18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Atl. Madrid-Dortmund og Paris Saint-Germain-Barcelona

Champions Leagues næste to kvartfinaler er under vejs med altid kortvenlige Atl. Madrid og topbrag mellem Paris Saint-Germain og Barcelona.

(Foto: diebilderwelt / Alamy Stock Photo)

Atletico Madrid – Dortmund

Onsdag d. 10. april kl. 21:00

Jose Maria Gimenez får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*
Julian Ryerson får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*

Den måske mindst attraktive af de fire kvartfinaler, men til gengæld kan den sagtens have masser af spænding, hvor begge holds sæsonmål næsten afhænger af udfaldet. Diego Simeone kan holde status quo, og Dortmunds træner Edin Terzic kommer til at sidde lidt mere sikkert i sædet i en sæson, hvor man stadigvæk slikker sårene på det manglende mesterskab, men også lider under at være dårlige det ene år, hvor Bayern heller ikke er gode.

Som altid på Atletico Madrids hold er der masser af kandidater, vi har dog taget Jose Maria Gimenez, der faktisk kun er 29 år, men har spillet i klubben i evigheder, og formentlig tager en manndecker i kampen. Gimenez er også en historisk kortsluger, så 4.50 er fint i en kamp, hvor han ikke engang er i karantænefare. For Dortmund har vi jo altid peget på deres backs og Emre Can, denne gang bliver det Julian Ryerson, der som sædvanligt vil være overmatched med Samuel Lino og til dels Antonie Grizmann, så 5.50 er fint her.

Kampens dommer er italienske Marco Guida som vi beskrev forleden til Roma-Lazio, der som bekendt ikke skuffede kortmæssigt, og hvor vi ramte både Pedro og Lorenzo Pellegrini. Selvom Guida som sagt er mere henholdende end andre italienske dommere, så tror vi gerne på mindst fire kort her.

Spil på Jose Maria Gimenez-kort til odds 4,50*
Spil på Julian Ryerson-kort til odds 5,50*

Paris Saint-Germain – FC Barcelona

Onsdag d. 10. april kl. 21:00

Warren Zaire-Emery får kort i kampen til odds 7,00 ved bet365*
Nuno Mendes får kort i kampen til odds 4,33 ved bet365*

Her er en kamp som vi også tør at kalde en ny-klassiker i Champions League-sammenhæng. Særligt de berømte 0-4 og 6-1 i 2017 vil de fleste huske, men faktisk var 1995-opgørene også ganske gode og pendulet har svinget lidt mellem begge hold, hvor det også har været præget af, at Paris lokkede Neymar til i sin tid, og Barcelona i deres eget mindreværdskompleks entrerede med Coutinho som erstatning og en økonomisk krise, der mere end nogensinde påvirker dem.

De sidste par gange, vi har skrevet om Barcelona har det været nemt, blot at pege på Andreas Christensen på den defensive midtbane, men med Frankie de Jong tilbage – og behovet for en teknisk stærkere spiller i sådan en kamp, så forventer vi ikke at han starter inde. Det vil dog være fristende at spille på Ilkay Gündogan, hvis denne bliver placeret på 6’eren til omkring odds 5. Ellers er der også vores deltidsfavorit Jules Kounde til 5,40 hos Unibet. Vi har dog valgt at gå med to spillere fra Paris, der har problemer med skader og karantæner på højre back, hvor der spekuleres i, at Warren Zaire Emery skal ned og stå en back. Det i sig selv er interessant, men i sådan en kamp er det et bet værd, men man skal lige huske at tjekke startelva. På den anden back har Nuno Mendes set en smule rusten ud af sin skadespause, og han har da også fået to kort siden comebacket, holdt oppe imod, at han får Lamine Yamel, så er det en no-brainer til 4.33.

Kampens dommer er engelske Anthony Taylor, som vi også har beskrevet masser af gange – herunder til de sidste to weekender. Det står klart, efter Michael Oliver er udpeget til Europe League-kvartfinalerne, at UEFA i hvert fald rangerer Taylor som Englands bedste dommer pt.

Spil på Warren Zaire-Emery-kort til odds 7,00*
Spil på Nuno Mendes-kort til odds 4,33*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar