det er bare go på 5.60. Lucas Lerager er ude med karantæne, og hans fysik kommer FCK til at mangle. Det oplagte er naturligvis, at Magnus Mattsson (7.00, Bet365) går direkte ind, men han er ingenlunde en kortslugere, så det ligner mere end professionelt frispark af Rasmus Falk (5.30, Unibet) eller Diogo Goncalves der generelt trækker flere kort. Skulle man absolut pege på en Manchester City-spiller, så har Ruben Dias allerede to kort, og har Manchester City afgjort kampen, så kunne man måske være fristet af et professionelt frispark til kort.

Kampens dommer er spanske José Maria Sánchez Martínez, der har uddelt mange kort i den her sæson, og snitter 5.30 i den her sæson. Det tror vi dog næppe sker her, da Manchester City generelt ikke får mange kort.

Spil på Elias Jelert-kort til odds 5,60*
Spil på Diego Goncalves-kort til odds 4,70*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar