18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Dortmund-Paris Saint-Germain

Den anden af de to semifinaler i Champions League byder på Paris Saint-Germain som klare favoritter i Dortmund.

(Foto: Federico Gambarini / dpa / Alamy Live News)

Dortmund – Paris Saint-Germain

Onsdag d. 30. april kl. 21:00

Vitinha får kort i kampen til odds 7,50 ved bet365*
Mats Hummels får kort i kampen til odds 5,75 ved unibet*

Lad os lige tage dommeren først her, det bliver Anthony Taylor, der dømmer kampen, og han har et snit på 3,75 i den her sæson i Champions League og 4,45 i alt. Det der er lidt mere interessant er, at han også dømte Paris Saint-Germain-Barcelona, hvor han gav kort til Vitinha og Lucas Beraldo, der er blevet en favorit. Der er lidt usikkerhed om Beraldo spiller, ellers giver han fine odds 5.00 hos Unibet. Beraldo har faktisk spillet venstre back de sidste to kampe, men hold øje med holdopstillingen. Dortmunds fart på kanterne er ikke helt uinteressant, særligt ude imod Paris’ venstre side. Til gengæld kan vi sagtens se Vitinha tage et kort mere, selvom han ikke er en kortsluger, men det er bare en vigtig kamp, hvor alt i princippet kan ske.

Dortmund og Paris Saint-Germain var som bekendt i den hårde gruppe med Newcastle og Milan, hvor det blev 1-1 i Dortmund. Her fik Mats Hummels kort, ligesom han fik kort da holdene mødtes tilbage i 2020. PSGs fart oppe foran vil klart være en udfordring for Dortmund og Hummels, og her er 5.75 et godt odds. I samme dur gælder Julian Ryerson, der stadigvæk giver 5.50 hos Bet365, og vil være totalt overmatched. Ryerson fik kort i den omvendte kamp i Paris. De andre to vi altid kigger på hos Dortmund Emre Can (3.50, Unibet) og Ian Maatsen (4.40, Unibet) har også glimrende odds.

Bedømt på gruppespilskampene så kan Paris godt leve med uafgjort i Dortmund selvom de er svage favoritter. Men det er omvendt også et ustabilt hold, og der skulle også en nedsmeltning i Barcelona til at de kunne gå videre.

Spil på Vitinha-kort til odds 7,50*
Spil på Mats Hummels-kort til odds 5,75*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar