18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München – S. L. Benfica: Odds og optakt den 2. november 2021

Foto: Bildbyrån

Bayern München sikrer sig med sejr mod S. L. Benfica tirsdag aften billet til knockoutrunden allerede efter fire afviklede runder i gruppespillet. Men selv om det omvendte opgør endte 4:0 i Lissabon, er der stadig en masse at kæmpe for hos gæsterne. De er involverede i en skarp duel med FC Barcelona om gruppens andenplads. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – S. L. Benfica. Der er kampstart tirsdag d. 2. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Bayern München – S. L. Benfica: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak, Polen
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret:  4° og svag vind

Optakt til Bayern München – S. L. Benfica: Skader, karantæner og startopstillinger

0:5 ude mod Borussia M’Gladbach. Indrømmet, så holdt hele fodboldeuropa lige vejret et øjeblik. Hvad var nu det? Bare få runder efter nederlaget hjemme på Allianz Arena løb de tyske rekordmestre ind i endnu et overraskende nederlag. Og så på hele 5:0! Men de rejste sig endnu engang fint og bankede i weekenden ikke uefne Union Berlin på Stadion An der Alten Försterei i Berlin med hele 5:2. Man må give træner Julian Nagelsmann, at han nu to gange har formået at få sit hold til at se helt upåvirkede ud efter nederlag og bare snuppe den efterfølgende sejr. 

Niveauet er uomtvisteligt tårnhøjt hos Bayern München. De spiller temmelig forrygende fodbold, når de rammer deres niveau. Og det gør de jo for det meste. Otte sejre og kun ét nederlag i de første 10 Bundesligakampe. Tre sejre i de første tre i gruppespillet inklusive skræmmende 3:0 på Camp Nou mod FC Barcelona. Men altså også exit fra DFB Pokal meget tidligt for anden sæson i træk. Nu skal de så møde S. L. Benfica igen i CL-gruppen og efter 4:0 på udebane – alle fire mål scoret i kampens sidste 20 minutter efter en ganske livlig kamp – kan Bayern München altså sikre billetten videre med sejr her. 

S. L. Benfica er ikke ude af kampen om de videre billetter. Men de er i den situation, at de formentlig skal bruge et resultat på Camp Nou, når de i næste runde drager til Barcelona. Tallene for portugiserne er i ligaen de samme som Bayern Münchens – altså otte sejre og ét nederlag i de første 10 runder. Men i Portugal rækker det kun til en aktuel tredjeplads. Og de har ikke helt været sig selv efter øretæven senest mod Bayern München. To uafgjorte mod upåagtede Vitoria Guimaraes og Estoril samt en kneben sejr ude mod Vizela. Men de har endnu ikke tabt på udebane i sæsonen, og den statistik vil de formentlig meget gerne holde fast i tirsdag aften, selv om de nok kommer gevaldigt under pres. 

De er hårdt ramt på backpladserne, hvor Almeida, Dias og Lazaro alle tre er meldt ude, mens både østrigske Seferovic og Rodrigo Pinho også er ude. Derfor var det formentlig ganske fornuftigt at spare Yaremchuk i anden halvleg forleden mod Estoril, så han kan være helt på toppen her, for han forventes at komme til at udgøre offensiven sammen med Rafa Mir og Darwin Nunez. Det er ikke nogen ufarlig trio, og der har jo trods alt været muligheder for at trænge gennem den sydtyske defensiv i de seneste par kampe. Det skal S. L. Benfica givetvis også være i stand til, hvis de skal have andet end kindheste og erfaring med fra München. 

Bayern München:

  • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Skadet
  • Lucas Hernandez (Back, Fast) – Skadet
  • Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Maxim Choupo-Moting (Angreb, Reserve) – Skadet

S. L. Benfica:

  • Andre Almeida (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Gil Dias (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Valentino Lazaro (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Rodrigo Pinho (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Haris Seferovic (Angreb, Fast) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Süle, Upamecano, Davies; Goretzka, Kimmich; Coman, Müller, Sané; Lewandowski.

S. L. Benfica forventet startopstilling: Vlachodimos; Verissimo, Otamendi, Vertonghen; Radonjic, Weigl, Mario, Grimaldo; Rafa, Darwin, Yaremchuk.


Odds på Bayern München – S. L. Benfica

Oddsene peger på Bayern München som favoritter i kampen.

Odds-forslag: Åben slagudveksling med tysk sejr

Weekendens sejr på 5:2 ude mod Union Berlin var egentlig ganske sigende for tilstanden hos Bayern München aktuelt. Nok er de ikke helt vandtætte i defensiven, men de kan altid stole på offensiven til at score et mål eller to eller en håndfuld. Deres tre kampe i CL og 10 Bundesligakampe har i alt givet dem 50 scoringer. Det er altså to mål fra et snit på fire scoringer per kamp. Og så har de lukket 10 ind i ligaen, hvilket er præcis ét i snit, mens de i tre kampe i Europa endnu ikke har indkasseret et mål. 

S. L. Benfica har i de seneste 19 udekampe blot tabt en enkelt. Det var pokalfinalen mod Sporting Braga tilbage i maj, som de tabte 2:0. De var i gruppespil med Bayern München både i 2016 og 2018, og her tabte de begge opgør i München 1:0 og 5:1. Det ser ikke lovende ud for S. L. Benfica, og de vil formentlig forsøge at gribe fat i kampen men blive tvunget tilbage, og så skal de håbe, den farlige fronttrio kan skabe noget på egen hånd undervejs. 

Det kan de måske godt. Skabe noget. Og måske endda få puttet en enkelt i rusen. Men de kommer ikke til at true værterne så meget, at der bliver tvivl om, hvor de tre point havner. Dem snupper Bayern München, og anbefalingen tror på, at det bliver i endnu et opgør med mindst fire scoringer, som det har været tilfældet i syv af Bayern Münchens foregående ni kampe. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Bayern München plus Over 3,5 mål
Gå til Bet365 *


Bayern München – S. L. Benfica: Statistik, topscorer og H2H

  • Bayern München topper CL-gruppe E efter 3 runder, hvor de har hentet 9 point. 

  • Bayern Münchens statistik er 3-0-0 med scoren 12:0.

  • Sydtyskerne topper også Bundesligaen efter 10 kampe med 8-1-1 og en måldifference på 38:10.

  • S. L. Benfica indtager aktuelt 2. pladsen i gruppen med 4 point for 3 kampe. 

  • Tallene for S. L. Benfica er 1-1-1 og en målforskel på 3:4.

  • I den hjemlige liga er S. L. Benfica på 3. pladsen efter 10 runder, hvor deres tal lyder 8-1-1 og scoren 21:6.

  • Bayern Münchens foreløbige CL-topscorer denne sæson er Robert Lewandowski, som er noteret for 5 træffere.

  • Hos S. L. Benfica er Darwin Nunez topscorer med 2 mål.


Expected Goals: Bayern München vs. S. L. Benfica de seneste tre kampe:

Bayern MünchenResultatxGS. L. BenficaResultatxG
Union Berlin – Bayern München (2-5) 0,98 – 2,90Estoril – S. L. Benfica (1-1) 1,01 – 0,96 
Borussia M’Gladbach – Bayern München (5-0) 2,60– 1,23Vitória Guimarães – S. L. Benfica(3-3) 2,19 – 0,95 
Bayern München – TSG 1899 Hoffenheim (4-0) 2,72 – 0,78 Vizela – S. L. Benfica (0-1) 1,25 – 1,26 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar