18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bayern München – FC Barcelona: Odds og optakt den 8. december 2021

FC Barcelona var i knæ mod Real Betis i weekenden, og de er også i knæ i CL-gruppen, hvor de skal bruge en sejr i München i sidste runde. (Foto: Bildbyrån)

Bayern München tager onsdag aften mod FC Barcelona. Det er sidste spillerunde i Champions Leagues gruppespil. Bayern München har allerede suverænt vundet gruppen med fem sejre i fem kampe. Men gæsterne fra FC Barcelona bævrer stadig ved udsigten til at ryge over i Europa League. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – FC Barcelona. Der er kampstart onsdag d. 8. december 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay.

GÅ TIL


Bayern München – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  Ovidiu Hategan, Rumænien
Stadion: Allianz Arena, München, Tyskland
Vejret: -1° og meget lidt vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Bayern München – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Bayern München nappede lige en ‘let’ gang opvarmning til dette opgør, da de i lørdags besejrede rivalerne fra Borussia Dortmund med 3:2 på Signal Iduna Park i Dortmund. Der var kontroverser, sammenstød, straffespark og scoringer af både Haaland og Lewandowski. Der Klassiker leverede endnu engang varen – og Bayern München tog endnu engang sejren og er nu fire point i front i toppen af Bundesligaen. 

I CL-gruppespillet har der ikke været nogen slinger i valsen. Det omvendt opgør mod FC Barcelona blev vundet med 3:0, Deres fem CL-kampe har indtil nu budt på 4,4 mål i snit, og de har selv stået for 19 af de 22 træffere – Lewandowski har scoret ni af de 19 mål. Det er helt uhyrlige tal, og det er bare at lette på låget for det arbejde, træner Nagelsmann har lavet, siden han kom til München. 

Et allerede velspillende og vindende mandskab har fået et lag mere i form af øget spilleglæde og endnu mere direkte facon. Men hvor meget orker de her? Der er ingen tilskuere til kampen, og de har allerede vundet gruppen. Måske er der noget motivation i at sende FC Barcelona ud af turneringen, så de ikke senere finder en form for form og bliver en trussel. Formentlig må tyskerne stadig undvære coronaramte Kimmich og skadede Sabitzer, mens der er tvivl om Lucas Hernandez.

Det lignede et kort øjeblik magi. Legenden og kæledæggen Xavi kom til FC Barcelona og overtog trænersædet efter Ronald Koeman, og de første to La Liga-kampe blev vundet, mens de spillede 0:0 mod S. L. Benfica. Men i lørdags tabte de hjemme 1:0 til et – bevares da – velspillende Real Betis, der kom op på fem sejre på stribe og altså efterlod FC Barcelona med seks point op til top 4 – og hele 16 point op til Real Madrid på førstepladsen.

FC Barcelona har syv point i gruppen. Med 0:0 mod S. L. Benfica senest holdt de fast i to points forspring til portugiserne, men S. L. Benfica har en hjemmekamp mod Dynamo Kiev, som de formentlig vinder, og dermed vil de være på otte point mod FC Barcelonas syv. Da FC Barcelona er ringere indbyrdes, skal catalonierne altså bruge en sejr i München for at sikre sig deltagelse i knockoutkampene i foråret.

Det er næppe en trøst for dem, at de trods alt er helt sikre på i værste fald at ryge over i Europa League. De må undvære Sergi Roberto og Pedri på midten, mens Ansu Fati, Sergio Aguero og Martin Braithwaite også er ude til kampen. 


Bayern München:

 • Lucas Hernandez (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Bouna Sarr (Back, Reserve) – Skadet
 • Josip Stanisic (Back, Reserve) – Skadet
 • Mickaël Cuisance (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Marcel Sabitzer (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Joshua Kimmich (Midtbane, Fast) – Corona-karantæne


FC Barcelona:

 • Sergi Roberto (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ansu Fati (Angreb, Fast) – Skadet
 • Sergio Aguero (Angreb, Fast) – Hjerteproblemer
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Süle, Nianzou, Richards; Roca, Tolisso; Gnabry, Musiala, Coman; Lewandowski.

FC Barcelona forventet startopstilling:  Ter Stegen; Araújo, Piqué, Lenglet; Dembélé, F De Jong, Busquets, Alba; Nico González, Depay, Gavi.


Odds på Bayern München – FC Barcelona

Kampens odds viser, bookmakerne har Bayern München som ret klar favorit.  

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Odds-forslag: Motivation må løfte gæsterne, men er det nok?

Fire kampe med Xavi som træner har givet FC Barcelona to sejre, en uafgjort og et nederlag. Resultaterne har heddet 1:0, 0:0, 3:1 og 0:1. Altså blot fire scoringer, og et mål i snit er ikke nødvendigvis nok til at sidde til bords med Bayern München. 

Sydtyskerne har scoret 45 mål i 14 Bundesligakampe – 3,2 mål i snit – og de har nettet 19 gange i deres fem CL-opgør, som er et snit på 3,8 mål pr. kamp. Sammenlagt 3,3 mål per kamp for Bayern München. Tre mål var også, hvad de endte med, da de i weekenden slog Borussia Dortmund, og tre mål eller mere har de scoret i 13 af sæsonens 19 kampe i Bundesliga og Champions League. 

De seneste tre indbyrdes opgør er endt 3:0, 8:2 og 3:2 til Bayern München. Det kan godt være FC Barcelona kommer for at holde kampen og modstanderne i skak og fedte 1:0 hjem, men det har de formentlig ikke kvaliteten til. Der er bedre muligheder i en åben kamp og større sandsynlighed for, FC Barcelona kan vinde 3:2 end 1:0. Større! Ikke stor. Men med den måske 5% lavere motivation hos værterne, er det ikke sikkert, det ender med hjemmesejr, men det ender med mål. Og mindst tre af slagsen. Og de får begge puttet mindst én i kassen.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,66
Over 2,5 mål OG Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Bayern München – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Bayern München topper CL-gruppe E med 15 point for 5 kampe. 

 • Statistikken for Bayern München er flotte 5-0-0 og scoren 19:3.

 • I Bundesligaen er Bayern München også øverst i tabellen efter 14 runder, hvor de har gaflet 34 point.

 • FC Barcelona er på 2. pladsen i gruppen, men med bare to point til S. L. Benfica på 3. pladsen er de ikke sikre på at gå videre med 7 point for 5 kampe. 

 • FC Barcelonas tal er 2-1-2, mens deres måldifference er 2:6.

 • Cataloniens stolthed er ikke godt kørende i La Liga, hvor de er på en aktuel 7. plads med 23 point efter 15 runder – med hele 16 point op til Real Madrid på 1. pladsen. 

 • Hos Bayern München har Robert Lewandowski scoret 9 mål i CL-gruppen, og det er flest af alle hos værterne. 

 • Det er blevet til 2 scoringer for FC Barcelona, og det betyder, at Ansu Fati og Gerard Pique med hver et mål kan kalde sig holdets topscorere.
Info
NavnBayern MünchenBMU
Land
Tyskland
TYS
CheftrænerJulian Nagelsmann
Websitewww.fcbayern.de
Form
Statistik
Turnering
1. Bundesliga
Kampe spillet
12
Mål
41
Mål imod
13
Rent bur
3
Gule kort
7
Røde kort
1
Turnering
Telekom Cup - Winter
Kampe spillet
2
Rent bur
2
Turnering
DFB Pokal
Kampe spillet
2
Mål
12
Mål imod
5
Rent bur
1
Gule kort
1
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
4
Mål
17
Mål imod
2
Rent bur
3
Gule kort
7
Turnering
VM for klubhold
Kampe spillet
2
Mål
3
Rent bur
2
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
8
Mål imod
3


Expected Goals: Bayern München vs. FC Barcelona de seneste tre kampe:

Bayern MünchenResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Borussia Dortmund – Bayern München(2-3)1,36 – 1,96FC Barcelona – Real Betis(0-1)0,94 – 0,81
Bayern München – Arminia Bielefeld(1-0)2,01 – 0,46Villarreal – FC Barcelona(1-3)2,07 – 3,01
Dynamo Kiev – Bayern München(1-2)0,86 – 1,15 FC Barcelona – S. L. Benfica(0-0)0,65 – 1,24
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bayern München – FC Barcelona?

Bayern München – FC Barcelona spilles onsdag den 8. december 21:00.

Hvor spilles Bayern München – FC Barcelona?

Bayern München – FC Barcelona spilles på Allianz Arena i München i Tyskland.

Skriv et svar