18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atletico Madrid – Liverpool: Odds og optakt den 19. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Champions Leagues Gruppe B er en benhård en af slagsen med FC Porto, AC Milan, Atletico Madrid og Liverpool. De to forhåndsfavoritter, som tørner sammen her, har dog fået en fin start med henholdsvis 4 og 6 point efter to spillerunder. Værterne sendte Liverpool ud af turneringen i sidste sæson, så mon ikke, at Salah og co. er ude efter en revanche? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – Liverpool. Der er kampstart tirsdag d. 19. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Atletico Madrid – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert, Tyskland
Stadion: Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret:  20° og svag vind

Optakt til Atletico Madrid – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

De to forhåndsfavoritter i gruppe B, Atletico Madrid og Liverpool, er kommet fint fra land, og indtager 2. og 1.pladsen efter to spillerunder. Med fire spillerunder igen, og to indbyrdes møder i de to næste runder, så kan meget nå at ændre sig i en så hård gruppe som denne. Porto indtager 3.pladsen med 1 point og Milan hænger i bunden med 0 point.

Atletico Madrid har ikke vist overvældende styrke i denne sæsons Champions League. Første kamp mod Porto bød på en 0-0’er hjemme på Metropolitana, og hvis der skulle have været en vinder i det opgør, målt på spil og chancer, så havde det ikke været spanierne. I anden kamp mod Milan blev Atletico spillet ud af brættet i den første halve time, og var bagud med 1-0 inden en udvisning til Milan åbnende kampen op igen. På et tvivlsomt straffe dybt inde i dommerens tillægstid sørgede Suarez for, at Atletico fik alle 3 point med hjem til den spanske hovedstad. To halvsløje præstationer i en svær gruppe har kastet 4 point af sig, og det kan Simeone og co. prise sig lykkelige for. I La Liga byder de sig fint til i toppen af rækken, så håbet om at genvinde titlen lever i bedste velgående. Atleticos kamp i weekenden var udskudt, så benene må være nogenlunde friske til dette opgør. Savic afsoner dog stadig karantæne her i Champions League, mens også Gimenez og Cunha må tage plads på tribunen.

Liverpool har været anderledes overbevisende i deres to første kampe, som har budt på sejre over Milan og Porto. I den første kamp mod Milan blev der pludselig spænding om udfaldet efter italienerne, stik imod spil og chancer, fik bragt sig foran med 2-1 i 1.havleg. Liverpool fortsatte dog det gode spil og sikrede sig en fortjent 3-2 sejr. Senest i Porto var der ingen som helst tvivl om udfaldet, portugiserne blev blæst ud med et smerteligt 5-1 nederlag på hjemmebane. Med det spil Liverpool ligger for dagen for tiden, så må de være blandt favoritterne til at løbe med titlen i Champions League, såvel som Premier League. Mohamed Salah leverer på et tårnhøjt niveau for tiden, egypteren stryger om sig med mål og assist, og de fleste forsvarsspillere ryster formentlig lidt i bukserne ved udsigten til at stå overfor ham. Liverpool er uden markante fravær til dette opgør.

Atletico Madrid:

  • Stefan Savic (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Matheus Cunha (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Jose Gimenez (Forsvar, Fast) – Skadet

Liverpool:

  • Thiago Alcantara (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Harvey Elliott (Angreb, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Felipe, Kondogbia, Hermoso; Trippier, De Paul, Koke, Lemar, Carrasco; Suarez, Griezmann

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Keita; Salah, Firmino, Mane


Odds på Atletico Madrid – Liverpool

Oddsene peger på en favoritværdighed til gæsterne.

Odds-forslag: Simeones plan lykkedes ikke

Liverpool har revanche til gode når de tirsdag aften tager til Madrid. I sidste sæson var det nemlig de spanske mestre, som blev endestationen for Liverpool i Champions Leagues 1/8-finale. Dengang tilbage i marts blev det til et 1-0 nederlag i Madrid, mens Liverpool på hjemmebane vandt med 1-0 i ordinær tid, inden de måtte give fortabt i den forlængede. Opgøret i Madrid var lige som man kunne forestille sig det, Atletico endte kampen med en boldbesiddelse på 33%, to skud på mål og en 1-0 sejr.

Simeone vil med statsgaranti angribe dette opgør på samme måde som han plejer. Denne gang er arbejdsbetingelserne for en solid defensiv præstation bare ikke helt i top med fraværene af Savic og Gimenez i forsvaret. Det bliver formentlig midtbanemanden Kondogbia, som skal vikariere i de bagerste geledder, og hvordan skal det gå mod en top-tunet Liverpool-offensiv? Salah er en af verdens allerbedste spillere for tiden, han gør nærmest som det passer ham, og hans legekammerater i front er heller ikke uefne. Liverpool har spillet en del målrige kampe i denne sæson, de laver masser af mål, men deres defensiv har også været til at tale med. Jeg tror ikke, at det lykkedes Simeone, at gøre dette til en målfattig kamp, for med det svingende niveau vi har set fra Atletico indtil videre, og de fravær de har til opgøret, så kan de ikke holde Liverpool fra fadet, og det vil betyde, at de selv skal frem af banen på et tidspunkt. Kampen skal nok åbne sig op!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,16
Over 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Atletico Madrid – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Atletico Madrid indtager 2.pladsen i Champions Leagues gruppe B med 4 point efter to kampe. Det er blevet til 0-0 hjemme mod Porto og en 2-1 sejr ude over Milan.

  • Liverpool topper gruppen efter en 3-2 sejr over Milan og en 5-1 sejr ude over Porto.

  • Den tidligere Liverpool-spiller Luis Suarez er topscorer for Atletico med fire mål i ligaen og et enkelt i Champions League.

  • Mohamed Salah har været helt varm i denne sæson. Han er topscorer i Premier League med syv mål, mens han i Champions League har lavet tre mål i to kampe.

  • Vi skal ikke længere tilbage end marts for at finde seneste indbyrdes opgør. Atletico og Liverpool ramlede sammen i 1/8-finalen i Champions League, og her trak spanierne det længste strå i den forlængede spilletid.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. Liverpool de seneste tre kampe:

Atletico MadridResultatxGLiverpoolResultatxG
Atlético Madrid – Barcelona(2-0) 0,65 – 0,42Watford – Liverpool(0-5) 0,28 – 2,83 
Milan – Atlético Madrid(1-2) 0,55 – 1,77Liverpool – Manchester City(2-2)0,59 – 0,73 
Deportivo Alavés – Atlético Madrid(1-0) 0,38 – 1,04 FC Porto – Liverpool(1-5)0,48 – 3,24 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar