18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benfica – Liverpool: Odds og optakt den 5. april 2022

De to tidligere Premier League-spillere, Vertonghen og Otamendi, har tirsdag ansvaret for at holde Liverpool-spillerne fra fadet. (Foto: Bildbyrån)
De to tidligere Premier League-spillere, Vertonghen og Otamendi, har tirsdag ansvaret for at holde Liverpools talentfulde offensiv fra fadet. (Foto: Bildbyrån)

Vi er nået til kvartfinalerne i Champions League, og i Lissabon tørner Benfica og Liverpool sammen i det første af to opgør. Kan portugiserne fortsætte med at overraske, eller bliver Liverpool endestationen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Benfica – Liverpool. Der er kampstart tirsdag d. 5. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller Viaplay.

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Benfica – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesus Gil
Stadion: Estadio da Luz, Lissabon
Vejret: 12°, let vind

Optakt til Benfica – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er nået til kvartfinalerne i Champions League, hvor Benfica tirsdag aften byder Liverpool op til dans i det første af to opgør. En af de største overraskelser fra ottendedelsfinalerne var portugisernes samlede 3-2 sejr over Ajax, som ellers havde været helt suveræne i gruppespillet. Liverpool var ude i to jævnbyrdige opgør mod de italienske mestre Inter, som endte i avancement efter en 2-0 sejr i Milano og et 1-0 nederlag på Anfield. På forhånd ligner dette kvartfinaleopgøret, hvor der er den mest markante niveauforskel på de to deltagere. Liverpool er sammen med Man. City spået størst chancer for at løfte Champions League-trofæet i denne sæson, mens Benfica er spået de ringeste. Men bolden er rund, og der er da sket mere vanvittige ting i Champions League-historien end et eventuelt Benfica-avancement.

Benfica halter bagefter rivalerne Porto og Sporting i den hjemlige liga, og kan vidst godt skyde en hvid pil efter det portugisiske mesterskab i denne omgang. Derfor er det også en smule overraskende, at de gør sig til her i Champions League. I gruppespillet sendte de et kriseramt Barcelona-mandskab ud af turneringen, mens det i ottendedelsfinalen, som nævnt, blev til samlet sejr over Ajax, så helt uefne er portugiserne altså ikke, selvom de fik ørerne i maskinen i de to gruppekampe mod Bayern München.

Liverpool har allerede vundet Carabao Cuppen, men der er fortsat chance for at løfte hele tre trofæer mere i denne sæson. I Premier League har de på det seneste halet kraftigt ind på Man. City, som de skal møde i den kommende weekend i ligaen og i FA-cup semifinalen om to uger. Det er et rimelig heftigt kampprogram, som venter Klopps tropper over de næste par uger med to kampe mod Benfica og to mod Man. City – det kan ende med at blive definerende for Liverpools sæson. Heldigvis er englændernes trup stort set fit for fight, så der er muligheder for at økonomisere lidt med kræfterne.


Benfica:

  • Rodrigo Pinho (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Lucas Verissimo (Forsvar, Fast) – Skadet


Liverpool:

  • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Benfica forventet startopstilling: Vlachodimos; Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Silva, Mario, Weigl, Everton; Nunez, Yaremchuk

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Jota, Mane, Diaz


Odds på Benfica – Liverpool

Bookmakerne har Liverpool som favoritter.


Odds-forslag: Benfica kan ikke, og Liverpool sparer på kræfterne

Hvis man skal tro på bookmakerne, så har vi her det mest ulige matchup af de fire kvartfinaler. Benfica er ikke spået særlig store chancer her, men det er værd at huske på, at portugiserne allerede har sendt både Barcelona og Ajax ud af turneringen, så ringere er de altså heller ikke. Liverpool er en af turneringens største favoritter, men har i modsætning til Benfica også masser at spille for i den hjemlige liga. I den kommende weekend venter et vaskeægte topbrag, når Liverpool gæster Premier Leagues 1’er Manchester City.

Liverpool er inde i en stærk resultatmæssig periode, men de blæser altså ikke modstanderne ud af banen for tiden. De seneste seks kampe på tværs af turneringer er gået under denne linje med fem sejre på enten 1-0 eller 2-0, og et enkelt 1-0 nederlag til Inter. Defensiven står snorlige, og det er ualmindelig svært at trænge igennem, men chanceskabningen i den anden ende er ikke på sit højeste for tiden. Benfica kommer formentlig ikke til at angribe med hovedet under armen, for Liverpool er dødbringende i omstillingerne, så det bliver formentlig Liverpool på bolden og Benfica lukrerende på kontrachancer. Portugiserne holdte buret rent i fire af seks gruppekampe, samt i udekampen mod Ajax senest. Jeg forestiller mig ikke, at det kommer til at vælte ind med mål på Estadio da Luz – Liverpool har et ekstremt vigtigt opgør i weekenden, som de nok gerne vil gemme lidt kræfter til, mens Benfica nok ikke for alvor har kvaliteterne til at udfordre den stærke engelske defensiv.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
2,45
Under 2.5 mål
Gå til nordicbet *


Benfica – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Benfica er nummer 3 i Primeira Liga med 61 point. Statistikken er på 19-4-5 og målscoren 70:28.

  • Liverpool er nummer 2 I Premier League med 72 point. Statistikken er på 22-6-2 og målscoren 77:20.

  • Darwin Nunez er topscorer for Benfica med 21 ligascoringer og 4 i Champions League.

  • Mohamed Salah er topscorer for Liverpool med 20 scoringer i Premier League og 8 i Champions League.

  • Vi skal tilbage til 2006 for at finde seneste indbyrdes opgør mellem de to klubber, dengang vandt Benfica 3-0 over to kampe, og sendte dermed Liverpool ud af Champions League.


Expected Goals: Benfica vs. Liverpool de seneste tre kampe:

BenficaResultatxGLiverpoolResultatxG
Braga – Benfica(3-2) 1,33 – 1,34Liverpool – Watford(2-0) 1,63 – 0,45 
Benfica – Estoril(2-1) 1,9 – 1,5Nottingham Forest – Liverpool(0-1)0,78 – 0,98
Ajax – Benfica(0-1) 1,28 – 0,36Arsenal – Liverpool(0-2)0,57 – 0,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Benfica – Liverpool?

Benfica – Liverpool spilles tirsdag den 5. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Benfica – Liverpool?

Benfica – Liverpool spilles på Estadio da Luz i Lissabon

Skriv første kommentar

Skriv et svar