18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.74
3/10
Geraint Thomas
Ben O'Connor
Tipped at 1.74
Jesper Carstens-avatar
21. maj.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Lin Zhu
Yafan Wang
Tipped at 1.90
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

1.92
3/10
Malak El Allami
Lucia Bronzetti
Tipped at 1.92
Bech-avatar
21. maj.
13:00
sport-icon

Anbefalet til

2.25
1/10
AGF
FC København
Tipped at 2.25
Dagens Spil-avatar
21. maj.
20:00

Barca og PSG i endnu en målfest

| Sidst opdateret:


Barcelona tog en enormt vigtig 3-2 sejr ude mod PSG i sidste uges første kvartfinale. Gør spanierne arbejdet færdigt tirsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Paris SG. Der er kampstart tirsdag d. 16. april 2024 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay eller TV3+. 

Odds og optakt til Barcelona - PSG i Champions League

Andreas Christensen afgjorde løjerne i første kvartfinale med en vigtig scoring lige efter sin indskiftning. Foto: DPPI Media / Alamy Stock Photo

BarcelonaParis SG: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Istvan Kovacs
Stadion: Estadio Olimpico Lluis Companys
Vejret: 13° og frisk vind

Borussia Dortmund vs Real Madrid
Borussia Dortmund

Uafgjort

Real Madrid

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

BarcelonaParis SG preview

Første runde af Champions League-kvartfinalerne leverede stort på underholdningen, og det var i den grad også tilfældet i Paris, hvor Barcelona hentede en uhyre vigtig 3-2 sejr på Parc des Princes.

Opgøret bød på en afvekslende forestilling, hvor begge mandskaber skiftedes til at være i teten, og undervejs gik det da også 0-1 til 2-1 til 2-3, og det er et udmærket billede på en kamp, som kunne have gået alle veje.

Andreas Christensen blev den helt store helt med en hovedstødsscoring lige efter sin indskiftning i anden halvleg, men danskeren fik desværre også raget et gult kort til sig, som gør, at han må misse returopgøret med karantæne. Det samme er tilfældet med Sergi Roberto.

Barcelona er nu klare favoritter til at spille sig i semifinalen, men der spilles som bekendt uden den tidligere regel om udebanemål, og derfor skal der heller ikke mere end en PSG-sejr på ét mål til at sende kampen ud i forlænget spilletid. Trods alt ikke en helt urealistisk scenarie, når man som franskmændene råder over et par vilde individualister i Mbappe og Dembele.

Forventede startopstillinger Barcelona – Paris SG

Barcelona: Skader og karantæner

Paris SG: Skader og karantæner

Odds-forslag: Barca og PSG leverer endnu en målfest

Både Barcelona og PSG havde perioder i første opgør, hvor de hver især var det bedste hold. Set over hele kampen var det dog spanierne, som havde bedste fat i opgøret, og derfor er der heller ikke noget at sige til den flotte udesejr.

Xavis tropper har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt i forhold til CL-succes. Barcelona er nemlig uden nederlag i de seneste 13 kampe på tværs af turneringer, og med Pedri og De Jong tilbage i omdrejninger har de værktøjerne til at kunne sætte sig på opgøret her.

I forhold til sidst mangler det defensive anker på Barcelona-midtbanen, da både AC og Sergi Roberto er ude, og det kunne meget vel sørge for endnu en underholdende affære.

Umiddelbart har begge mandskaber deres største styrker i offensiven, og da PSG jo skal frem at satse før eller siden, mens Barcelona næppe bare kommer for at forsvare et resultat i hus på hjemmebane, skal der være fine forudsætninger for endnu en målrig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,60
Begge hold scorer og Over 2.5 mål
Gå til Unibet *

Odds på BarcelonaParis SG

Barcelona – Paris SG live stream

Du kan se Champions League opgøret mellem Barcelona – Paris SG på live streaming-tjenesten Viaplay.

Kampprogram

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles BarcelonaParis SG?

Barcelona – Paris SG spilles tirsdag den 14. april 2024 klokken 21:00.

Hvor spilles BarcelonaParis SG?

Barcelona – Paris SG spilles på Estadio Olimpico Lluis Companys, Barcelona.

Forventede startopstillinger Barcelona – Paris SG

Barcelona: Skader og karantæner

Paris SG: Skader og karantæner

Kampprogram

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar