18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Atletico Madrid – AC Milan: Odds og optakt den 24. november 2021

Griezmann har scoret tre af Atleticos fire mål indtil videre i turneringen. Finder han målnettet igen onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)
Griezmann har scoret tre af Atleticos fire mål indtil videre i turneringen. Finder han målnettet igen onsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Det er sidste udkald for AC Milan, hvis de vil holde håbet om avancement i live. Italienerne kommer dog på en svær opgave her mod Atletico Madrid, som ligeledes har brug for point til at overhale FC Porto på 2.pladsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atletico Madrid – AC Milan. Der er kampstart onsdag d. 24. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Atletico Madrid – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic, Slovenien
Stadion: Wanda Metropolitana, Madrid
Vejret: 5°, let vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 11:00.


Optakt til Atletico Madrid – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Spændingen er fortsat intakt i Champions Leagues gruppe B, i hvert fald spændingen om 2.pladsen, for Liverpool har gjort rent bord indtil videre og har allerede sikret sig 1.pladsen, men Atletico Madrid, AC Milan og FC Porto har alle stadig chancen for at snuppe 2.pladsen. Sværest ser det ud for Milan, som efter fire spillerunder blot har 1 point, Atletico Madrid på 3.pladsen har 4 point, mens Porto indtager 2.pladsen med 5 point. Milan skal vinde denne udekamp mod Atletico, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at spille sig videre fra gruppen, mens Atletico kan nøjes med en uafgjort, hvis de i sidste kamp lykkes med at slå Porto. Der er lagt op til en gyser-afslutning her i den nok stærkeste Champions League-gruppe i denne sæson.

Atletico Madrid vandt det omvendte opgør 2-1 i Milano i en hektisk affære. Spanierne blev kørt ud af brættet indtil det 30.minut hvor Milans Kessie fik marchordre af kampens dommer, herfra stod der kun Atletico på kampen, men de havde problemer med at komme igennem Milans standhaftige defensiv. Det lykkedes dog at få hul på bylden i det 84.minut, inden dommeren i kampens tillægstid fandt et straffe frem til madrilenerne, som dermed endte med at hive alle 3 point i land. Atletico har ikke imponeret i denne sæsons Champions League, hvor den eneste sejr kom i kampen mod Milan, derudover er det blevet til en 0-0’er hjemme mod Porto, samt to nederlag til Liverpool. Udover dette opgør venter en udebanetur til Porto i sidste runde, som med al sandsynlighed bliver en direkte kamp om 2.pladsen.

Milan er tilbage på den store scene for første gang i syv år, og det har vist sig svære end de måske havde forventet i den italienske storklub. Fire kampe har blot kastet 1 point af sig, og nu skal der simpelthen sejre på bordet, hvis ikke det skal blive til et tidligt exit. Faktisk har italienerne vist sig udmærket frem i turneringen indtil videre, men klassen og marginalerne har manglet i de afgørende situationer. Til deres forsvar skal det siges, at de er havnet i en pænt hård gruppe her, og måske er Milan bare ikke helt oppe på Champions League-niveau endnu. De kan dog trøste sig med, at de var fuldt ud på omgangshøjde med Atletico i de to klubbers første møde.

Atletico Madrid:

 • Felipe (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • Joao Felix (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Kieran Trippier (Back, Fast) – Skadet

AC Milan:

 • Samu Castillejo (Kant, Reserve) – Skadet
 • Mike Maignan (Målmand, Fast) – Skadet
 • Fikayo Tomori (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Davide Calabria (Back, Fast) – Skadet

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Llorente, De Paul, Koke, Lemar, Carrasco; Griezmann, Suarez

AC Milan forventet startopstilling: Tatarusanu; Kalulu, Kjær, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud


Odds på Atletico Madrid – AC Milan

Bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Hjemmebanefordel + Champions League-erfaring gør udslaget

Både Atletico Madrid og AC Milan er godt kørende i deres hjemlige liga, men fælles for begge er, at de endnu ikke er stemplet ind her i Champions League. Faktisk har begge mandskaber ramt lidt af en formmæssig bølgedal på det sidste, Atletico Madrid har blot vundet to af deres seneste syv kampe på tværs af turneringer, mens Milan ikke har vundet de tre seneste og i weekenden tabte deres første Serie A-kamp i sæsonen.

Milan stiller med et meget ungt og uerfarent mandskab (krydret med Zlatan, Giroud og Kjær), hvor de færreste har spillet med i Champions League før, og det har været tydeligt, at der både mangler erfaring og den afgørende klasse til at trække sig sejrrigt ud af de tætte kampe. Til dette opgør er italienerne uden flere vigtige defensive spillere såsom målmand Maignan, højreback Calabria og midterforsvar Tomori. Det ligner umiddelbart en svær opgave for Milan, som her står overfor et mandskab, som i den grad har erfaringen og skarpheden til at trække det længste strå. Milan er tvunget til at vinde her, men Atletico kan heller ikke hvile på laurbæerne, for i sidste kamp venter en udebanetur til Porto. Hjemme på et fyldt Wanda Metropolitana bør Atletico have klassen til at snuppe alle 3 point mod et uerfarent og skadesplaget Milan-mandskab.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,69
Atletico Madrid vinder
Gå til Marathonbet *


Atletico Madrid – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

 • Atletico Madrid er nummer 3 i Champions Leagues gruppe B med 4 point efter fire spillerunder. Statistikken lyder på 1-1-2 og målscoren 4:6.
 • AC Milan er nummer 4 med 1 point, en statistik på 0-1-3 og målscoren 4:7.
 • Antoine Griezmann har scoret tre af Atleticos fire mål i de første fire kampe.
 • Milans fire mål er sat ind af Diaz, Leao og Rebic, plus et selvmål af Portos Mbemba.
 • Første indbyrdes opgør i gruppe B mellem Atletico Madrid og AC Milan var et højdramatisk et af slagsen. Mål, rødt kort, VAR, tvivlsomme dommerkendelser, og et straffespark dybt inde i dommerens tillægstid, som endte med at sikre Atletico en 2-1 sejr.


Expected Goals: Atletico Madrid vs. AC Milan – de seneste tre kampe

Atletico MadridResultatxGAC MilanResultatxG
Atlético Madrid – Osasuna(1-0)0,8 – 0,52Fiorentina – AC Milan(4-3)1,42 – 1,63
Valencia – Atlético Madrid(3-3)0,73 – 2,05AC Milan – Inter(1-1)1,54 – 2,9
Liverpool – Atlético Madrid(2-0)2,37 – 0,48AC Milan – FC Porto(1-1)2,08 – 1,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atletico Madrid – AC Milan?

Atletico Madrid – AC Milan spilles den 24.november 2021 klokken 21:00.

Hvor spilles Atletico Madrid – AC Milan?

Atletico Madrid – AC Milan spilles på Wanda Metropolitana

Skriv et svar