18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Champions League-finalen, FCK-Randers og svensk derby

Den sidste weekend i europæisk klubfodbold i den her sæson står for døren, men slutter med den store finale, FCKs europæiske håb og derby mellem Djurgården og Hammarby

Alamy

FC København – Randers

Fredag d. 31. maj kl. 19:00

Hugo Andersson får kort i kampen til odds 4,00 ved bet25*
William Clem får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*

Det er meget nemt for FCK her. Sejr eller total fiasko. I samme dur for Randers kan de kun overraske. Randers har historisk set drillet FCK før, men FCK har trods alt klare sejre i de sidste par opgør.

Der plejer normalt ikke være mange kort i kampene mellem de to. En spiller der har gået lidt igen er dog Hugo Andersson, der har fået lidt mere spilletid i de sidste par kampe. Andersson har et nogenlunde odds på 4.00 her. Det samme har William Clem til odds 5.00 på den defensive midtbane, hvis Clem overraskende ikke spiller, så er Rasmus Falk til 6.00 hos Bet365 et lige så godt bud.

Kampens dommer er Jakob Kehlet, der absolut ikke er blandt Superligaens mest kortglade, vi tror dog, at grundet kampens vigtighed, at han godt kan snige sig op på fire kort.

Spil på Hugo Andersson-kort til odds 3,40*
Spil på William Clem-kort til odds 5,00*

Dortmund – Real Madrid

Lørdag d. 1. juni kl. 21:00

Eduardo Camavinga får kort i kampen til odds 4,50 ved bet365*
Nico Schlotterbeck får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Kulminationen på en lang sæson, især for Dortmund, der lige så godt kunne være slået ud i gruppespillet i den svære gruppe med AC Milan, Paris Saint-Germain og Newcastle, så har man alligevel med kløgt formået at kvalificere sig fortjent videre. I samme dur kom Real Madrid videre efter kampene imod Manchester City, der godt kunne opfattes som en moralsk finale. Så selvom Madrid med deres historik for coolness og vindermentalitet, altså udover en virkelig stærk trup, er storfavoritter så skal man ikke undervurdere, at Dortmund godt kan skabe en kamp her på Wembley.

Der er faktisk flere gode bud her. Selvom mange af vores favoritter som Dani Carvajal, Ian Maatsen og Julian Ryerson har for lave odds. Men 4.50 for Eduardo Camavinga der skal spille defensiv midtbane i Aurelin Tchaoumenis fravær er for godt. Dortmunds lidt langsomme forsvar vil, selvom de kommer til at stå dybt til at starte med, have det svært med Real Madrids fart oppe foran. Her går vi med Schlotterbeck på det fine odds til 5.50. Der er dog også andre Real Madrid-spillere som vi ville lægge et bet på. Især Vinicius Jr. (4.40, Unibet), der helt generelt får mange kort i løbet af en sæson, og har også fået to kort i årets Champions League. Dernæst Jude Bellingham til odds flotte 7.00 imod sin gamle klub, endnu flottere odds er der på Toni Kroos til 8.50 i sin sidste klubkamp. Det er ikke alle der går ud som Jürgen Kohler med et rødt kort i en finale, men det er hersker ingen tvivl om, at det må være emotionelt for den solide tysker. Der er selvfølgelig også en mulighed, at en af målmændene får et kort her, men odds er ikke super attraktive fra start af.

Kampens dommer er Slavko Vincic 4.00 i snit, Vincic er en fin dommer, men valget af ham er kommet bag på flere iagttagere, da mere lå til typer som Danny Makkelie. Sidste kamp Vincic dømte i Champions League var også Dortmund imod Atl. Madrid, der var en relativt stille kamp, hvor kun Julian Ryerson fik kort for Dortmund.

Spil på Eduardo Camavinga-kort til odds 4,50*
Spil på Nico Schlotterbeck-kort til odds 5,50*

Djurgården – Hammarby

Søndag d. 2. juni kl. 14:00

Lucas Bergvall får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*
Frederik Hammar får kort i kampen til odds 3,60 ved bet365*

Det er ikke et lille derby mellem Djurgården og Hammarby selvom et Stockholm-derby også tit involverer store AIK Stockholm, så er der rigeligt med rivalisering mellem de to klubber. Djurgården har klaret sig bedst i Allsvenskan de senere år, mens Hammarby lever sådan en AGFsk tilværelse, hvor de – i hvert fald i følge dem selv – bør ligge højere, men nok er mere et solidt midterhold med øjnene op til subtoppen.

Traditionelt er der også en del kort i de her kampe, hvor man godt kan regne med udsolgt stadion. Djurgårdens store spiller Lucas Bergvall får som regel ikke mange kort, men lige imod Hammarby er der en undtagelse, derfor er odds 6.00 fint her. Frederik Hammar får også mange kort i de her kampe, men han får også mange kort i det hele taget, så 3.60 er mere acceptabelt for et kort, man bør regne med her.

Kampens dommer er Mohammed Al-Hakim, der er en af Sveriges bedre dommere, der også har dømt en smule europæisk i år, men som de fleste svenske dommere også en med et lavt snit, sågar under tre kort, men den her kamp kan snildt blive undtagelsen.

Spil på Lucas Bergvall-kort til odds 6,00*
Spil på Frederik Hammar-kort til odds 3,60*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar