18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayern München – PSG: Odds og optakt den 7. april 2021

Der er reprise af sidste sæsons Champions League-finale, når Bayern München i kvartfinalerne i årets turnering tager mod PSG. Begge hold var involverede i liga-topkampe i weekenden, men det ene hold vandt, og det andet hold tabte. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – PSG. Der er kampstart onsdag d. 7. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller på TV3+.

Odds på Bayern München – PSG

Oddsene viser, bookmakerne regner med sejr til Bayern München i denne duel.

Bayern München – PSG: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu Lahoz, Spanien
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 1° og frisk vind

Optakt til Bayern München – PSG: Skader, karantæner og startopstillinger

14 sejre og kun 1 nederlag i holdets seneste 16 kampe. I weekenden drog Bayern München til RB Leipzig og vandt 1-0, og dermed er afstanden mellem sydtyskerne på 1. pladsen og opkomlingene fra RB Leipzig på 2. pladsen på 7 point i toppen af Bundesligaen. Der resterer 7 runder, så det var en lille matchbold, Bayern München sikrede sig, og det er nu overvejende sandsynligt, at de endnu engang snupper det tyske mesterskab, når sæsonen slutter 22. maj. I givet fald for 31. gang. Og en uge efter den tyske sæsonafslutning er der så Champions League-finale, hvor Bayern München helt sikkert forventer at være den ene part, så de kan forsvare titlen fra sidste sæson.

Det er noget af en bét for sydtyskerne, at de må undvære deres skadede topscorer, Robert Lewandowski, som blev ukampdygtig i en landskamp mod Andorra. Sådan er verden så uforudsigelig. Men i kampen mod RB Leipzig vandt Bayern München altså alligevel, og de offensive kvaliteter på holdet er da heller ikke til at overse. Ikke engang selv om de må undvære en af verdens aller-allerbedste angribere netop nu. Omvendt får han sig måske et kærkomment hvil midt i en sæson, hvor der virkelig bliver spillet mange kampe, og hvis polakken er tilbage til de sidste kampe i Bundesligaen og de afgørende kampe i Champions League, kan det vise sig at være savnet værd, hvis Robert Lewandowski så er ved fuld kraft, når det gælder.

PSG spillede også absolut topkamp i Ligue 1 i weekenden, men i modsætning til Bayern München formåede de ikke at vinde. PSG tabte på hjemmebane til rivalerne fra Lille, der dermed gik alene i spidsen med 3 points forspring til PSG. Pariserne har siddet tungt på den franske fodboldtrone siden 2013, og hvis Lille forhindrer dem i at hapse 9. titel på stribe, vil det være en stor overraskelse. Omvendt er PSG ved at være nået dertil, at ét mesterskab fra eller til måske ikke gør alverden – det er succes i Champions League, der er den store gulerod. Efter sidste sæsons finale vil de gerne et enkelt trin højere op på rangstigen i år og snuppe den fineste titel i europæisk fodbold. Skulle de igen nå til finalen, kan de hvile trygt i visheden om, de ikke er kommet sovende til det efter ⅛-finale mod Barcelona og nu altså kvartfinale mod Bayern München. Vinderen af dette opgør er matchet med vinderen af Manchester City – Dortmund. Det er en besværlig vej til finalen for franskmændene.

Bayern München:
Corentin Tolisso (Midtbane, Fast) – Skadet
Douglas Costa (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Robert Lewandowski (Angreb, Fast) – Skadet

PSG:
Juan Bernat (Back, Reserve) – Skadet
Layvin Kurzawa (Back, Fast) – Tvivlsom
Alessandro Florenzi (Back, Fast) – COVID-19
Danilo Pereira (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Leandro Paredes (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
Marco Verratti (Midtbane, Fast) – COVID-19
Mauro Icardi (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Süle, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Sané, Müller, Coman; Choupo-Moting.

PSG forventet startopstilling: Navas; Kehrer, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Gueye, Herrera; Di María, Neymar, Mbappé; Kean.

Odds-forslag: Stækkede offensiver og meget på spil

Begge mandskaber er fulde af offensiv pep og har masser af muligheder og varianter at byde ind med. Bayern Münchens kampe i denne sæson ligger med et snit omkring 4 mål, mens PSG er en anelse lavere og ligger omkring 3 mål pr. kamp. Da de mødtes i gruppespillet i 2017-2018, vandt Bayern München hjemme 3-1, mens PSG vandt 3-0 på hjemmebane. Det ligner umiddelbart en kamp med en masse mål.

Men Bayern München må undvære skarpretter Robert Lewandowski, der er ude med en skade, og selv om der er masser af finurlige driblere og chanceskabere hos tyskerne i øvrigt, kommer vi ikke udenom, at det er et kæmpe tab af undvære polakken, der er noteret for 47 scoringer i alle turneringer inklusive landskampe siden sæsonstarten. Det er vanvittigt. Så selv om Bayern München slap fint fra kamp 1 uden polakken i front og besejrede RB Leipzig på udebane, så var det dog med begrænsede 1-0 og et mere kontrolleret udtryk.

Hos gæsterne fra PSG er der også et savn, de får svært ved at dæmme op for. Italienske Marco Verratti er holdets omdrejningspunkt centralt på banen, og han er ude med noget corona-relateret. Der er stadig stribevis af offensive stjerner hos PSG, men de skal jo helst have bolden bragt frem til dem, og det plejer italieneren at være garant for. Uden ham risikerer PSGs spil at blive mere hakkende, og det vil formentlig føre til, at de kommer med et forsigtigt udgangspunkt. Weekendens topkamp mod Lille blev tabt 1-0 uden Marco Verratti. Så måske er der alligevel mere, der peger i retning af, at dette opgør ikke nødvendigvis bliver en målfest. Å ja, og så endte det jo 1-0 til Bayern München. da de mødtes i sidste sæsons Champions League-finale. Anbefalingen vover sig ud i et spil på færre end 3 scoringer i dette opgør.

SpilXperten.com anbefaler: Under 2,5 mål til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Bayern München – PSG: Statistik, topscorer og H2H

  • Bayern München fører Bundesligaen med 64 point efter 27 runder. Deres statistik er 20-4-3 med scoren 79:35.

  • I årets Champions League har tyskerne vundet 7 af 8 kampe og endnu ikke tabt. Kun 2 gange har de holdt modstanderne fra at score, mens de selv har scoret i alle 8 kampe. Målscoren er 24:7.

  • I ⅛-finalen vandt Bayern München over italienske Lazio med 4-1 ude og 2-1 hjemme.

  • PSG er efter 31 runder på 2. pladsen i Ligue 1 med 63 point. De tabte i weekenden til rivalerne fra Lille, som nu er 3 point foran på 1. pladsen. Statistikken for PSG i ligaen er 20-3-8 og 67:22.

  • Resultaterne i Champions League har for PSG givet tallene 5-1-2 og en målscore på 18:8. I ⅛-finalen vandt PSG over Barcelona efter 4-1 på udebane og 1-1 hjemme.

  • Robert Lewandowski har scoret 5 gange i sæsonens Champions League, men den skadede polak må Bayern München undvære onsdag aften.

  • Hos PSG har både Neymar og Kylian Mbappé scoret hver 6 mål i sæsonens Champions League-kampe.

  • Det seneste indbyrdes møde var såmænd sidste sæsons Champions League-finale, som blev spillet 23. august 2020. Bayern München vandt 1-0.

  • Bayern München og PSG har været i samme Champions League-gruppe 4 gange siden 1994. I de 8 kampe er det endt med 7 hjemmesejre og 1 udesejr (PSG vandt 1-0 i München 23. november 1994)

Skriv et svar