18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Besiktas – Borussia Dortmund: Odds og optakt den 15. september 2021

Foto: Bildbyrån

De tyrkiske mestre fra Besiktas havde en horribelt ringe oplevelse med europæisk fodbold sidste sæson, hvor de først røg ud af CL-kvalen og siden EL-kvalen. Nu er de direkte tilbage i Champions Leagues gruppespil, og onsdag aften åbner de deres europæiske kampagne med en hjemmekamp mod Borussia Dortmund, der sidste sæson slog sig helt igennem til kvartfinalerne i Champions League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Besiktas – Borussia Dortmund. Der er kampstart onsdag d. 15. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Besiktas – Borussia Dortmund: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu Lahoz, Spanien
Stadion: Vodafone Park, Istanbul
Vejret: 22° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Besiktas
Borussia Dortmund
Odds are subject to change. Last updated 15. september 2021 18:50.

Optakt til Besiktas – Borussia Dortmund: Skader, karantæner og startopstillinger

Nede i 2000’erne var Besiktas en nogenlunde hyppig gæst i Europas fineste gruppespil. De var med hele fire gange i løbet af 10 sæsoner, mens det i 2010’erne blot blev til to forsøg, men senest – i 2018 – slog de sig videre til knockoutkampene, hvor de dog blev knockoutet ganske eftertrykkeligt med et nederlag på samlet 8:1 mod Bayern München. I 2017 nåede de kvartfinalen i Europa League, mens de altså i sidste sæson røg ud via først nederlag i CL-kvalen mod græske PAOK og siden EL-kvalen mod portugisiske Rio Ave. Efter et år på sidelinjen er Besiktas nu tilbage, og de er klar til at lege med, hvor det er sjovt. 

De har set ekstremt solide ud i de første fire kampe i Süper Lig, hvor de har hentet 10 point og scoret syv mål uden at indkassere overhovedet. I seneste runde blev det til overbevisende 3:0 mod Yeni Malatyaspor, og her scorede Michy Batshuayi to gange. Det vil han nok være opsat på at gentage mod Borussia Dortmund, for tilbage i foråret 2018 var han på et kort lejeophold hos netop tyskerne, og han fik med to mål i 12 optrædender ikke helt overbevist om sine kvaliteter. Det kan han så passende gøre her. 

Men offensive kvaliteter har Borussia Dortmund nu rigeligt af i egne rækker i form af det norske kraftværk Erling Håland, som har scoret 84 mål i sine 88 kampe for Salzburg og Borussia Dortmund siden 2018. Det er jo vanvittigt, men han bliver tilsyneladende ved, og i weekenden satte han yderligere to pinde på tavlen, da de sort-gule hentede en 4:3-sejr på BayArena i Leverkusen. 

Tyskerne skal i denne sæson forsøge at bedre en tredjeplads i Bundesligaen og en kvartfinaleplads i Champions League, og med en gruppe bestående af Besiktas, Sporting Lissabon og Ajax Amsterdam bør de have fine muligheder for at sikre sig førstepladsen i gruppen, og så er de jo ikke langt fra at være i kvartfinalerne igen. Udbyttet siden den tabte CL-finale i 2013 mod Bayern München har været to kvartfinaler og tre ottendedelsfinaler i Champions League, så det er ved at være tiden igen for Borussia Dortmund, som helt sikkert har offensive kvaliteter til at spille med, men de har lukket ni mål ind i sæsonens første fire kampe i ligaen, og det må være tilladt at tvivle en anelse på, om de er defensivt solide nok til at gå dybt i Champions League igen i denne sæson.  

Besiktas:

 • Umut Meras (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ajdin Hasik (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Borussia Dortmund:

 • Soumaïla Coulibaly (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Dan-Axel Zagadou (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mateu Morey Bauza (Back, Fast) – Skadet
 • Nico Schulz (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Marcel Schmelzer (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Emre Can (Midtbane, Fast/ Reserve) – Skadet
 • Thorgan Hazard (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Giuseppe Reyna (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Steffen Tigges (Angreb, Reserve) – Skadet

Besiktas forventet startopstilling: Destanoglu; Rosier, Uysal, Welinton, Yilmaz; Josef, Pjanic; Ghezzal, Ucan, N’Koudou; Batshuayi.

Borussia Dortmund forventet startopstilling: Kobel; Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro; Dahoud, Witsel, Bellingham; Reus, Håland, Brandt.


Odds på Besiktas – Borussia Dortmund

Oddsene peger på, at bookmakerne har Borussia Dortmund som favorit. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 15. september 2021 18:50.

Odds-forslag: Borussia bomber hul i Besiktas’ bolværk

De mange b’er til trods er den nu god nok. Selv om Besiktas endnu ikke har lukket et eneste mål ind i Süper Lig, kan det snildt blive et festfyrværkeri her. I ligaen har Besiktas mødt et hold, der aktuelt er nummer syv, mens de øvrige tre er placerede i den nederste halvdel, og Besiktas har endnu ikke mødt en af rivalerne fra hovedstaden. Så det er stadig et åbent spørgsmål, om de har et betonforsvar, eller om modstanden ikke har været helt fantastisk endnu. 

Fantastisk bliver den i hvert fald nu, for Borussia Dortmund har scoret 3,25 mål per kamp i Bundesligaen indtil nu. De har så også lukket 2,25 mål ind per kamp, og ja, der er scoret 5,5 mål i gennemsnit i deres foreløbig fire kampe. Da de røg ud i kvartfinalerne mod Manchester City i seneste sæson af Champions League, blev der scoret tre mål i begge opgør, og i runden før – ottendedelsfinalerne mod Sevilla FC – faldt der i alt ni scoringer i de to opgør. 

Anbefalingen går derfor en anelse offensivt til værks her og sigter efter, at der bliver scoret mindst fire gange i dette opgør. Besiktas har med Batshuayi og N’Koudou potentielle målskytter, mens Borussia Dortmund med Håland har en mand, der stort set scorer, som det passer ham og gerne mere end ét mål af gangen. Derfor bliver buddet her, at der falder over 3,5 mål i Istanbul onsdag aften. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,40
Over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Besiktas – Borussia Dortmund: Statistik, topscorer og H2H

 • Besiktas er i spidsen for den tyrkiske Süper Lig med 10 point efter 4 kampe. 

 • Besiktas har en statistik på 3-1-0 og scoren 7:0.

 • Gæsterne fra Borussia Dortmund er parkeret på Bundesligaen 3. plads med 9 point efter 4 runder. 

 • Borussia Dortmunds tal siger 3-0-1, og så har de en måldifference på 13:9.

 • Michy Batshuayi og Georges N’Koudou er topscorere hos Besiktas med hver 2 mål.

 • Borussia Dortmunds topscorer er norske Erling Haaland, som har stået for 3 af holdets scoringer. 


Expected Goals: Besiktas vs. Borussia Dortmundde seneste tre kampe:

BesiktasResultatxGBorussia DortmundResultatxG
Besiktas – Yeni Malatyaspor(3-0)1,54 – 0,45Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund(3-4)0,92 – 2,39 
Besiktas – Umraniyespor(4-0)2,55 – 0,81Borussia Dortmund – TSG Hoffenheim(3-2)4,77 – 2,33 
Besiktas – Karagumruk  (1-0)3,59 – 1,27Freiburg – Borussia Dortmund(2-1)1,33 – 2,34 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar