18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Atletico Madrid – FC Porto: Odds og optakt den 15. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der bliver knald på i Champions Leagues Gruppe B! Det ligner på forhånd en af de stærkeste grupper, og Liverpool, Atletico Madrid, AC Milan og FC Porto kommer til at kæmpe hårdt om videre avancement. Hvem kommer bedst fra land onsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – FC Porto. Der er kampstart onsdag d. 15. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Atletico Madrid – FC Porto: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ovidiu Hategan, Rumænien
Stadion: Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 16:52.


Optakt til Atletico Madrid – FC Porto: Skader, karantæner og startopstillinger

Gruppe B kunne godt gå hen at blive en af de rigtig sjove. Fire stærke hold i samme gruppe, selvom Liverpool og Atletico Madrid nok må påtage sig favoritværdigheden, så bliver kampene mod Porto og Milan bestemt ikke walk-overs. Jeg kunne sagtens forestille mig, at der blev sejret på kryds og tværs, og at den store lommeregner skal frem før sidste spillerunde, men lad os nu se.

Atletico Madrid spillede en forrygende sæson i fjor, i hvert fald langt henad vejen. Første halvdel af sæsonen var helt fantastisk, og de lignede meget tidligt på sæsonen det eneste hold, som ville byde sig til i forhold til et spansk mesterskab. Men gummiben, og en opblomstring hos konkurrenterne fra Real og Barcelona sørgede for spænding til det sidste. Heldigvis for Atletico så holdte de kadencen til sidste, og kunne sikre sig et ganske fortjent mesterskab. Umiddelbart vil jeg sige, at Atletico står styrket i forhold til sidste sæson. Godt nok har de sendt Saul til Chelsea, til gengæld er Rodrigo de Paul kommet ind som afløser, og så er offensiven blevet opgraderet med Griezmann og Cunha. De forsvarende mestre er da også startet fint ud i denne sæson, og deler i skrivende stund 1.pladsen med Valencia og Real Madrid, alle tre hold med 10 point for fire kampe. I weekenden sikrede Simeone og co. sig en af de helt sene sejre med Lemars mål i 9. tillægsminuit.

FC Porto måtte tage til takke med 2.pladsen i den portugisiske liga i sidste sæson kun 5 efter vinderen fra Sporting. I Champions League gjorde det portugisiske storhold faktisk en udmærket indsats. Gruppen var rimelig overkommelig, de kunne ikke hamle op med Man City, men havde til gengæld ikke problemer med at ende over Olympiacos og Marseille. Ottendedelsfinalen bød på en pæn overraskelse, da de fortjent sendte Juventus ud af turneringen. Kvartfinalen blev dog endestationen efter et samlet 2-1 nederlag til de senere vindere fra Chelsea. FC Porto kan bide skeer med de fleste! De er kommet udmærket i gang med sæsonen, og står noteret for 11 point fra de første fem kampe, ikke en fantastisk start, heller ikke en dårlig en. I weekenden blev det til et point ude mod sidste sæsons mestre fra Sporting.

Atletico Madrid:

  • Stefan Savic (Forsvar, Fast) – Karantæne

FC Porto:

  • Agustín Marchesín (Målmand, Fast) – Skadet

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Gimenez, Felipe, Hermoso; Trippier, Koke, Llorente, Lemar, Carrasco; Suarez, Griezmann

FC Porto forventet startopstilling: Costa; Mario, Mbemba, Pepe, Marcano; Otavio, Uribe, Oliveira, Diaz; Corona, Taremi


Odds på Atletico Madrid – FC Porto

Bookmakerne ser værterne som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 16. september 2021 16:52.


Odds-forslag: Forsigtigt udlæg på en tæt pulje

Det bliver en fed pulje den her, vi har et par favoritter i Atletico Madrid og Liverpool, men alle kan slå alle her. Der er ikke plads til mange off-days, for så kan det lynhurtigt blive svært at kæmpe sig tilbage. I dette opgør har vi at gøre med to utrolig robuste, solide og hårdt spillende mandskaber. Som egentlig minder lidt om hinanden i deres tilgang til spillet. De to hold er ikke i så høj grad kendt for offensiv dikke-dikke fodbold, men i højere grad for at sætte en standhaftig og robust defensiv sammen.

Med tanke på, at det er første gruppekamp, så tror jeg ikke, at det bliver det helt store festfyrværkeri her. De to hold kunne meget vel skulle bruge lidt tid på at se hinanden an. FC Porto vil formentlig være ganske godt tilfreds med bare et enkelt point, Atletico Madrid er ikke voldsomt gode til at skabe fodboldkampe – så der kunne meget vel gå lidt stilstand i kampen. Kampens betydning, det forventede kampbillede med Atletico som initiativtager, og holdenes generelle spillestil gør, at jeg forventer en tæt, hård og målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,76
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Atletico Madrid – FC Porto: Statistik, topscorer og H2H

  • Atletico Madrid har fået en fin start på sæsonen med 10 point i de første fire ligakampe. Statistikken lyder på 3-1-0 og en målscore på 7:4.

  • FC Porto er også kommet fornuftigt ud af starthullerne med 11 point i de første fem kampe. Statistikken lyder på 3-2-0 og en målscore på 9:3.

  • Ángel Correa har været skarp i sæsonens første kampe, han står noteret for 3 ligatræffere.

  • Martinez og Diaz deler topscorerværdigheden hos Porto med tre ligamål hver.

  • Tilbage i 2013 krydsede Atletico Madrid og Porto også klinger i Champions League, her vandt spanierne begge opgør med henholdsvis 2-1 og 2-0.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. FC Porto– de seneste tre kampe

Atletico MadridResultatxGFC PortoResultatxG
Espanyol – Atlético Madrid(1-2)0,84 – 0,9Sporting CP – Porto(1-1)1,2 – 0,42
Atlético Madrid – Villarreal(2-2)1,62 – 0,43Porto – Arouca(3-0)3 – 0
Atlético Madrid – Elche(1-0)1,05 – 0,28Marítimo – Porto(1-1)0,62 – 0,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar