18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Borussia Dortmund – Manchester City: Odds og optakt den 25. oktober 2022

Man City vandt. Igen. Norske Erling scorede. Igen. Nu er der CL-duel mellem Borussia Dortmund og Man City. (Foto: Oli Scarff / AFP / Ritzau Scanpix)
Man City vandt. Igen. Norske Erling scorede. Igen. Nu er der CL-duel mellem Borussia Dortmund og Man City. (Foto: Oli Scarff / AFP / Ritzau Scanpix)

Borussia Dortmund tager tirsdag aften mod Manchester City i Champions Leagues gruppe G. Det er det nærmeste, vi kommer en gruppefinale, for værterne har syv point efter fire kampe, mens de engelske gæster har 10. Vinder tyskerne denne kamp, er de begge sikre på at gå videre som enten nummer et eller to. Men Manchester City kommer næppe for at tabe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Borussia Dortmund – Manchester City. Der er kampstart tirsdag d. 25. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Borussia Dortmund – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Davide Massa, Italien
Stadion: Signal Iduna Park, Dortmund, Tyskland
Vejret: 11° og let vind

Borussia Dortmund – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Borussia Dortmund fik den bedst tænkelige optakt til denne kamp, da de på hjemmebane i weekenden bankede VfB Stuttgart 5:0. Det fulgte en pokalsejr ude mod Hannover 96 i sidste uge, og det fortsatte en tendens, hvor Borussia Dortmund i syv af sæsonens i alt ni sejre ikke har indkasseret mål. Når modstanderen scorer, taber Borussia Dortmund som regel point. 

På hjemmebane har de spillet uafgjort med først Bayern München og derefter Sevilla FC, som begge endte 1:1, og så har de tabt til Werder Bremen trods 2:0-føring, da uret rundede 90 minutter. Tre rappe mål sendte pointene til Bremen.

De øvrige hjemmekampe er vundet 1:0, 1:0, 3:0, 1:0 og 5:0. Der bliver tryk på Signal Iduna Park, hvor Gelbe Wand vil gøre sit ypperste og mest højlydte for at presse point ud af kampen. Men tyskerne skal bruge alle tre point, hvis de vil være helt sikre på videre avancement – hvis altså FC København har slået Sevilla FC på udebane tidligere tirsdag. 

Taber de danske mestre i Spanien, kan tyskerne sikre videre avancement med blot et enkelt point. Og ender det uafgjort i Sevilla, er Borussia Dortmund videre, uanset hvordan kampen ender.

Manchester City kan med blot et enkelt point i denne kamp sikre sig gruppesejren, og de vil helt sikkert gerne have en gratis kamp til slut mod Sevilla FC, hvor de kan rotere en anelse og spare på resurserne. Efter dette opgør venter fem kampe på 15 dage frem mod VM-slutrunden, så alle steder, hvor det er muligt at slække en anelse på gaspedalen, er velkomne. 

Målmaskinen Haaland vender her tilbage til den klub, han skiftede fra i sommer, og selv om der ikke er hadske følelser mellem parterne, vil Erling nok gerne gentage succesen fra mødet på Etihad, hvor han scorede sejrsmålet til engelsk 2:1-sejr. Største bekymring for træner Guardiola må være den evindelige skadessituation på backpladserne, hvor Walker er ude med skade igen, mens Gomez afsoner karantæne fra det røde kort senest i Parken mod FCK. 

Det giver givet en plads på højre back til John Stones, mens Cancelo så passer den venstre back. Manchester City er allerede sikre på at gå videre, så spørgsmålet er selvfølgelig, hvor meget førstepladsen i gruppen betyder for dem. De er sluttet nummer 1 i deres CL-gruppe de seneste fem sæsoner, så svaret er nok, at det betyder en del for dem. I Premier League mindskede de afstanden til Arsenal FC til to point, da de besejrede Brighton i weekenden, mens Gunners mistede to point mod Southampton FC. 

Champions League Grp. G
K
1Manchester City6420142128114
2Borussia Dortmund62311055809
3Sevilla6123612-61205
4FC København6033112-111213


Borussia Dortmund:

 • Nico Schlotterbeck (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Mateu Morey-Bauza (Back, Fast) – Skadet
 • Thomas Meunier (Back, Fast) – Skadet
 • Mahmoud Dahoud (Midtbane (Fast/Reserve) – Skadet
 • Salih Özcan (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Marco Reus (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Sebastian Haller (Angreb, Fast) – Sygdom
 • Jamie Bynoe-Gittens (Angreb, Reserve) – Skadet


Manchester City:

 • Kyle Walker (Back, Fast) – Skadet
 • Sergio Gomez (Back, Reserve) – Karantæne
 • Bernard Mendy (Back, Reserve) – Suspenderet
 • Kalvin Phillips (Midtbane, Fast) – Skadet

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Wolf, Süle, Hummels, Guerreiro; Can, Bellingham; Reyna, Brandt, Malen; Moukoko.

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Stones, Akanji, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Silva; Mahrez, Haaland, Foden.


Odds på Borussia Dortmund – Manchester City

Gæsterne fra Manchester City er bookmakernes favoritter. 


Odds-forslag: Træthed, taktik og træffere

Mandskaberne bedyrer begge, at de vil gå helhjertet efter alle tre point, men det er svært ikke at tro, at de har et blik på tabellen og på det tætte kampprogram. De vil begge profitere af et uafgjort resultat, hvis blot Sevilla FC slår FC København i dén kamp, der er slut, når det går løs i Dortmund. Naturligvis vil ingen tabe med vilje, og der er så meget kvalitet i begge mandskaber, at der nok skal blive rigeligt at holde øje med, men det vil være decideret tåbeligt, hvis det udvikler sig til et hundeslagsmål med kort og skader til alle sider. 

Det er kun anden gang i historien, de to hold er i pulje med hinanden i Champions League, og første gang endte opgøret 1:0 til Borussia Dortmund. Det er dog ikke seneste møde, for de bragede sammen i kvartfinalerne forrige sæson i CL. Dengang endte begge opgør 2:1 til Manchester City. Præcis samme resultat som da de mødtes i gruppespillet denne gang på Etihad. 

Og 2:1 er vel heller ikke et vanvittigt overraskende resultat, hvis det skulle være cifrene på måltavlen efter kampen. Men anbefalingen vil hellere læne sig op af den stærke målform, begge mandskaber har vist på det seneste. Borussia Dortmund har scoret otte mål i deres seneste tre hjemmekampe, mens Manchester City er noteret for 18 kasser i deres seneste seks ude/hjemme, og de er endda gået målløse fra banen i to af de seks kampe. Det sker ikke her. Vi går med begge hold på tavlen i Dortmund. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,57
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Borussia Dortmund – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Borussia Dortmund er på Bundesligaens 5. plads efter 11 runder, hvor de har erobret 19 point. 

 • Borussia Dortmunds statistik er 6-1-4 og 18:14.

 • Gæsterne fra Manchester City indtager Premier Leagues 2. plads med 26 point efter 11 kampe.

 • Tallene for Manchester City lyder 8-2-1, mens deres målforskel er 36:11.

 • Borussia Dortmunds topscorer er Youssoufa Moukoko, der er noteret for 4 sæsonmål.

 • Hos Manchester City er flittigste målskytte norske Erling Haaland, der har scoret 17 ligamål.

 • Det omvendte møde på Etihad 14. september endte med sejr til Manchester City på 2:1.
Info
NavnBorussia DortmundDOR
Land
Tyskland
TYS
CheftrænerEdin Terzic
Websitewww.bvb.de
Form
Statistik
Turnering
Bundesliga
Kampe spillet
12
Mål
20
Mål imod
15
Rent bur
5
Gule kort
30
Turnering
DFB Pokal
Kampe spillet
2
Mål
5
Rent bur
2
Gule kort
2
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. G
Kampe spillet
6
Mål
10
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
8


Expected Goals: Borussia Dortmund vs. Manchester City – de seneste tre kampe:

Borussia DortmundResultatxGManchester CityResultatxG
Borussia Dortmund – VfB Stuttgart(5-0) 2,56 – 0,67Manchester City – Brighton & Hove Albion  (3-1) 2,06 – 0,60
Hannover 96 – Borussia Dortmund(0-2) 2,23 – 2,06Liverpool FC – Manchester City (1-0) 1,40 – 1,08 
Union Berlin – Borussia Dortmund(2-0)1,87 – 1,00 FC København – Manchester City (0-0) 0,40 – 1,24 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Borussia Dortmund – Manchester City?

Borussia Dortmund – Manchester City spilles tirsdag den 25. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Borussia Dortmund – Manchester City?

Borussia Dortmund – Manchester City spilles på Signal Iduna Park i Dortmund i Tyskland.

Skriv et svar