18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Celtic – Real Madrid: Odds og optakt den 6. september 2022

Real Madrid jubler efter Champions League-triumfen sidste sæson. Foto: Bildbyrån

Celtic er tilbage i Champions League og de starter ud med en kamp mod de forsvarende mestre fra Real Madrid. Kan det skotske mesterhold skabe ravage hos Real Madrid eller er Los Blancos for stærke? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celtic – Real Madrid. Der er kampstart tirsdag den 6. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Celtic – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandro Scharer, Schweiz
Stadion: Celtic Park, Glasgow
Vejret: 16° og mulighed for regn

Celtic – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

De skotske mestre fra Celtic er tilbage i Europas fineste klubturnering for første gang i fem sæsoner. Sidst de grøn- og hvidstribede var i Champions League var i 2017/2018-sæsonen. Her var Celtic placeret i gruppe B sammen med Bayern München, PSG og Anderlecht. De to førstenævnte var for stor en mundfuld, men Celtic endte dog som treer og røg videre i Europa League. Samme ambition må det skotske mesterhold have i denne sæson, hvor RB Leipzig og Real Madrid ligner favoritterne til at gå videre, mens Shakthar ser ud til at skulle være holdet som Celtic skal besejre for at komme i Europa League.

Real Madrid går ind til Champions League som forsvarende mestre. Det er langt fra nyt for de spanske mestre, som er det mest vindende hold i turneringen gennem tiderne. I sidste sæson viste Los Blancos virkelig at Champions League og Real Madrid på en eller anden måde hører sammen. Flere gange i løbet af knockout-kampene var Real Madrid på renden af dødsstødet, men gang på gang formåede Real Madrid at vende det til deres fordel og til sidst kunne de juble efter en finalesejr over Liverpool.

Selvom Real Madrid ikke er blandt bookmakernes favoritter i denne sæson, så viste sidste sæson, at man aldrig må afskrive Real Madrid i Champions League. Drømmen om at genvinde det store trofæ starter med en udekamp i skotske Glasgow, hvor Real Madrid også ligner store favoritter.


Celtic:


Real Madrid:

  • Alvaro Odriozola (Back, Reserve) – Skadet

Celtic forventet startopstilling: Hart; Juranovic, Carter-Vickers, Jenz, Taylor; O’Riley, McGregor, Hatate; Abada, Giakoumakis, Jota

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius


Odds på Celtic – Real Madrid

Bookmakerne holder Real Madrid som rimelig klare favoritter.


Odds-forslag: Femte gear er nok for Real Madrid

Celtic kunne ikke have ønsket sig en meget bedre start på sæsonen med lutter sejre. Senest gik det udover de største rivaler fra Rangers, som blev basket med hele 4-0. Alligevel er der et stykke fra den skotske liga til Champions League og mange af Celtics spillere har ikke erfaring med at spille i den fineste klubturnering i Europa. Så selvom Celtic kommer til at levere en fin indsats, så er de oppe mod overmagten her.

De forsvarende Champions League-vindere fik en elendig start i gruppespillet sidste sæson, hvor de tabte til Sheriff. Det bragte spainerne under pres i resten af gruppespillet, og det ønsker Carlo Ancelotti ikke sker igen. Derfor sætter Real Madrid den lige op i femte gear uden på nogen måde at spille sig ud. Når først de har føringen, så er de verdensmestre i at forsvare sig, både med og uden bolden. I to af de fire sejre i La Liga i sæsonen er det blevet til en etmålssejr og det samme kunne meget vel komme på tale her.

Real Madrid er et bedre hold end Celtic, som dog har fordel af hjemmebanen. Celtic vil forsøge at bide fra sig, men Real Madrid er for stærke og cruiser en smal sejr hjem.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
3,75
Real Madrid vinder med præcis et mål
Gå til Nordicbet *


Celtic – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Celtic har vundet rub og stub i indeværende sæson med syv sejre i syv kampe.

  • Real Madrid har vundet sæsonens første fire kampe i La Liga.

  • Japanske Kyogo Furuhashi og israelske Liel Abada har scoret seks mål hver for Celtic.

  • Karim Benzema og Vinicius Junior har scoret tre gange hver for Real Madrid i La Liga.

  • De to klubber mødte hinanden i en træningsturnering i USA i 2012, hvor Real Madrid vandt 2-0. Eller skal man tilbage til 1980 for at finde de seneste indbyrdes møder.


Expected Goals: Celtic – Real Madrid – de seneste tre kampe:

CelticResultatxGReal MadridResultatxG
Celtic – Rangers(4-0) 1,28 – 0,79Real Madrid – Real Betis(2-1)1,18 – 0,24 
Ross County – Celtic(1-4) 0,75 – 3,10Espanyol – Real Madrid(1-3) 2,24 – 1,86
Dundee United – Celtic(0-9) 0,40 – 3,94Celta Vigo – Real Madrid(1-4)  1,70 – 3,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Celtic – Real Madrid?

Celtic – Real Madrid spilles tirsdag den 6. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Celtic – Real Madrid?

Celtic – Real Madrid spilles på Celtic Park, Glasgow.

Skriv første kommentar

Skriv et svar