18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Malmø: Odds og optakt den 20. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Danskeropgør i Champions League, når engelske Chelsea med AC i truppen tager imod svenske Malmø med AC og et par andre danskere i truppen og Jon Dahl på trænerbænken. Det bliver spændende at se, om vores svenske naboer kan udfordre de forsvarende Champions League-mestre eller om det engelske mandskab gør det onde ved Malmø. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Malmø. Der er kampstart onsdag d. 20. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Chelsea – Malmø: Dommer, stadion og vejr

Dommer: F. Letexier, Frankrig
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 6° og let vind

Optakt til Chelsea – Malmø: Skader, karantæner og startopstillinger

AC versus AC. Andreas Christensen og Anders Christiansen er begge gået under navnet AC, men de seneste par år, hvor begge spillere har været inde omkring det danske landshold har det sommetider været problematisk med to spillere med samme øgenavn. Nu står de så overfor hinanden i Europas fineste klubturnering. Ingen tvivl om at Chelseas AC er det største navn, men Anders Christiansens meritter fortjener alligevel anerkendelse. I efterhånden en lang periode har Malmøs AC været Allsvenskans bedste spiller og det er også en titel han er blevet belønnet med et par gange. Mens Andreas Christensen er ene danske mand om at repræsentere Chelsea, så har Anders Christiansen mere dansk selskab hos Malmø. Venstrebacken Jonas Knudsen er skadet i øjeblikket, men han er på kontrakt hos Malmø og det samme er midtstopperen Lasse Nielsen, som primært er kendt for sin tid i AaB. Og så man må heller ikke glemme Jon Dahl Tomasson som er cheftræner for de svenske mestre. Der er rigeligt med dansk islæt i onsdagens Champions League kamp.

Chelsea kommer som forsvarende mestre i Champions League, men har ikke fået en optimal start på denne sæsons turnering, da de tabte med 1-0 til Juventus i deres seneste kamp. Chelsea bør dog stadig ikke være i fare for ikke at gå videre med Malmø og Zenit som de øvrige to hold.

Malmø har fået en tung start på Champions League med to nederlag og en målscore på 0-7. Senest blev svenskerne ramt af et rødt kort, hvilket viste sig at blive utrolig dyrbart mod Zenit. Malmø havde nok håbet på, at de kunne drille russerne i forhold til tredjepladsen, men med 4-0 nederlag senest, skal Malmø ud og finde point andre steder end de indbyrdes, hvis de skal gøre sig forhåbninger om europæisk fodbold på den anden side af nytår.

Et spændende opgør, hvor man må forvente at Malmø bliver matchet på allerhøjeste niveau, når de forsvarende Champions League-mestre byder indenfor til kamp på Stamford Bridge.

Chelsea:

  • Antonio Rudiger (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Christian Pulisic (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Hakim Ziyech (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Malmø:

  • Anel Ahmedhodzic (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Jonas Knudsen (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Felix Beijmo (Back/Kant, Fast) – Skadet
  • Oscar Lewicki (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Ola Toivonen (Angreb, Fast) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Christensen, Silva, Sarr; Azpilicueta, Kante, Mount, Jorginho, Alonso; Lukaku, Werner

Malmø forventet startopstilling: Dahlin; Moisander, Brorsson, Nielsen; Larsson, Rakip, Innocent, Christiansen, Berget; Birmancevic, Colak


Odds på Chelsea – Malmø

Bookmakernes odds indikerer, at Chelsea er store favoritter mod svenskerne.

Odds-forslag: Chelsea sørger for endnu et stort nederlag til Malmø

Malmøs Champions League eventyr har langt fra været det eventyr, som de formentligt drømte om på den anden side af Øresund. Og nu venter umiddelbart den sværeste kamp i gruppespillet med en udekamp mod Chelsea, som er forsvarende mestre. Tingene gør det bestemt ikke nemmere af, at vigtige spillere som Anel Ahmedhodzic, Oscar Lewicki og Ole Toivonen er ude af opgøret. Læg dertil, at Malmø har fuld gang i mesterskabsræset i Sverige, hvor de pt. deler førstepladsen med Djurgårdens og AIK Stockholm, som alle er noteret for 44 point, og Elfsborg på 42 point er lige efter. Der er syv kampe tilbage for Malmø i Allsvenskan og det må ikke desto mindre være førsteprioritet for Jon Dahl Tomasson at genvinde det svenske mesterskab, så muligheden for Champions League byder sig igen i næste sæson.

Selvom Chelsea ikke har været imponerende på det seneste og har ledt en smule efter målene, så er det alligevel svært at se, hvorfor de ikke skulle fremover stepperne her. Det er en god mulighed for Chelsea til at tanke selvtillid og til at gøre brug af deres vanvittige brede trup. Chelsea har været dygtige defensivt efter Thomas Tuchel er kommet til og har holdt nullet i fem af sæsonens otte kampe i Premier League. I halvdelen af de kampe har de tilmed scoret minimum tre mål. Det er svært at forestille sig, at Malmø får scoret på Chelsea og at Chelsea får scoret 3-4 stykker i den anden ende virker heller ikke urealistisk. Sikker sikker sejr til Chelsea.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,98
Chelsea -2,5 (AH)
Gå til Nordicbet *


Chelsea – Malmø: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea tabte deres seneste Champions League-opgør til Juventus, hvorfor de forsvarende mestre blot indtager andenpladsen i Gruppe H med tre point efter to kampe.

  • Malmø har tabt deres første to kampe med henholdsvis 3-0 og 4-0 og er absolut sidst i gruppen.

  • Romelu Lukaku har scoret Chelseas hidtil eneste mål i Champions League i denne sæson.

  • Malmø har stadig ikke scoret i Champions League. Kigger man på den svenske Allsvenskan er det værd at kigge efter Antonio Colak som er holdets topscorer med 11 mål.

  • Chelsea og Malmø mødte hinanden i 1/16-delsfinalen i Europa League i 2019. Her vandt Chelsea med 5-1 samlet, og endte også som vindere af turneringen.


Expected Goals: Chelsea vs. Malmø de seneste tre kampe:

ChelseaResultatxGMalmøResultatxG
Brentford – Chelsea(0-1)0,86 – 1,75Östersunds – Malmø(0-3) 0,30 – 2,00
Chelsea – Southampton(3-1)3,02 – 1,21Malmø – Mjällby(2-3)1,02 – 1,05
Juventus – Chelsea(2-1) 1,39 – 0,83Zenit – Malmø(4-0)3,26 – 0,86
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar