18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Conte/Nestor: Korttips til 2. runde af Champions League

Anden runde skal i gang i Champions League med kampe som Napoli – Real Madrid og Newcastle – Paris Saint-Germain, og der er også et par tips til de andre kampe. Fordi der er sæsondebut til Daniele Orsato.

Peter Ankersen, FC København

Foto: IMAGO / Gonzales Photo

FC København – Bayern München

Tirsdag d. 3. oktober kl. 21.00

Viktor Claesson får kort i kampen til odds 4,10 ved unibet*
Peter Ankersen får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*


Begge hold havde ikke en specielt god weekend, så det er ikke ligefrem topform, der præger begge hold. Især Bayern havde overraskende svært ved at skabe mange chancer i åbent spil, og det uafgjorte resultat kom også hjem via et straffespark og en meget hurtig kontra.

RB Leipzig viste i hvert fald vejen for, hvordan man kan overrumple sydtyskerne i en blanding af presspil og kompakt og teste målmand Sven Ulreich, der lavede en fejl ved 2-0-målet.

FC Københavns bedste chance er noget i samme dur og her vil de kigge imod Claessons løb og internationale erfaring. Claesson laver altså en del hårde, der ligner klodsede, frispark, og derfor fik han også seks kort i 30 Superligakampe i sidste sæson. Det kan også godt ske her, så 4,10 hos Unibet er glimrende.

Et andet bud kunne være Peter Ankersen, der i sin karrieres efterår har Kingsley Coman at holde øje med pga. Elias Jelerts karantæne. Ankersen fik også kort i weekenden imod FC Midtjylland.

Bemærk at ikke alle udbydere i skrivende stund har odds ude. Så tjek en ekstra gang. Kampens dommer er israelske Orel Grinfeeld, der godt kan stange kort ud i internationale kampe, selvom snittet snyder lidt. Vi forventer dog ikke en kortfest, specielt ikke hvis Bayern afgør kampen hurtigt.

Spil på Viktor Claesson-kort til odds 4,10*
Spil på Peter Ankersen-kort til odds 4,50*

Manchester United – Galatasaray

Tirsdag d. 3. oktober kl. 21.00

Sofyan Amrabat får kort i kampen til odds 3,75 ved unibet*

Vi tager lige den her med, fordi Amrabat er lidt en kortsluger, og ved at komme i gang i Manchester United, hvor Eric ten Hag stadigvæk famler i hvordan den midtbane skal sammensættes.

Hvis Amrabat starter inde, så er 3.75 et ret fint odds Amrabats historik in mente. Men kan også tage den live, hvis man er grådig. Kampen i sig selv kan godt blive spændende mellem de to hold, der begge ser sig selv som den naturlige 2’er i gruppen. Ingen af dem er tjent med et nederlag her.

Slovakiske Ivan Kruzliak har et højt snit med knap fem kort i Champions League, så vi forventer god action her.

Spil på Sofyan Amrabat-kort til odds 3,75*

PSV – Sevilla

Tirsdag d. 3. oktober kl. 21.00

Marcos Acuna får kort i kampen til odds 3,40 ved unibet*

Vi har kastet os over den her kamp, alene fordi Daniele Orsato er dommer.

Faktisk er opgøret en gentagelse af forårets sekstendedelsfinale, hvor Sevilla gik videre med 3-2, men returkampen i Eindhoven blev lidt for spændende, da PSV kom foran 1-0, og der blev uddelt seks kort i de sidste 10 minutter + tillægstid af Daniele Orsato sjovt nok.

En af de spillere der fik kort sidst var Marcos Acuna, der er på vej tilbage efter en mindre skade. Han står overfor Johan Bakayoko, der er PSVs individuelt farligste mand.

Derfor tager vi gerne 3,40 som et safebet, selvom Acuna godt kan starte ude.

Spil på Marcos Acuna-kort til odds 3,40*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Napoli – Real Madrid

Tirsdag d. 3. oktober kl. 21.00

Khvicha Kvaratskhelia får kort i kampen til odds 8,00 ved unibet*
Luka Modric får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*

Den forventede topkamp i Gruppe C. Mange hold har erfaret, at Napoli er et svært sted at spille, hvor Champions League-magien synes at hæve niveauet endnu mere.

Napoli og Real Madrid har kun mødtes to gange tidligere i nyere tid i ottendedelsfinalerne tilbage i 2017, hvor Madrid dog var klart bedst.

En af spillerne fra dengang er Luka Modric, der faktisk også fik gult dengang også. Modric har en tendens til at trække kort i større kampe, da hans defensive opgaver er større, og Napoli falder ind under den kategori. Så til 5.60 hos Unibet er det værd at overveje.

Ugens fidus kan meget vel være Kvaratskhelia til hele odds 8.00 hos Unibet, han har faktisk, hvis man tæller landskampe med, fået tre kort i syv kampe. Oddsets størrelse skyldes formentlig, at Kvaratskhelia ikke fik særlig mange kort i sidste sæson, men årene før i eksempelvis Rubin var det noget hyppigere. Så vi spekulerer i en ny trend under Rudi Garcias taktiske oplæg.

Kampens dommer er franske Clement Turpin, der er en af de mere kortfattige, så vi forventer næppe flere end fire trods kampens betydning.

Spil på Khvicha Kvaratskhelia-kort til odds 8,00*
Spil på Luka Modric-kort til odds 5,60*

Newcastle – Paris Saint-Germain

Onsdag d. 4. oktober kl. 21.00

Fabian Schar får kort i kampen til odds 4,50 ved unibet*
Kylian Mbappé får kort i kampen til odds 5,60 ved unibet*

Der kommer ikke til at mangle spænding i Gruppe F, men Paris kan selvfølgelig tage et stort skridt med en sejr i Newcastle, der dog kan være et svært sted at spille på en kold og våd tirsdag i oktober.

Paris synes at have fundet en anden dynamik under Luis Enrique, så måske er tiden med de mest tåbelige kort og udisciplineret spil overstået.

En af dem der stadigvæk får dumme kort er faktisk Kylian Mbappé, der fik et så sent som i weekenden imod Clermont. Det kunne man godt spekulere i kunne ske her, odds 5,60 er i hvert fald okay, men måske bør man tage den live og tager bestik af kampens intensitet.

Fabian Schar er sammen med Bruno Guimaraes og Joelinton de rene hardhittere i Newcastle, og han fik da også kort i Milano forleden. Mbappé bevæger sig typisk mest i Schars side, så man skal ikke blive forbavset, hvis han må bruge nødbremsen på et tidspunkt.

Kampens dommer er rumænske Istvan Kovacs, der også hører til de mere kortglade af Champions League-dommerne, så hvis kampen udvikler sig, så kan det godt være en af dem, hvor kortene sidder meget løst.

Spil på Fabian Schar-kort til odds 4,50*
Spil på Kylian Mbappe-kort til odds 5,60*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar