18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Real Madrid: Odds og optakt den 5.maj 2021

Denne semifinale imellem Chelsea og Real Madrid er helt åben efter 1-1 i Madrid for en uge siden. Chelsea scorede et vigtigt udebanemål, og står nok med de bedste kort på hånden til at sikre finale-billetten. Har de hvad der skal for at gøre det af med de mægtige madrilenere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Chelsea. Der er kampstart onsdag d. 5. maj 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Foto: Bildbyrån

GÅ TIL


Chelsea – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 9° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Chelsea
Real Madrid
Odds are subject to change. Last updated 5. maj 2021 21:00.


Optakt til Chelsea – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi fik en fed start på semifinalen for en uge siden! Højt tempo og mål til begge hold i løbet af 1.halvleg gjorde det til en seværdig affære… i hvert fald i 1. halvleg. 2.halvleg blevet nemlig til en forventet taktisk affære, ingen af de to mandskaber var villige til at satse for alvor i den sidste del af kampen, og selvom det endte en smule kedeligt, så er alt til gengæld åbent her til returopgøret. Faktisk var det nok Chelsea, som vil ærgre sig mest over ikke have fået mere ud af det første opgør, men de står samtidig med fine kort på hånden efter X og et vigtigt udebanemål.

Begge mandskaber viste i weekenden, at de kan jonglere med to turneringer på samme tid. Chelsea tog en sikker 2-0 sejr hjemme imod Fulham, mens Real Madrid med samme cifre snuppede 3 point hjemme imod Osasuna. Den perfekte optakt for begge hold, som sikkert men uden at bruge alt for mange kræfter, hentede 3 point til topstriden i henholdsvis Premier League og La Liga.

Ingen af de to mandskaber har egentlig haft en særlig overdådig sæson, men her med blot et par kampe tilbage står de med gode muligheder for succes. Chelsea fortsætter ufortrødent de flotte takter de har vist under Thomas Tuchel, Champions League-billetten til næste sæson virker mere og mere sandsynlig, og hvis de samtidig sikrer finalebilletten her, så kan de vist ikke forlange meget mere! Det er lidt det samme som gør sig gældende for Real Madrid, det har ikke altid været lige prangende i denne sæson, men de er altså med hvor det er sjovt! Der er to point op til La Ligas 1.plads, og onsdag aften finder vi ud af om de endnu engang skal spille Champions League-finale. De to mandskaber har ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt til at få noget ud af sæsonen. Der er godt nyt for Real Madrid forud for dette opgør, anfører Sergio Ramos har trænet med i de sidste par dage og forventes at nuppe en plads i midterforsvaret. Han elsker de store kampe, så det er et ordenligt boost til gæsterne!

Chelsea:

  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Real Madrid:

  • Ferland Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Federico Valverde (Midtbane, Fast/Reserve) – Covid-19
  • Dani Carvajal (Back, Fast) – Skadet
  • Lucas Vázquez (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Christensen, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Kante, Chilwell; Mount, Werner; Havertz

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Odriozola, Varane, Ramos, Nacho; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius.

Odds på Chelsea – Real Madrid

Oddsene peger indikerer at bookmakerne ser Chelsea som favoritter til dette opgør. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 5. maj 2021 21:00.


Odds-forslag: Rutinen fornægter sig ikke

Det var utrolig tæt i første opgør, Chelsea viste sig overraskende godt frem, og havde måske fortjent sejren, men man kan bare aldrig afskrive Real Madrid. Chelsea startede klart bedst, kom hurtigt foran… Men, men, men. Real Madrid/Benzema viste klassen og udlignede allerede i 1.halvleg, og netop det er meget kendetegnende for madrilenerne. Selvom de ikke altid spiller det mest underholdende fodbold, så har de rutinen og kynismen til at gøre ondt på alle hold i verden.

Begge hold kører med en meget pragmatisk stil, stærke defensive fundamenter og ikke altid det mest sprudlende offensiv-fodbold. Det er sikkert og effektivt, og det giver som oftest en masse tætte opgør, ligesom vi så for en uge siden. Chelsea er virkelig godt kørende, og de var også bedst i første opgør, men når jeg kigger på oddsene til dette opgør, kan jeg ikke lade vær med at tænke, at de er blevet gjort til lidt for store favoritter. Som vi så i første opgør, og som vi har set så mange gange tidligere, så er Real Madrid uhyggelige når de når til dette stadie af Champions League. De har rutinen og kynismen til hele tiden, at kunne straffe deres modstandere. Jeg vurderer dette opgør til at være nærmest helt lige, bookmakerne forventer en lige og målfattig affære, hvis man ser på oddsene til dette opgør, derfor mener jeg også at betalingen på X2 ligger en anelse højt. Med tanke på gæsternes historie i Champions League, Ramos’ comeback i midterforsvaret og en af verdens bedste angribere i front, så tror jeg ikke på, at madrilenerne taber den her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,73
X2
Besøg Unibet *


Chelsea – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet er godt kørende, de ligger lunt i svinget til at snuppe en top-4 placering i Premier League, og her i Champions League står de på tærsklen til en finaleplads.
  • Der er fuld knald på for Real Madrid for tiden, de er to point bag Atletico i La Liga, og der ligger også en mulig finaleplads og venter her.
  • Chelseas topscorertitel deles lige nu af Tammy Abraham, Mason Mount og Jorginho med hver 6 træffere.
  • Benzema er fuldkommen varm for tiden, franskmanden banker mål ind og står nu noteret for 21 mål i La Liga, han var også manden bag Real Madrid-målet i kampen for en uge siden.
  • Det første semifinaleopgør for en uge siden endte med 1-1 i Madrid, så alt er åbent, om end Chelsea står med de bedste kort på hånden.Expected Goals: Chelsea vs. Real Madrid – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGChelseaResultatxG
Real Madrid – Real Betis(0-0)1,41 – 0,56West Ham – Chelsea(0-1)0,97 – 2,83
Cádiz – Real Madrid(0-3)0,74 – 3,16Chelsea – Brighton(0-0)0,96 – 0,97
Getafe – Real Madrid(0-0)2,63 – 0,29Chelsea – Manchester City(1-0)1,01 – 1,18
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar