18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Barcelona – Paris Saint Germain og Dortmund – Atl. Madrid

Returkampene i Champions League-kvartfinalerne starter nu, og vi har kigget nærmere på to tætte kampe.

Alamy

Barcelona – Paris Saint-Germain

Tirsdag d. 16. april kl. 21:00

Kylian Mbappé får kort i kampen til odds 4,75 ved bet365*
Ilkay Gündogan får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*

Den omvendte kamp, hvor Barcelona lidt overraskende kunne trække sig ud sig sejrherre, men også en kamp, der kunen have gået alle veje. Med den nedlagte udebaneregl, må man også betragte, at Paris rent faktisk har en mulighed for at gå videre, og derfor må kampen også betragtes som åben.

Forrige kamp skuffede ikke, og ændringerne i startopstillingerne gjorde, at vi tweetede, at Beraldo og Sergi Roberto er oplagte kort, og der ramte vi plet. En anden af de spillere, som vi også havde et godt øje til er Ilkay Gündogan som har en lidt mere defensiv rolle nu, hvor Barcelona ikke spiller med en ren sekser, især efter Andreas Christensens formnedtur og nu karantæne. Vi har stadigvæk et godt øje til Jules Kounde (5.60, Unibet), men vi har dog gået med Kylian Mbappé, der faktisk skraber en del kort til sig, og i en kamp hvor det sagtens kan være en af hans sidste for Paris Saint-Germain, kan vi godt se en lille nedsmeltning. Derudover skal man også bare tage Beraldo igen til 4.40 hos Unibet.

Kampens dommer er rumænske Itsvan Kovacs, der har et generelt højt snit i Champions League på 4,71 kort. Det ender vi også på her.

Spil på Kylian Mbappé-kort til odds 4,75*
Spil på Ilkay Gündogan-kort til odds 5,60*

Dortmund – Atl. Madrid

Tirsdag d. 16. april kl. 21:00

Antonie Griezmann får kort i kampen til odds 6,50 ved unibet*
Jan Oblak får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*

Det var et irriterende for Diego Simeone, da Sebastian Haller fik reduceret, og Julian Brandt kunne endda have udlignet dybt inde i overtiden. Så med en smal sejr på 2-1, så skal Atletico Madrid passe på, at de ikke sætter det over styr i Dortmund. Faktum er, at Atletico har været to meget forskellige hold ude kontra hjemme, så et hurtigt Dortmund-mål kan ændre meget. Omvendt er Dortmund jo notoriske chokere, og det er i sig selv flot, at de er nået så langt.

Selvom Dortmund har et par velkendte bud som Ian Maatsen, Emre Can og Julian Ryerson, som vi har nævnt en masse gange det seneste år (Maatsen og Can fik også i den forrige kamp), så vi holder os til Atletico Madrid, der på meget Simeonesk vis vil bruge alle tricks for at komme videre. Samtidig bliver koldt nulstillet i semifinalen, så det kan for nogle spillere være relativt gratis at trække et kort her. En af dem kunne være Antonie Griezman, der faktisk har seks kort samlet i den her sæson. Et andet oplagt bud er målmand Jan Oblak, hvis den smalle føring holder ud. Man kan dog også tage denne live, afhængig af hvordan kampen udvikler sig. Oblak er ikke en keeper, der får mange kort, heller ikke for tidsudtrækning, så det er også med forbehold. Ellers er folk som Cesar Azpilicueta, Rodrigo Da Paul og Marcos Llorente fine kandidater, så længe odds er over fire.

Kampens dommer er slovenske Slavko Vincic, der har et snit på lidt over fire kort, det lander vi nok også på her, selvom vi gerne så stort drama, så bør Atleticos rutine hive dem hjem

Spil på Antonie Griezmann-kort til odds 6,50*
Spil på Jan Oblak-kort til odds 6,00*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar