18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea – Juventus: Odds og optakt den 23. november 2021

Chelseas tyske forsvarsspiller, Antonio Rüdiger, er klar til at holde Juventus fra fadet tirsdag aften. (Foto: Bildbyrån)
Chelseas tyske forsvarsspiller, Antonio Rüdiger, er klar til at holde Juventus fra fadet tirsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

Tirsdag aften står den på topkamp i Champions Leagues gruppe H mellem Chelsea og Juventus. Juventus er allerede sikret avancement fra puljen, mens Chelsea er snublende nær. Spændingen om, hvilken af de to klubber, som ender på 1.pladsen er dog stadig til stede. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea – Juventus. Der er kampstart tirsdag d. 23. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Chelsea – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Srdjan Jovanovic, Serbien
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret: 1°, svag vind


Optakt til Chelsea – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke den mest frygtindgydende pulje som Chelsea og Juventus er havnet i her. På forhånd lignede Chelsea og Juve klare favoritter til at snuppe de to øverste placeringer i gruppen, og de to storhold har ikke skuffet. Juventus har hentet maksimum point i de første fire spillerunder, mens Chelsea blot har tabt point da de tabte med 1-0 til Juventus i Torino. Malmø FF er slet ikke kommet på pointtavlen, mens Zenit har hentet 3 point. Juventus er allerede sikret avancement, og Chelsea mangler blot et enkelt point i de sidste to runder før den er matematisk sikret. Der er ikke noget, som tyder på at der skulle blive spænding om hvilke hold, som går videre, men vi skal stadig have fordelt 1. og 2.pladsen.

Chelsea er fortsat hvor de slap i sidste sæson. Thomas Tuchel fik virkelig løftet The Blues op på et højt niveau i fjor, og efterhånden ligner de en uhyggeligt velkørende maskine. I weekenden kørte de henover Kasper Schmeichel og Leicester så let som ingenting, og bibeholder dermed 1.pladsen i Premier League. Chelsea har haft ganske få udfald i sæsonen indtil videre, faktisk er det kun blevet til pointtab mod Juventus, Liverpool, Manchester City…og så Burnley i forrige weekend. På nær Burnley-kampen, så har Tuchel og co. nærmest ikke rystet på hånden, og kan være ovenud tilfredse med hvordan sæsonen 21/22 forløber indtil videre. Romelu Lukaku og Kovacic når ikke at blive klar til dette opgør.

Der er ikke noget, som kommer let til Juventus i denne sæson. Præstationerne i Serie A har ikke været af vanligt niveau indtil videre, og ‘Den Gamle Dame’ frister en tilværelse som nummer 8 i Serie A. I weekenden blev det dog til en velfortjent udesejr over Lazio, og der har da også været forbedring at spore på det seneste, om end Juventus ikke helt er til at stole på endnu. I Champions League er der ikke en finger at sætte på de zebrastribedes præstationer! Fire kampe har kastet 12 point og en aktuel 1.plads af sig. Avancementet er sikret, så nu handler det bare om holde Chelsea bag sig i de sidste to spillerunder. Chiellini bliver ikke klar til dette opgør, mens der er tvivl om Dybala.

Chelsea:

  • Mateo Kovacic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet

Juventus:

  • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Federico Bernadeschi (Kant, Reserve) – Skadet
  • Matteo De Sciglio (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Paulo Dybala (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Danilo (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Chelsea forventet startopstilling: Mendy; Rudiger, Christensen, Silva; James, Jorginho, Kante, Alonso; Hudson-Odoi, Mount; Havertz

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Sandro; Chiesa, McKennie, Locatelli, Rabiot; Morata, Dybala


Odds på Chelsea – Juventus

Bookmakerne ser Chelsea som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: To hold, der forstår at lukke af

Det omvendte opgør tilbage i september endte ud i en Juventus-classic. Det italienske storhold møder sjældent op for at dominere og underholde i denne sæson, de har det langt bedre med at stå dybt og kompakt på egen banehalvdel, for så at sende Morata, Chiesa osv. afsted i omstillinger. Det lykkedes i hjemmekampen mod Chelsea, her havde italienerne blot en boldbesiddelsesprocent på 34, men lykkedes alligevel med at vinde 1-0. Når taktikken var så defensiv og afventende på hjemmebane, så tror jeg godt, vi kan forvente at Juventus kommer for at forsvare et point hjem her på Stamford Bridge.

Chelsea har blot lukket fem mål ind i 16 kampe på tværs af Premier League og Champions League, defensiven står snorlige og er for de fleste mandskaber noget nær umulig at bryde igennem, og en halv-tam Juventus-offensiv vil formentlig også få besvær med dette. Vi så det allerede i sidste sæson fra Chelsea, at de ikke nødvendigvis vinder med 4-0, 5-0 hver gang, de kører stille og roligt resultaterne i land, men sjældent ender det ud i målfester. I min optik skal der være gode muligheder for et målfattigt opgør her, begge hold forstår virkelig at sætte en standhaftig defensiv sammen. Gæsterne fra Juventus har været en skygge af sig selv offensivt i denne sæson, mens Chelsea mangler målslugeren Lukaku. Anbefalingen lyder på en tæt og målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,89
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Chelsea – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea indtager 2.pladsen i Champions Leagues gruppe H med 9 point efter fire kampe. Statistikken er på 3-0-1 og målscoren 6-1.
  • Juventus topper gruppen med 12 point, en statistik på 4-0-0 og målscoren 9:2
  • Jorginho er Chelseas topscorer i Champions League med to mål.
  • Paulo Dybala er Juventus’ topscorer i Champions League med tre mål.
  • Juventus hentede en 1-0 sejr i de to holds første opgør i gruppen.


Expected Goals: Chelsea – Juventus – de seneste tre kampe

ChelseaResultatxGJuventusResultatxG
Leicester – Chelsea(0-3)0,21 – 2Lazio – Juventus(0-2)0,31 – 3,26
Chelsea – Burnley(1-1)2,82 – 1,01Juventus – Fiorentina(1-0)1,1 – 0,64
Malmö FF – Chelsea(0-1)0,23 – 2,98Juventus – Zenit(4-2)2,93 – 0,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Chelsea – Juventus?

Chelsea – Juventus spilles tirsdag den 23.november 2021 klokken 21:00.

Hvor spilles Chelsea – Juventus?

Chelsea – Juventus spilles på Stamford Bridge.

Skriv første kommentar

Skriv et svar