18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Club Brügge – Manchester City: Odds og optakt den 19. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Champions Leagues gruppe A er blæst helt åben efter de første to runder. Club Brügge er på andenpladsen med fire point, og tidligt tirsdag aften tager de mod Manchester City, der efter nederlag i Paris senest ikke har råd til endnu et tab. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Club Brügge – Manchester City. Der er kampstart tirsdag d. 19. oktober 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Club Brügge – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Istvan Kovacs, Rumænien
Stadion: Jan Breydel Stadion, Brügge
Vejret:  20° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 01:41.

Optakt til Club Brügge – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været ganske imponerende, hvad Club Brügge har præsteret indtil videre. Først lykkedes det at holde Neymar, Mbappé og Messi så meget i ro, at de spillede 1:1 med Paris Saint-Germain, og så drog de til Leipzig og vandt 2:1. Dermed står de ganske stærkt forud for de to kommende møder med Manchester City.

De ligger på andenpladsen i den belgiske liga, hvor de sammen med Union Gilloise har 22 point. Club Brügge har scoret i deres seneste 17 optrædender, og de har ikke tabt en betydende kamp på hjemmebane i denne sæson endnu. Det er blevet til fire sejre og fire uafgjorte, og den ene europæiske opgave endte altså 1:1 med Paris Saint-Germain. Hans Vanaken har scoret to af holdets tre europæiske mål, mens det i den hjemlige liga er Charles de Ketelaere og Ruud Vormer med hver fire mål, der er flittigste målskytter. Til opgøret her kan træner Philippe Clement vælge på alle hylder, da der hverken er karantæner eller skader i truppen.  

Manchester City er også relativt skånsomt ramt på skadesfronten, hvor de må undvære Ferran Torres og Liam Delap i front, mens Bernard Mendy stadig afventer resultatet af en politiundersøgelse. På banen kommer holdet fra en 2:0-sejr over Burnley FC, og det var en kærkommen lejlighed til at komme ned på jorden igen efter den sidste uge før lamdskampspausen med et hektisk kampprogram og tre udekampe mod Chelsea FC, Paris Saint-Germain og Liverpool FC. Kun kampen i Paris blev tabt, men det var nok også den værste for træner Guardiola.

Det er dog ikke værre fat, end at gæsterne med mindst fire point i de to kampe mod Club Brügge er tilbage på kurs mod knockoutkampene, og hos bookmakerne er Guardiolas mandskab favorit til at vinde kampen i Belgien, så står det til troende, bør det jo blive til seks engelske point i de to opgør. Men de skal spille om det på banen først. Til gæsternes fordel kan tælle, de fik roteret en anelse i weekenden, så der bør være friske kræfter over hele linjen, og mon ikke både Ederson og Gabriel Jesus nu er landet på britisk jord og har fået powerjuice og energi til at være med her? 

Club Brügge:

 • Ingen kendte fravær

Manchester City:

 • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
 • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

Club Brügge forventet startopstilling: Mignolet; Mata, Hendry, Nsoki, Sobol; Vanaken, Vormer, Rits; Sowah, De Ketelaere, Lang.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Zinchenko; Gündogan, Rodri, De Bruyne; Jesus, Foden, Grealish.


Odds på Club Brügge – Manchester City

Oddsene peger på gæsterne fra Manchester City som store favoritter her.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Gæsterne på bolden mens Club Brügge venter tålmodigt

Det er svært at forestille sig et meget anderledes kampbillede, end at Manchester City tager fat i bolden og spiller og spiller, som de har for vane. Udfordringen bliver så at dirke det ret solide belgiske forsvar op. Club Brügge har lukket mål ind i begge deres kampe, så det er ikke umuligt at trænge igennem, men de har dog alligevel begrænset det til ét mål per kamp. Kan de holde Manchester City nede på et mål, kan der godt ligge mindst et belgisk point her.

Manchester City har kun én gang i sæsonens fem udekampe scoret mere end et enkelt mål. Det har været nogle temmeligt vanskelige opgaver, Manchester City har været på med Tottenham Hotspur, Leicester City, Chelsea FC, Paris Saint-Germain og Liverpool FC, men det er altså kun på Anfield, de har fået scoret to gange. De øvrige fire opgør er det blevet til to gange et mål og to nulløsninger.

Derfor har anbefalingen blikket vendt mod en kamp, der ikke nødvendigvis bliver et målorgie, men det er heller ikke usandsynligt, at gæsterne vinder 2:1 eller måske ligefrem festlige 3:0. Derfor lander buddet på højst tre scoringer i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,67
Under 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


Club Brügge – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Club Brügge er på 2. pladsen i CL-gruppe A med 4 point efter 2 kampe. 

 • Tallene for Club Brügge er 1-1-0 og scoren 3:2.

 • I den hjemlige liga er Club Brügge på 2. pladsen efter 11 runder med 22 point. De er á point med topholdet fra Union Gilloise. 

 • Manchester City er noteret for 3 point efter 2 runder, og det rækker til 3. pladsen.

 • Manchester Citys statistik er 1-0-1 med en målforskel på 6:5.

 • I Premier League er Manchester City nummer 3 med 17 point efter 8 kampe, og det er 2 point efter topholdet Chelsea FC.

 • Club Brügges topscorer i gruppen er Hans Vanaken, der har stået for 2 af holdets 3 mål.

 • Hos gæsterne fra Manchester City er de foreløbige 6 mål i gruppen fordelt på 5 spillere og et enkelt selvmål. Det drejer sig om Grealish, Ake, Cancelo, Gabriel Jesus og Mahrez.


Expected Goals: Club Brügge vs. Manchester City de seneste tre kampe:

Club BrüggeResultatxGManchester CityResultatxG
Club Brügge – Kortrijk(2-0)2,91 – 0,59Manchester City – Burnley FC(2-0)2,78 – 0,85 
Anderlecht – Club Brügge(1-1)1,56 – 1,03Liverpool FC – Manchester City(2-2)0,59 – 0,89 
RB Leipzig – Club Brügge(1-2)0,99 – 1,15 Paris Saint-Germain – Manchester City(2-0)0,79 – 1,88 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar