18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atalanta – Young Boys: Odds og optakt den 29. september 2021

Foto: Bildbyrån

Young Boys leverede en kæmpe overraskelse i første gruppekamp, da de hev alle 3 point i land mod mægtige Manchester United. Schweizerne topper gruppen efter den sejr, og onsdag skal de forsøge at følge op på den fine start i udekampen mod italienske Atalanta. Har Young Boys flere overraskelser i ærmet, eller var det bare begynderheld? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Young Boys. Der er kampstart onsdag d. 29. september 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Atalanta – Young Boys: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych, Tyskland
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 20° og svag vind

Optakt til Atalanta – Young Boys: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var nok de færreste, som havde regnet med at schweiziske Young Boys skulle toppe gruppe B, som også indeholder Atalanta, Villarreal og Manchester United. Nu er der også kun spillet en kamp, men den slap schweizerne fornemt fra med 3 point mod United. Atalanta fik hentet et godkendt point ude mod Villarreal i deres første kamp, så både Young Boys og Atalanta vil nok være tilfredse med starten på denne Champions League-sæson.

Atalanta er efterhånden blevet en fast bestanddel af toppen i Serie A, og det vidner tre Champions League-gruppespil i træk meget godt om. I de to seneste sæsoner er italienerne avanceret fra gruppen, hvor PSG blev endestationen i kvartfinalen 19/20, og Real Madrid blev endestationen i sidste sæson, så selvfølgelig er målet også at komme med til knockout-fasen i denne omgang. Atalanta er blevet en rigtig kæledægge for mange fodboldelskere, fordi de simpelthen spiller en voldsomt underholdende omgang fodbold. De maser på i alle 90 minutter og det er fuld fart fremad! I denne sæson er de dog ikke rigtig kommet ud over scenekanten endnu, hvilket otte mål i seks Serie A-kampe vidner meget godt om, for det er langt under Atalanta-standard. Resultatmæssigt er de startet fint, men spillet flyder ikke helt som i foregående sæsoner.

I Schweiz har Young Boys overtaget tronen fra tidligere suveræne Basel, og nu har Young Boys vundet mesterskabet fire sæsoner på stribe. De har dog ikke rigtigt fået overført den hjemlige succes til europæiske resultater, dette er blot anden gang schweizerne er med i Champions League-gruppespillet. Men hvilken start de fik på turneringen for to uger siden! De var kæmpe underdogs i kampen mod United, men takket være Wan-Bissakas røde kort i 1.halvleg, så spirede der pludselig et håb for Young Boys, som fik lagt et godt pres på United og fik fuldt udbytte ud af bestræbelserne i de døende sekunder. De schweiziske mestre har fået en god start på sæsonen, hvor det blot er blevet til ét nederlag i sæsonen ud af 16 mulige. I den hjemlige liga indtager de 2.pladsen og her i Champions League gruppe F indtager de noget overraskende 1.pladsen.

Atalanta:

 • Jose Luis Palomino (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Hans Hateboer (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Luis Muriel (Angreb, Fast) – Skadet

Young Boys:

 • Fabian Lustenberger (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Esteban Petignat (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Joël Monteiro (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Jean-Pierre Nsame (Angreb, Reserve) – Skadet

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Toloi, Demiral, Djimsiti; Zappacosta, De Roon, Freuler, Gosens; Pessina, Malinovskyi; Zapata

Young Boys forventet startopstilling: Von Ballmoos; Hefti, Camara, Lauper, Garcia; Martins, Sierro; Fassnacht, Aebischer, Ngamaleu; Siebatcheu


Odds på Atalanta – Young Boys

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en hjemmesejr.

Odds-forslag: Ukarakteristiske Atalanta

Det har været en lidt ukarakteristisk start på sæsonen for Atalanta, pointhøsten har egentlig været fint nok, men selve spillet og resultaterne har været langt fra hvad vi har været vant til at se fra dem. Normalvis plejer de at buldre derud af, score et hav af mål og virkelig presse modstanderen med masser af fysik højt oppe på banen. Men det er som om, det ikke rigtig har fungeret her i starten. Indtil videre er det blevet til tre sejre i sæsonen, alle kampe relativt målfattige og alle vundet med blot et enkelt mål – ikke ligefrem de resultater de plejer at lægge for dagen i Bergamo.

På trods af den ukarakteristiske start på sæsonen, så er Atalanta stadig store favoritter her, og bookmakerne forventer stadig et hav af mål på trods af de lidt blege offensive præstationer, som Atalanta har lagt for dagen på det seneste. Så jeg har valgt at kigge den anden vej her, for selvom Young Boys også har evnerne til at komme på måltavlen, så har de været rimelig kalkulerende i deres vigtige udekampe i denne sæson. Første CL-kvalkamp ude mod Bratislava blev det til 0-0, næste CL-udekamp endte 1-1 mod Cluj og topkampen i ligaen ude mod Basel endte ligeledes 1-1. Schweizerne har lavet mange mål indtil videre i sæsonen, men ikke i de her virkelig vigtige udekampe. Jeg tror gæsterne endnu engang vil være fint tilfredse med at forsvare et enkelt point hjem, og med Atalantas lidt haltende offensive udtryk, så kunne det godt blive en relativt målfattig kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,08
Under 3 mål
Gå til Bet365 *


Atalanta – Young Boys: Statistik, topscorer og H2H

 • Atalanta indtager 7.pladsen i Serie A med 11 point i seks kampe. Statistikken lyder på 3-2-1 og målscoren 8:6.

 • Young Boys ligger nummer 2 i den schweiziske liga med 14 point i syv kampe. Statistikken lyder på 4-2-1 og målscoren 17:7.

 • Duvan Zapata er indtil videre topscorer i Atalanta med to mål.

 • Topscorer hos Young Boys er amerikanske Theoson Jordan Siebatcheu med fem ligascoringer. Det var desuden også ham, som listede et sent sejrsmålet i kassen mod United i første CL-runde.


Expected Goals: Atalanta vs. Young Boysde seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGYoung BoysResultatxG
Inter – Atalanta (2-2) 4,26 – 2Young Boys – St. Gallen(2-1)2,23 – 1,18 
Atalanta – Sassuolo(2-1) 1,4 – 0,55Lausanne Sport – Young Boys(1-6) 1,4 – 2,56 
Salernitana – Atalanta(0-1) 0,73 – 1,3 Iliria – Young Boys(1-7) 0,2 – 3,77 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar