18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benfica – Barcelona: Odds og optakt den 29. september 2021

Foto: Bildbyrån

Barcelona kom tilbage på sejrssporet i weekenden mod Levante, men denne gang står de over for en svær opgave i Champions League. Barca skal en tur til Lissabon for at møde et formstærkt Benfica-mandskab, som de formentlig skal kæmpe med om 2.pladsen i gruppe E. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Benfica – Barcelona. Der er kampstart onsdag den 29. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Benfica – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion: Estadio da Luz, Lissabon
Vejret: 19° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Benfica – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

I tidligere sæsoner så ville der formentlig ikke være megen tvivl om udfaldet her i gruppe E, som består af Benfica, Barcelona, Bayern München og Dynamo Kiev. Nærmest så sikkert som amen i kirken ville Bayern og Barca sikre sig videre avancement i turneringen, meeeen… med det niveau som Barcelona har lagt for dagen indtil videre i denne sæson, så er det ikke urealistisk at morgendagens modstander fra Benfica kan byde dem op til dans om 2.pladsen i gruppen. Første runde bød på et 3-0 nederlag til Barcelona hjemme mod Bayern, mens Benfica lidt skuffende kun fik uafgjort mod Dynamo Kiev.

Benfica er startet sæsonen ud i et hæsblæsende tempo, som har kastet syv sejre af syv mulige af sig i den portugisiske liga. Ganske imponerende af portugiserne, som ellers også har haft sit at se til i Champions League allerede. Første kvalrunde til CL bød på to sejre over Spartak Moskva, inden det blev ellers højtflyvende PSV’s tur til at blive ekspederet videre mod Europa League. I første gruppekamp mod Dynamo Kiev burde Benfica, vurderet på spil og chancer, have taget alle 3 point, men de kunne ikke få nettet til at blafre, og derfor står de kun med 1 point på hånden før dette møde med Barcelona. Benfica har vundet fem ud af fem på Estadio da Luz i denne sæson, og med det spil de ligger for dagen, så kommer de i hvert fald til at give Barca kamp til stregen.

Barcelona fik lappet det åbne sår i weekendens kamp mod Levante. Efter flere skuffende resultater på stribe, såsom nederlaget mod Bayern og X’erne mod Granada og Cadiz, så kom Barcelona tilbage på sejrskurs i weekenden, hvor de overbevisende slog Levante med 3-0. Kvaliteten på Barcelona-mandskabet er ikke hvad den har været, men der er stadig masser af talent på holdet, og de bør kunne levere bedre præstationer end hvad tilfældet har været indtil videre i sæsonen. Der var comeback til Ansu Fati i søndags, og han stemplede hurtigt ind med en kasse, derudover kom både Luuk de Jong og Depay på tavlen, så der må være lidt fornyet selvtillid i de forreste geledder. Benfica er dog en anden kaliber end Levante, og det bliver spændende, at se om Barcelona kan fortsætte søndagens glimrende spil når kvaliteten hos modstanderen bliver højnet.

Benfica:

 • Ingen kendte fravær

Barcelona:

 • Moussa Wague (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jordi Alba (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Alex Balde (Back, Fasts/Reserve) – Skadet
 • Alejandro Balde (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ousmane Dembele (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sergio Agüero (Angreb, Fast) – Skadet

Benfica forventet startopstilling: Vlachodimos; Verissimo, Otamendi, Vertonghen; Pizzi, Weigl, Mario, Grimaldo; Silva, Yaremchuk, Nunez

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Pique, Araujo, Dest; F. de Jong, Busquets, Pedri; Coutinho, L. de Jong, Depay


Odds på Benfica – Barcelona

Bookmakerne holder Barcelona som smalle favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: En enestående mulighed for portugiserne

Det bliver uhyre spændende i morgen aften i Lissabon! Normalvis ville der ikke være levnet mange chancer til Benfica i et opgør mod Barcelona, men den spanske storklub er mere medgørlig i disse dage. I min optik, så bliver det Benfica og Barcelona, som kommer til at duellere om 2.pladsen i denne gruppe – Bayern München er for stærke og Dynamo Kiev er formentlig for svage.

Barcelona kom tilbage på sejrssporet i weekenden med en flot 3-0 sejr over Levante, men en enkelt sejr fixer altså ikke alle problemerne hos catalanerne, som før weekendens kamp vel nærmest befandt sig i krisetilstand. Benfica er af en helt anden kaliber end Levante, portugiserne har mast alt modstand af banen indtil videre i denne sæson, og mon ikke, at de ser en enestående chance for at tage alle 3 point i morgen?

Benfica er ikke novicer på den europæiske fodboldscene, de råder over et ganske rutineret mandskab og en endnu mere rutineret træner. I min optik, så skal Benfica gå efter sejren her, hvis de virkelig vil gå efter at komme videre fra gruppen. Barcelona er virkelig til at udfordre for tiden, og det ændrer en sejr mod Levante ikke på. Benfica har været suveræne i denne sæson, og på hjemmebane er det blevet til fem sejre ud af fem mulige. De har selvtillid, rutine og kvalitet, og en enestående mulighed for at tage 3 point mod et såret Barcelona-mandskab. Jeg tror på ‘overraskelsen’.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,95
1-tallet
Gå til Marathonbet *


Benfica – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Benfica topper den portugisiske liga med maksimum point efter syv spillerunder. Statistikken lyder på 7-0-0 og en målscore på 19:4.

 • Barcelona ligger nummer 6 i La Liga med 12 point for seks kampe. Statistikken lyder på 3-3-0 og en målscore på 11:5.

 • Yaremchuk og Nunez deler topscorerværdigheden for Benfica med fire mål hver i sæsonen.

 • Memphis Depay er topscorer i Barcelona med tre kasser indtil videre i sæsonen.

 • Sidste de to klubber mødtes var tilbage i 2012, her blev det til en Barca sejr på 2-0 i Portugal, mens det omvendte opgør endte 0-0.


Expected Goals: Benfica vs. Barcelonade seneste tre kampe:

BenficaResultatxGBarcelonaResultatxG
Vitoria Guimaraes – Benfica(1-3)1,74 – 1,82Barcelona – Levante(3-0)  3,29 – 0,63
Benfica – Boavista(3-1)  1,53 – 0,49Cádiz – Barcelona(0-0)1,65 – 0,6
Dynamo Kiev – Benfica(0-0)0,82 – 1,79Barcelona – Granada(1-1)  1,95 – 0,64
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar