18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atalanta – Manchester United: Odds og optakt den 2. november 2021

Foto: Bildbyrån

Gruppe F er en af de grupper hvor spændingen virkelig er intakt. Manchester United har bragt sig i front, men med 3 points forskel fra Young Boys på sidstepladsen til United på 1.pladsen, så kan der nå at ske meget i de sidste tre runder. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Manchester United. Der er kampstart tirsdag d. 2. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Atalanta – Manchester United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic, Slovenien
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 7° og svag vind

Optakt til Atalanta – Manchester United: Skader, karantæner og startopstillinger

Manchester United måtte ud i et af de helt store comebacks for to uger siden, da de hjemme på Old Trafford ellers var sendt til halvleg med 0-2 af Atalanta. Men i glimt viser de altså klassen i Manchester, og det hele endte med en yderst vigtig 3-2 sejr. Nu er det United, som indtager 1.pladsen med 6 point, mens Villarreal og Atalanta kommer efter med 4 og Young Boys med 3. Der er masser at spille om her i gruppe F!

Atalanta har i denne sæson ikke ramt en lige så imponerende form som i de seneste par sæsoner, hvor de har imponeret stort. Der mangler lidt kontinuitet i resultaterne både i Serie A og i Champions League, men italienerne er også hårdt ramt af skader. Hateboer, Gosens, Toloi, Djimsiti, Palomini og Pessina ville alle banke på til startelleveren hvis de var fit for fight, og især defensiven ser lidt tynd ud i deres fravær. Som vi så på Old Trafford, så bider de dog stadig godt fra sig, og de offensive profiler er som oftest svære at holde nede over 90 minutter.

Hver gang Ole Gunnar står med kniven for struben så ryster han et eller andet ud af ærmet. Weekendens ‘El Sackico’ var ingen undtagelse, duellen mellem de to fyringstruede trænere fra henholdsvis Tottenham og Manchester United blev vundet i sikker stil af nordmanden, som endnu engang fik købt sig lidt mere tid. Til anledningen var United gået over i 3-5-2 med en aldrende og dødsensfarlige angrebsduo udgjort af Ronaldo og Cavani. Om det var formationsskiftet, som gjorde udslaget, eller om Tottenham bare var et let bytte kan diskuteres, men fint så det ud! Her bliver der formentlig genvalg til samme formation og størstedelen af de spillere, som vandt med 3-0. I modsætning til Atalanta, så burde alle United-spillere være skadesfri.

Atalanta:

  • Hans Hateboer (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Robin Gosens (Back, Fast) – Skadet
  • Rafael Tolói (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Berat Djimsiti (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Matteo Pessina (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jose Palomino (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Manchester United:

  • Ingen kendte fravær.

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Lovato, Demiral, De Roon; Zappacosta, Freuler, Koopmeiners, Maehle; Ilicic, Zapata, Pasalic

Manchester United forventet startopstilling: De Gea; Lindelof, Varane, Maguire; Wan-Bissaka, Fernandes, McTominay, Fred, Shaw; Ronaldo, Cavani


Odds på Atalanta – Manchester United

Bookmakerne ser Manchester United som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Manchester-defensiven er stadig til at tale med

Efter et par horrible defensive præstationer, så fik United endelig sat en prop i i weekendens kamp mod Tottenham. Præstationen var solid over hele linjen, men jeg vil stadig stille mig tvivlende over for om det hele nu bare kommer til at køre på skinner for Ole Gunnar og co. Spurs var trods alt et let bytte…

Efter nederlaget på Old Trafford halter Atalanta nu bagefter i gruppe F, så der skal helst point på bordet her, hvis Villarreal som forventet slår Young Boys. Atalanta har flere fravær i defensive forud for dette møde, og derfor forestiller jeg mig heller ikke, at de prøver at forsvare et resultat hjem. De vil frem på banen, de vil angribe og de vil score flere mål end United. De gjorde et hæderlig forsøg for to uger siden, men måtte se sig overmatchet i 2.halvleg. Jeg vil heller ikke sige mig sikker på om de tager alle 3 point her i andet forsøg, men de vil gå efter det med en underholdende gang fodbold. Uniteds defensiv er til at tale med selvom de holdte nullet i weekenden, og her der bliver de udsat for en voldsom gang overfaldsfodbold. Italienerne skal nok få netmaskerne til at blafre et par gange!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,0
Atalanta scorer over 1,5 mål
Gå til unibet *


Atalanta – Manchester United: Statistik, topscorer og H2H

  • Atalanta indtager 3.pladsen i gruppe F med 4 point efter tre spillerunder.

  • Manchester United er på gruppens 1.plads med 6 point.

  • Colombianske Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med seks kasser.

  • Ronaldo er topscorer for United med seks mål, tre mål er faldet i Premier League og tre mål i Champions League.

  • I seneste spillerunde leverede United et flot comeback hjemme mod Atalanta. Englænderne var bagud med 2-0 ved halvleg, men slap alligevel afsted med en 3-2 sejr.  


Expected Goals: Atalanta vs. Manchester United de seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGManchester UnitedResultatxG
Atalanta – Lazio(2-2)0,85 – 1,67 Tottenham – Manchester United(0-3) 1,1 – 1,44 
Sampdoria – Atalanta(1-3) 0,82 – 1,24Manchester United – Liverpool(0-5)1,58 – 3,63 
Atalanta – Udinese(1-1) 0,69 – 0,87Manchester United – Atalanta(3-2)2,35 – 1,59  
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar