18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til Arsenal-Bayern München og Real Madrid-Manchester City

De første kvartfinaler i Champions League er lige om hjørnet, og vi kigger nærmere på de to første, der byder på store opgør i London og Madrid.

Foto: Alamy

Arsenal – Bayern München

Tirsdag d. 9. april kl. 21:00

Kai Havertz får kort i kampen til odds 5,50 ved bet365*
Harry Kane får kort i kampen til odds 7,50 ved bet365*

I Champions League er der næsten tale om en ny-klassiker mellem de to hold, eller for Arsenal-fans mere et mareridt, for der var flere år hvor de altid trak Bayern – og tabte. Endda med tre gange 5-1 nederlag. Siden da er der sket en del for begge hold, og Bayern synes nede i en ustoppelig bølgedal med et nederlag til Hedenheim i weekenden, mens Arsenal er på en optur, hvilket også understreges med, at man samtidig næsten er skadesfri, hvilket synes at være uhørt i nutidens fodbold.

Der er generelt ret høje odds på denne kamp, og det kan skyldtes at svenske Glenn Nyberg er dommer. Nyberg har et snit på to kort i Champions League, og lidt højere i Europe League, men Nyberg er også ret ny på det her niveau med afgørende kampe, så der bør være flere kort, men man skal næppe forvente en fest. Derfor kan man godt kigge lidt på nogle klassiske som Joshua Kimmich til 4.50 (Bet365) eller Kai Havertz til 5.50, Havertz har fået to kort i Champions League, så der er også karantænefare. Bayern har en del tvivlsomme spillere, så man skal for deres vedkommende lige kigge på startelvan. Ellers kan vi også godt lide Takehiro Tomiyasu til 6.25. Vi har dog valgt at kigge lidt på en gammel Arsenal-hadespiller i Harry Kane, vi tit bettede på, når Tottenham spillede mod en lokalrival. Kane har fx. fire kort i 17 ligakampe imod Arsenal, så en ratio på knap 1:4 vs. et odds på 7.50 er attraktivt. Den kan man også tage live, men det er en overvejelse værd.

Spil på Kai Havertz-kort til odds 5,50*
Spil på Harry Kane-kort til odds 7,50*

Real Madrid – Manchester City

Tirsdag d. 9. april kl. 21:00

Manuel Akanji får kort i kampen til odds 6,00 ved bet365*
Aurelien Tchouameni får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*

Det her er også ved at blive en ny-klassiker i Champions League-sammenhæng, og måske et udtryk for old money vs. new money, men den her gang er det Real Madrid, der har revance til gode efter en snitter på 4-0 i Manchester sidste gang. Det har holdet næppe glemt. Med mesterskabet som godt som hjemme, så kan Madrid også bedre fokusere på de her to kampe, og synes generelt mere overskudsagtige med Jude Bellingham, selvom Karim Benzema er væk og en spiller som Luka Modric er falmende. Så det bliver ikke en nem kamp for Manchester, der både har en intens mesterskabskamp og mange skader at slås med.

Heller ikke i denne kamp har UEFA udpeget en dommer med mange kort i form af franske Francois Letexier, der kun har givet 3,17 i CL-regi.

I den her kamp er der også flere kandidater som Eduardo Camavinga (4.00, Unibet) der fik kort i begge opgør i sidste sæson og Dani Carjaval (4.00, Unibet), og flere spekulative som Kevin De Bruyne (7.00, Bet365), Jude Bellingham (6.00, Bet365) og Federico Valverde (6.25, Unibet). Vi har dog valgt Manuel Akanji, der helt sikkert vil være presset af Vinicius Jr., der naturligt vil trække ud i Manchesters højre side. Så er odds 6 fint. Aurelin Tchouameni får rigeligt at se til på Real Madrids defensive midtbane, og her er 4.50 også fint, Tchouameni er dog også i karantænefare.

Spil på Manuel Akanji-kort til odds 6,00*
Spil på Aurelien Tchouameni-kort til odds 4,50*

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar