18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Bayern München-Real Madrid

Bayern München – Real Madrid

Tirsdag d. 30. april kl. 21:00

Lucas Vazquez får kort i kampen til odds 4,60 ved unibet*
Joshua Kimmich får kort i kampen til odds 5,00 ved bet365*

Man kan godt fristes til at tro, at semifinalen mellem Bayern München og Real Madrid er lidt en walkover for Madrid, der har haft en ganske suveræn sæson, og sendte Manchester City ud, mens Bayern har haft en omvendt miserabel sæson, men man skal ikke undervurdere tyskerne her. Selvom Tüchel er lame duck, og de er ramt af skader, så er det netop sådan en kamp, hvor de godt kan svinge sig op til tidligere tiders niveau.

Som det nu er med semifinalerne, så er kort nulstillet nu, så der er ingen spillere i karantænefare, så det er rimelig gratis at trække et kort. Dani Carvajal har dog karantæne, og i stedet for ham starter Lucas Vazquez, der i sig selv er lidt en helt, men Vazquez er efterhånden mange år som reserve for Carvajal ikke helt naturlig højre back, og i en kamp, hvor han fx. kan risikere at stå over for Jamal Musiala, er det en hård matchup. Real Madrid har tidligere nævnt en del spillere, der altid er oplagte kandidater. Aurelien Tchouameni (4.10, Unibet), Eduardo Camavinga (3.75, Bet365) og ikke mindst Jude Bellingham (6.00, Bet365) er de bedste. Bayern blev ramt af en skade til Matthijs De Ligt i weekenden, men omvendt har de Alphonse Davies tilbage fra karantæne. Davies er i sig selv spændende til 8.00, men vi vælger alligevel Joshua Kimmich til odds 5.00. Kimmich vil blive udfordret speedmæssigt af enten Rodrygo eller Vinicius Jr., men er modsat visse City-spillere klog nok til at tage kortet. Et andet bud på en Bayern-spiller er Leon Goretzka (4.50, Unibet), der heller ikke har haft en god sæson, og vil blive hårdt matched i duelspillet som Real Madrid elsker.

Kampens dommer er franske Clement Turpin, der har et snit i Champions League på 3,67 kort. Turpin dømte også Real Madrid tidligere på sæson, hvor han blandt andet gav målmand Kepa Arrizabalaga et kort for tidsudtrækning. Så det kan man også have for øje her.

Spil på Lucas Vazquez-kort til odds 4,60*
Spil på Joshua Kimmich-kort til odds 5,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar