18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atletico Madrid – Manchester City: Odds og optakt den 13. april 2022

Kevin De Bruyne sikrede Man.City sejren i det første opgør for en uge siden med et glimrende mål til 1-0. (Foto: Bildbyrån)
Kevin De Bruyne sikrede Man.City sejren i det første opgør for en uge siden med et glimrende mål til 1-0. (Foto: Bildbyrån)

Solid uge for Manchester City, som tog en 1-0 sejr over Atletico Madrid i Champions League tirsdag, og holdte Liverpool bag sig med en 2-2’er søndag. Er der benzin nok i tanken hos Guardiolas tropper til at gøre arbejdet færdig i Madrid? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Manchester City. Der er kampstart onsdag d. 13. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Atletico Madrid – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert
Stadion: Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret: 15°, svag vind

Optakt til Atletico Madrid – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

Første opgør mellem Manchester City og Atletico Madrid gik helt som forventet. Diego Simeone gik som sædvanlig pragmatisk til værks med et ultradefensivt udgangspunkt, så Guardiolas tropper endte med en boldbesiddelse 67%, men havde altså rimelig svært ved at nedbryde den spanske defensiv. Vi skulle helt hen til det 70.minut før det endelig lykkedes City at åbne målscoringen og sikre en 1-0 sejr. Atletico endte kampen uden et eneste skudforsøg, men vil sikkert være godt tilfreds med kun at have tabt med et enkelt mål på Etihad. Intet er afgjort endnu!

Atletico Madrid leverede heller ikke noget festfyrværkeri i weekendens kamp mod Mallorca, som de endte med at tabe 1-0. Boldbesiddelsen var godt nok meget højere end mod City, men igen leverede offensiven en rimelig tandløs indsats. Der kan ikke herske meget tvivl om, at spillernes fokus har ligget på dette opgør, for i La Liga skal de som minimum bare sikre en top-4 placering.

Mens Atletico i weekenden spillede for halv damp på Mallorca, så var der anderledes fart over feltet i Manchester, hvor City spillede vaskeægte topbrag mod Liverpool. Selvom Guardiola og co. førte to gange i kampen, og dermed var ganske tæt på at lukke og slukke den engelske mesterskabskamp, så fik Liverpool kæmpet sig tilbage, og det hele er dermed status quo i England. Kampen blev spillet i et hæsblæsende tempo, og City vil nok stå lidt skuffede tilbage, for de var det bedste hold på banen. To vigtige kampe inden for en uge, og nu kommer den tredje – kan Manchester City holde dampen oppe?

Hjemmeholdet mangler Jose Gimenez, som er en vigtig brik i forsvaret, men kan ellers trække på alle de bærende profiler. Hos City mangler de ligeledes vigtige Ruben Dias i forsvaret, mens Jesus, som scorede i weekenden, er ude med karantæne.


Atletico Madrid:

 • Jose Gimenez (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Hector Herrera (Midtbane, Reserve) – Skadet


Manchester City:

 • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Gabriel Jesus (Angriber, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
 • Cole Palmer (Midtbane, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Felipe, Reinildo; Vrsaljko, Llorente, Koke, Lemar, Lodi; Griezmann, Felix

Manchester City forventet startopstilling: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Cancelo; De Bruyne, Rodri, Silva; Mahrez, Sterling, Foden


Odds på Atletico Madrid – Manchester City

Bookmakerne har Manchester City som favoritter.


Odds-forslag: Simeone lever og ånder for denne slags kampe

Kampbilledet blev som forventet for en uge siden. Atletico hverken ville eller kunne komme frem på banen i Manchester, det var 90 minutters overlevelse for spanierne, som til gengæld står med et ganske godkendt resultat på hånden her før returopgøret. Et 1-0 nederlag ude mod City er formentlig lige hvad Simeone drømte om, for nu kan der blive spænding om udfaldet, hvis Atletico rammer dagen.

Momentvis vil Atletico Madrid helt sikkert komme længere frem denne gang, de er på hjemmebane, og skal jo op og hente den 1-0 føring City har med sig fra første kamp. I weekenden fremstod den spanske offensiv knastør mod upåagtede Mallorca, men Simeone og co. lever og ånder for disse højdramatiske Champions League-kampe, og derfor ville det ikke undre mig, at de hjemme på Wanda Metropolitano kunne bide fra sig.

Manchester City var ude i 90 minutters hæsblæsende fodbold i weekend mod Liverpool, som må have taget lidt på energien. Desuden er englænderne til at udfordre i defensiven uden styrmand Ruben Dias. Anbefalingen lyder på, at Atletico Madrid ikke taber kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,14
Atletico Madrid eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Atletico Madrid – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

 • Atletico Madrid er nummer 4 i La Liga med 57 point. Statistikken er på 17-6-8 og målscoren 57:38.

 • Manchester City topper Premier League med 74 point. Statistikken er på 23-5-3 og målscoren 72:20.

 • Angel Corres og Luis Suarez deler topscorerværdigheden for Atletico med 11 mål hver.

 • Kevin De Bruyne er topscorer for gæsterne med 11 ligamål.

 • Man. City tog første stik for en uge siden, da de vandt 1-0 hjemme på Etihad.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. Manchester City de seneste tre kampe:

Atletico MadridResultatxGManchester CityResultatxG
Mallorca – Atlético Madrid(1-0) 1,02 – 1,07Manchester City – Liverpool(2-2) 1,44 – 0,9 
Manchester City – Atlético Madrid(1-0) 1,3 – 0Manchester City – Atlético Madrid(1-0) 1,3 – 0
Atlético Madrid – Alavés(4-1) 2,87 – 0,87Burnley – Manchester City(0-2) 0,22 – 2,11
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atletico Madrid – Manchester City?

Atletico Madrid – Manchester City spilles onsdag den 13. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Atletico Madrid – Manchester City?

Atletico Madrid – Manchester City spilles på Wanda Metropolitano i Madrid

Skriv et svar