18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Dynamo Kiev: Odds og optakt den 20. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Barcelona har kniven for struben her i Champions League efter to nederlag i de to første kampe. Der skal point på kontoen, og mulighederne for at hente 3 af de lange bør være til stede her mod ukrainske Dynamo Kiev. Catalanerne er ikke rigtig til at stole på i denne sæson, men mon ikke, at de trods alt klarer skærene her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Dynamo Kiev. Der er kampstart onsdag den 20. oktober 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Barcelona – Dynamo Kiev: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clement Turpin, Frankrig
Stadion: Nou Camp, Barcelona
Vejret: 19° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 00:35.

Optakt til Barcelona – Dynamo Kiev: Skader, karantæner og startopstillinger

Et sjældent syn, men ikke desto mindre virkelighed. Barcelona skraber bunden i Champions Leagues gruppe E efter to spillerunder, som har resulteret i et stort rundt 0 på pointkontoen, og en forfærdelig målscore på 0:6. Morgendagens modstander fra Dynamo Kiev er nummer 3 i puljen med 1 point, Benfica har 4 point på 2.pladsen og Bayern München ligger nummer 1 med 6 point. Der er stadig håb for Barcelona, som formentlig kommer til at kæmpe med Benfica om 2.pladsen.

Der er sagt og skrevet umanerligt meget om Barcelona i denne sæson. Klubben befinder sig i en historisk bølgedal, økonomisk og sportsligt. Niveauet er ikke hvad man har været vant til fra Barcelona igennem de sidste mange år, men faktisk er det ikke værre end at de i La Liga kun er to point bag rivalerne fra Real Madrid og de forsvarende mestre fra Atletico Madrid. Her i Champions League har det dog stået klart, at niveauet i hvert fald ikke er hvad det har været. To nederlag på 3-0 til Bayern München og Benfica er ikke hverdagskost i Barca. Umiddelbart peger pilen dog opad for catalanerne, som efterhånden har fået en del spillere tilbage fra skadesbænken. Fati har gjort comeback med stor succes, Aguero har fået de første minutter i Barca-trøjen, Dembele forventes at komme i spil i denne uge. I weekenden vandt værterne en flot sejr over Valencia, så måske det værste er bag dem?

Selvom de ukrainske mestre dominerer i den hjemlige liga, så var det ingen overraskelse, at de i seneste Champions League-kamp ikke formåede at byde Bayern München op til dans. Tyskerne er i en klasse for sig her i gruppe E, så Dynamo Kievs 5-0 nederlag kommer nok ikke til at fylde alt for meget i hovedet på spillerne. I første gruppekamp skaffede ukrainerne et enkelt point hjemme mod Benfica, og det var vidst helt efter planen, for Kiev stod langt tilbage på banen og var sjældne gæster i Benficas felt. Det står i klar modsætning til hvordan tilgangen til spillet er i den hjemlige liga, her buldrer Dynamo Kiev nemlig derudaf! 11 kampe har resulteret i 29 point, en midlertidig 1.plads og en flot målscore på 29:3. Gæsterne har en del skadeskvaler forud for dette opgør, især offensiven virker til at mangle lidt bredde.

Barcelona:

 • Eric Garcia (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Dynamo Kiev:

 • Denys Popov (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Artem Besedin (Angreb, Fast) – Skadet
 • Vladyslav Kulach (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ibrahim Kargbo (Angreb, Reserve) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Gavi, Busquets, De Jong; Dest, Depay, Fati

Dynamo Kiev forventet startopstilling: Bushchan; Tymchyk, Zabarnyi, Shabanov, Mykolenko; Shaparenko, Sydorchuk; Tsygankov, Bulyalskyi, De Pena; Garmash


Odds på Barcelona – Dynamo Kiev

Bookmakerne holder Barcelona som klare favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: 3 point og videre til El Clasico

Barcelona lagde en fin præstation for dagen søndag aften mod Valencia, hvor de vandt med 3-1. Det må have været en befriende sejr, for de to foregående kampe havde de tabt uden overhovedet at komme på måltavlen. Sejren betyder ikke umiddelbart, at Barcelona nu er ude af krisen og et hold man igen kan stole på, men der var flere positive ting at tage fra weekenden, blandt andet gensyn i startelleveren til Fati og indhop til Aguero.

Hverken Barcelona eller Dynamo Kiev er kommet på måltavlen i de to første spillerunder. Faktisk har det været minimalt hvad de to hold overhovedet har skabt af chancer, og derfor kan det godt undre mig, hvorfor bookmakerne tror på så målrig en kamp som tilfældet er her. Barcelona er selvfølgelig stadig det bedre hold her, de er på hjemmebane, men de har altså også haft store problemer i sæsonen, også offensivt, hvor de er gået målløse fra banen i fire ud af ni kampe. Dynamo Kiev kommer for at pakke sig om eget felt, som de havde held med mod Benfica. Værterne kommer til at have en massiv boldbesiddelse, men det er ikke i mange tilfælde, at offensiv har sprudlet i denne sæson, så en regulær afklapsning er svær at forestille sig. Især med tanke på, at der i weekenden venter et vigtigt El Clasico. Barcelona skal vinde den her, og det skal selvfølgelig nok lykkes, men det bliver ikke en massakre eller en målfest, der skal også være friske ben til den vigtige kamp i weekenden.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,24
Barcelona vinder og under 3.5 mål
Gå til Unibet *


Barcelona – Dynamo Kiev: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona indtager bundplacering i gruppe E efter to kampe, som har kastet 0 point af sig. De lagde ud med et 3-0 nederlag til Bayern München, som de fulgte op med et 3-0 nederlag til Benfica.

 • Dynamo Kiev indtager 3.pladsen i gruppe E med 1 point. Ukrainerne startede ud med at spille 0-0 med Benfica, mens det i seneste runde endte med en lussing på 5-0 i München.

 • Barcelona har endnu ikke scoret i Champions League, men i La Liga er Memphis Depay topscorer for Barca med fire mål.

 • Heller ikke Dynamo Kiev er kommet på måltavlen i de to første kampe, men i den ukrainske liga viser Viktor Tsigankov sig godt frem med otte mål i elleve kampe.

 • I sidste sæson endte de indbyrdes opgør mellem Barcelona og Dynamo Kiev med to forventelige sejre til catalanerne. 2-1 hjemme og 4-0 ude.
Info
NavnDynamo KievDYN
Land
Ukraine
UKR
CheftrænerMircea Lucescu
Websitewww.fcdynamo.kiev.ua
Form
Statistik
Turnering
Premier League
Kampe spillet
15
Mål
41
Mål imod
8
Rent bur
9
Gule kort
34
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål imod
3
Gule kort
6
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
4
Mål imod
7
Rent bur
1
Gule kort
6


Expected Goals: Barcelona vs. Dynamo Kievde seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGDynamo KievResultatxG
Barcelona – Valencia(3-1)1,98 – 0,4Lviv – Dynamo Kyiv(1-4)  1,47 – 2,14
Atlético Madrid – Barcelona(2-0)0,65 – 0,42Dynamo Kyiv – Shakhtar Donetsk(0-0)0,75 – 1,09
Benfica – Barcelona(3-0)  2,43 – 0,77Bayern München – Dynamo Kyiv(5-0)2,84 – 0,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar