18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Chelsea FC – OSC Lille: Odds og optakt den 22. februar 2022

Der er små tegn på fremskridt for belgiske Lukaku hos Chelsea FC, men der er stadig et stykke vej til hans topniveau. (Foto: Bildbyrån)

Chelsea FC tager tirsdag aften mod OSC Lille i ottendedelsfinalerne i Champions League. De forsvarende vindere af trofæet med de store ører mod de forsvarende franske mestre. Chelsea FC har lige vundet VM for klubhold, mens OSC Lille er nummer 11 i tabellen i Ligue 1. Det ligner en hjemmesejr. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Chelsea FC – OSC Lille. Der er kampstart tirsdag d. 22. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Chelsea FC – OSC Lille: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Gil Manzano, Spanien
Stadion: Stamford Bridge, London
Vejret:  5° og let vind

Optakt til Chelsea FC – OSC Lille: Skader, karantæner og startopstillinger

Træner Thomas Tuchel tog det helt roligt, at hans mandskab måske ikke imponerede voldsomt, da de lørdag besejrede Crystal Palace FC med 1:0. De tre point er gode nok, og nu er der fuldt fokus på denne kamp, som ligner en formssag for værterne, men den slags skal jo altså først afgøres på banen. 

Chelsea FC ser ud til at have fundet en form for form igen med sejre i deres seneste fem kampe inklusive lidt forlænget spilletid her og der, og med nederlaget til Manchester City i weekenden, er der såmænd blot 13 point op med en kamp i hånden for Chelsea FC. Er de optimister, kan de tænde et lille lys af håb igen. Men de skal nok snarere gå efter pokaltriumfer, hvor de spiller Carabao Cup-finale den kommende weekend mod Liverpool FC, mens de stadig er med i både FA Cuppen og altså også her i Champions League. 

Gæsterne fra OSC Lille havde et ret mirakuløst gruppespil. De fik bare to point i de første tre kampe, og så lignede det ‘game over’, men sejre i de tre sidste kampe betød, at de på sidste spilledag overtog førstepladsen i gruppen og altså nu står i en CL-ottendedelsfinale for kun anden gang i klubbens historie. Første gang var i 2007, hvor modstanden også var engelsk i form af Manchester United, der vandt to gange 1:0.

Det går lidt op og ned med formen og titelforsvaret. I november, december og det meste af januar havde holdet ni kampe uden nederlag, men de følgende fire er det blot blevet til en enkelt sejr og en afklapsning hjemme mod Paris Saint-Germain, der rejste hjem til Paris med 5:1-sejr. OSC Lilles topscorer, canadiske Jonathan David, har scoret 12 mål og ligger side om side med Kylian Mbappé på topscorer-listens andenplads – kun overgået af Ben Yedder fra AS Monaco. Men David har ikke scoret i 2022, så han kan næppe finde en mere passende lejlighed til at genoptage målscoringen end dette besøg på Stamford Bridge. 


Chelsea FC:

  • Cesar Azpilicueta (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Ben Chilwell (Back, Fast) – Skadet
  • Reece James (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Callum Hudson-Odoi (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mason Mount (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


OSC Lille:

  • Renato Sanches (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Isaac Lihadji (Angreb, Reserve) – Tvivlsom

Chelsea FC forventet startopstilling: Mendy; Silva, Rüdiger, Christensen; Azpilicueta, Jorginho, Kanté, Alonso; Ziyech, Lukaku, Pulišić.

OSC Lille forventet startopstilling: Jardim; Çelik, Fonte, Botman, Gudmundsson; Weah, André, Xeka, Bamba; Yılmaz, David.


Odds på Chelsea FC – OSC Lille

De forsvarende CL-mestre og nykårede verdensmestre er ikke overraskende ganske klare favoritter ifølge bookmakerne. 


Odds-forslag: Chelsea FC lukker af og snupper sejren

Chelsea FC var ganske overbevisende i deres tre hjemmekampe i gruppespillet, hvor de blandt andet bankede en gammel vaklende dame fra Torino med hele 4:0. Alle tre kampe blev vundet med en samlet score på 9:0. Faktisk lukkede de blot et enkelt mål ind i gruppens første fem kampe, før de på sidste spilledag leverede en underholdende cirkusforestilling i St. Petersborg og delte 3:3 med Zenit. 

Underholdning var der også i OSC Lilles to sidste gruppekampe på udebane, hvor de slog først Sevilla FC 2:1 og derefter VfL Wolfsburg 3:1 – David scorede i begge kampe. I franskmændenes foregående 10 udekampe i CL tabte de otte og vandt to – mod BATE Borisov og Grasshopper Zürich.

Formen hos Chelsea FC ser ud til at være i den rigtige retning, mens pilen for gæsterne peger i øst og i vest. Derfor tror anbefalingen også, at Chelsea FC for fjerde hjemmekamp i CL i denne sæson holder målet rent, og de skal nok få puttet mindst en enkelt ind og sørge for, at Chelsea FC vinder til 0. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,00
Chelsea FC vinder til 0
Gå til Marathonbet *

Chelsea FC – OSC Lille: Statistik, topscorer og H2H

  • Chelsea FC er nummer 3 i Premier League med 50 point efter 25 kampe. 

  • Chelsea FCs tal i den hjemlige liga er 14-8-3 og 49:18.

  • De er kommet til ottendedelsfinalerne i CL via en gruppe med Juventus, Zenit og Malmö FF. 

  • De forsvarende franske mestre fra OSC Lille er på en undervældende 11. plads i Ligue 1 med 36 point for 25 kampe.

  • Statistikken hos OSC Lille siger 9-9-7 med med en måldifference på 32:35.

  • Vejen til ottendedelsfinalerne for OSC Lille er gået via Sevilla FC, RB Salzburg og VfL Wolfsburg i gruppespillet. 

  • 7 mål er nok for Mason Mount til at være flittigste målskytte hos Chelsea FC.

  • Jonathan David har ikke scoret de syv seneste kampe, men han er stadig topscorer hos OSC Lille med 12 mål.


Expected Goals: Chelsea FC vs. OSC Lille de seneste tre kampe:

Chelsea FCResultatxGOSC LilleResultatxG
Crystal Palace FC – Chelsea FC(0-1) 0,49 – 1,13OSC Lille – FC Metz (0-0) 1,31 – 0,23 
Chelsea FC – Palmeiras  (2-1) 1,85 – 1,58Montpellier Hérault – OSC Lille(0-1)1,40 – 1,29 
Al-Hilal – Chelsea FC (0-1) 0,68 – 1,51 OSC Lille – Paris Saint-Germain (1-5) 1,37 – 2,71 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Chelsea FC – OSC Lille?

Chelsea FC – OSC Lille spilles tirsdag den 22. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Chelsea FC – OSC Lille?

Chelsea FC – OSC Lille spilles på Stamford Bridge i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar