18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bayern München – Dynamo Kiev: Odds og optakt den 29. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det er svært at se ret meget andet end sejr til Bayern München på tapetet, når de onsdag aften i runde 2 i Champions League-gruppespillet tager mod de ukrainske mestre fra Dynamo Kiev. Siden Bayern München spillede 1:1 med Borussia M’Gladbach i den tyske sæsonpremiere, har de scoret 40 mål i otte kampe. Det kan blive en brandvarm aften for gæsternes keeper Bushchan. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bayern München – Dynamo Kiev. Der er kampstart onsdag d. 29. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Bayern München – Dynamo Kiev: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida, Italien
Stadion: Allianz Arena, München
Vejret: 12° og let vind

Optakt til Bayern München – Dynamo Kiev: Skader, karantæner og startopstillinger

“På et tidspunkt ender Julian Nagelsmann i Bayern München”. Det har været en offentlig hemmelighed i en årrække, men at det unge trænertalent allerede som 34-årig har fået tilliden og muligheden for at stå i spidsen for de tyske rekordmestre er en tillidserklæring af de helt store. Men de skuffede selvfølgelig også stort i sidste sæson, hvor det kun blev til en kvartfinaleplads i Champions League …

Det ser i hvert fald ud til, at der er kommet ekstra bund og forstærkninger hele vejen rundt på Bayern Münchens mandskab. Med tilgangen af Upamecano i defensiven er der formentlig færre skadesfravær og en væsentlig større fysik end med for eksempel Boateng i sidste sæson, og fremme fortsætter offensiven med at bombe kasser ind, og 40 mål i de seneste otte kampe er helt vanvittigt. Det er fem mål i snit! Reservemålmand Ulreich, midtbanereserve Tolisso og kanten Coman er eneste fravær til dette opgør, og det betyder, at det er en skræmmende slagfærdig trup, Nagelsmann kan vælge fra. 

Dynamo Kiev fik efter fire års titeltørke i Ukraine endelig revet trofæet ud af hænderne på opkomlingene fra Shakhtar Donetsk i seneste sæson, og Dynamo Kiev er begyndt den nye sæson i fornem stil med otte sejre i ligaens første ni kampe. Dog tabte de forleden den ukrainske Super Cup mod netop Shakhtar Donetsk med hele 3:0, og det var et skår i glæden for de ellers sejrsvante Dynamo Kiev-folk. 

De kom fra land i gruppen med 0:0 hjemme mod S. L. Benfica, og de skal virkelig overpræstere, hvis de skal fravriste en af de to første pladser fra enten S. L. Benfica, FC Barcelona eller Bayern München. Det er en stærk gruppe, de er havnet i. Træner Mircea Lucescu mødte tilbage i 2014 Bayern München med Shakhtar Donetsk, og dengang endte opgøret i München med 7:0 til værterne. I det hele taget har Dynamo Kiev ikke helt styr på det med udebaner og Champions League, for de har blot vundet ét af deres seneste 12 forsøg på fremmed græs. Det her ligner ikke på forhånd et oplagt bud på sejr til Dynamo Kiev heller. 

Bayern München:

 • Sven Ulreich (Mål, Reserve) – Skadet
 • Corentin Tolisso (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kingsley Coman (Kant, Fast) – Tvivlsom

Dynamo Kiev:

 • Denys Popov (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Mykyta Burda (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Vladyslav Kulach (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Eric Ramirez (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Artem Besedin (Angreb, Reserve) – Skadet

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Upamecano, Süle, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Müller, Sané; Lewandowski.

Dynamo Kiev forventet startopstilling: Bushchan; Mykolenko, Zabarnyi, Syrota, Kedziora; Sydorchuk; de Pena, Buyalskyi, Shaparenko, Tsygankov; Supriaga.


Odds på Bayern München – Dynamo Kiev

De tyske værter er kæmpe favoritter ifølge oddsene på kampen. 

Odds-forslag: Bayern München er uhyggelige – at spille mod

For neutrale iagttagere er det temmeligt hyggeligt at se Bayern München folde sig ud for tiden. Fem scoringer i snit per kamp i de seneste otte kampe, hvor de blandt andet har mødt Borussia Dortmund og FC Barcelona. Her scorede de dog kun tre mål per kamp, men objektivt set er Dynamo Kiev på udebane ikke i samme klasse som FC Barcelona på hjemmebane. Ikke engang et FC Barcelona i nuværende forfatning. 

Derfor ligner det her endnu en fodboldfest på Allianz Arena, hvor sæsonens tre hjemmekampe er vundet med først knebne 3:2 mod FC Köln, siden temmeligt overlegne 5:0 mod Hertha Berlin, og senest gik det ud over oprykkerne fra VfL Bochum, som blev mast med hele 7:0. Formen er – utroligt nok – stigende for Bayern München, og selv om Dynamo Kiev er et internationalt rutineret mandskab, og træner Lucescu er en erfaren ræv i Champions League, ser de en hel del overmatchede ud her. 

Derfor vælger anbefalingen at gå med mindst fire scoringer af Bayern München. Det er mange mål, men som de har foldet sig ud indtil videre, ligner det en slags “New Normal”, at de hamrer en masse mål ind. “De vandt da kun 3:1 over oprykkerne i fredags!”, jo men der var de i undertal hele anden halvleg. Det må kunne tilgives. Mindst fire mål til værterne i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,12
Bayern München over 3,5 mål
Gå til Unibet *


Bayern München – Dynamo Kiev: Statistik, topscorer og H2H

 • Bayern München bankede FC Barcelona med hele 3:0 på Camp Nou i første kamp i gruppespillet, og dermed er tyskerne på gruppens førsteplads. 

 • Efter 6 runder i Bundesligaen er Bayern München nummer 1 med 16 af 18 mulige point og tallene 5-1-0 og scoren 23:5.

 • Dynamo Kiev indledte gruppen med 0:0 hjemme mod S.L Benfica. 

 • Dynamo Kiev fører den hjemlige liga efter 9 kampe, hvor de har hentet 25 point via 8-1-0 med en målscore på 25:2.

 • Bayern Münchens topscorer er polske Robert Lewandowski, som er noteret for 7 træffere i 6 kampe. 

 • Viktor Tsygankov har scoret 7 mål i sæsonens første 9 ligakampe for ukrainerne. 


Expected Goals: Bayern München vs. Dynamo Kiev de seneste tre kampe:

Bayern MünchenResultatxGDynamo KievResultatxG
Greuter Fürth – Bayern München (1-3) 0,91 – 0,99Rukh Lviv – Dynamo Kiev (0-2) 0,29 – 2,04 
Bayern München – VfL Bochum (7-0) 5,23 – 0,88Shakhtar Donetsk – Dynamo Kiev (3-0) 1,13 – 0,91 
FC Barcelona – Bayern München (0-3) 0,26 – 3,45 Dynamo Kiev – Oleksandriya (1-0) 0,52 – 3,04 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar