18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Chelsea – Porto: Odds og optakt den 13. april 2021

Tirsdag tager vi hul på endnu en runde med Champions League-kvartfinaler. Chelsea står med den ene fod i semifinalen efter 2-0 i det første opgør, kan Porto vende det hele rundt på neutral grund i Sevilla? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Porto. Der er kampstart tirsdag d. 13. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3 Sport.

Odds på Chelsea – Porto

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner Chelsea for det stærkeste mandskab i dette opgør.

Chelsea – Porto: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clément Turpin
Stadion: Estadio R. Sanchez Pizjuan, Sevilla (Neutral grund)
Vejret: 23° og svag vind

Optakt til Chelsea – Porto: Skader, karantæner og startopstillinger

Tirsdag aften skal vi have fundet de første semifinalister i Champions League, og Chelsea står med et fremragende udgangspunkt efter 2-0 på ’udebane’ i første opgør. Begge kampe spilles godt nok på neutral grund i Sevilla, men udebanemål tæller stadig, og Chelsea startede altså som udehold, så det kunne ikke se meget bedre ud for The Blues. Det var en meget jævnbyrdig affære vi fik i onsdags, Porto havde stor ære af den kamp, men på trods af at være mest initiativrige så blev det aldrig til de helt store chancer. Englænderne var til gengæld uhyre kyniske i den anden ende, rigtig storholds-mentalitet!

Man var lige ved at blive bange for Chelseas vegne efter et 5-2 nederlag til bundholdet fra WBA, men det har vist sig bare at være en enkeltstående svipser. Siden er det i hvert fald blevet til den flotte sejr imod Porto, mens de i weekenden kørte Crystal Palace midtover i Premier League, og for første gang under Tuchel scorede de mere end 2 mål. Defensiven står allerede snorlige, så hvad skal det ikke ende med, hvis de får gang i de offensive profiler?

Porto er godt kørende for tiden! I ligaen har det ellers længe virket som om, at Sporting var stukket helt af, men med fem ligasejre i streg til Porto og et par pointtab til førerholdet, så er pludselig kun 6 point imellem de to, så det kan altså ende med endnu et mesterskab til Porto. Læg dertil, at de står i en kvartfinale i Champions League, de kan helt sikkert være deres indsats bekendt, især hvis det ender med et mesterskab. Der manglede lidt skarphed i front for en uge siden, men denne gang får offensiven et boost med målfarlige Oliveira og Taremi tilbage fra karantæne.

Chelsea:
Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Porto:
Ivan Marcano (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
Mouhamed Mbaye (Målmand, Reserve) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Azpilicueta, Silva, Christensen; James, Kovacic, Kante, Alonso; Ziyech, Mount; Giroud.

Porto forventet startopstilling: Marchesin; Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi; Corona, Uribe, Oliveira, Otavio; Marega, Taremi.

Odds-forslag: Offensivt boost til ‘udeholdet’

Det var måske ikke helt fortjent, at det for Portos vedkommende endte med et nederlag på to mål i første kamp. De pressede godt på igennem store dele af kampen, og især deres høje pres voldte Chelsea problemer. Men skarpheden var der bare ikke, og så blev det i stedet 2-0 på en sen scoring til Chelsea, som gør denne kamp til en bjergbestigning for portugiserne.

Portugiserne kan gå fra det første opgør med oprejst pande, men det kræver mere hvis de skal sikre sig avancement. Der skal hamres mål ind denne gang, men det er lettere sagt end gjort, for Chelsea har været enormt svære at score imod under Tuchel. Det bliver formentlig nogenlunde samme kampbillede som i første opgør, hvor Porto skal ud at skabe kampen, og Chelsea kan stille sig længere tilbage og lukrere på fejl fra portugiserne. Der er som sagt ingen hjemmebanefordel i dette opgør, da den spilles i Sevilla. Porto har intet at tabe her, de skal ud at jagte fra start til slut, så der er grobund for en åben kamp. Vi tror, at begge hold kommer på tavlen i en livlig affære. Porto spillede godt sidst, men fik ikke bolden i nettet, de har dog to af deres mest målfarlige spillere Oliveira og Taremi tilbage til dette opgør, og det tror vi er nok til at komme på tavlen.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,91 – SPIL HER >>*

Porto – Chelsea: Statistik, topscorer og H2H

  • I Premier League bliver der kæmpet en hård kamp om de europæiske billetter, og Chelsea sidder fortsat på 5.pladsen. De har en statistik for sæsonen på 15-9-7 og en målscore på 50:31.

  • De forsvarende portugisiske mestre indtager blot 2.pladsen i ligaen i denne sæson med en statistik på 18-6-2 og en målscore på 55:24.

  • De har ikke fundet en rigtig skarpretter i denne sæson, i hvert fald ikke i ligaen. Giroud har til gengæld vist sig godt frem i CL, hvor han står noteret for 6 kasser.

  • Sergio Oliviera blev den helt store helt da Porto sendte Juventus ud af CL, han står noteret for 5 mål i den prestigefyldte turnering.

  • Det første opgør i onsdags endte med en 2-0 sejr til englænderne, som dermed står med særdeles gode kort på hånden til dette opgør.

Skriv et svar