18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ajax – Liverpool: Odds og optakt den 26. oktober 2022

Det har været en sæson under standard for Henderson og Liverpool, som senest tabte til Nottingham Forest. (Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix)
Det har været en sæson under standard for Henderson og Liverpool, som senest tabte til Nottingham Forest. (Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix)

Det er meget tæt på at være ‘game over’ for Ajax i denne sæsons Champions League. Hollænderne er 6 point bag Liverpool på 2.pladsen inden de sidste to gruppekampe, så det er vind eller forsvind for hjemmeholdet, som dog må ane et lille håb for en sejr her med tanke på den indsats Liverpool leverede i weekenden mod Nottingham Forest. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ajax – Liverpool. Der er kampstart onsdag d. 26. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Ajax – Liverpool: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jose Sanchez
Stadion: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Vejret: 14°, let vind

Ajax – Liverpool: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter de første kampe i Champions Leagues Gruppe A tegnede der sig et billede af, at dette kunne blive en skæbnesvangert opgør i kampen om gruppens 2.plads, men spændingen er desværre forduftet en del. Ajax fik nemlig hug af to omgange af velkørende Napoli, som topper gruppen med maksimumpoint, og det efterlader hollænderne på 3.pladsen med blot 3 point, 6 færre end Liverpool på 2.pladsen. Liverpool vandt de to klubbers første indbyrdes opgør i gruppen med 2-1 hjemme på Anfield, og der skal dermed et halvstort mirakel til, hvis Ajax skal overhale indenom på de to sidste spillerunder. I Champions League tæller de indbyrdes opgør ved pointlighed, derfor skal Ajax vinde dette opgør, og det skal være med mere end 2-1.

Ajax lagde ud med en 4-0 sejr over Rangers i første gruppekamp, og det gav med det samme flashbacks tilbage til sidste sæsons gruppespil, hvor de vandt rub og stub med overbevisende spil og masser af mål. Sådan skulle det dog ikke gå i denne omgang. Hollænderne var tæt på at få point med fra Anfield, men havde reelt set ikke særlig meget at byde på. At Ajax ikke er lige så stærke som vi tidligere har set dem fik vi bekræftet i de to kampe mod Napoli, hvor målene havlede ind om ørerne på keeper Pasveer. Defensiven har set skrøbelig ud i Champions League, men offensiven er som altid giftig. Det er blevet til 38 mål i 11 ligakampe, mens det også er blevet til scoringer i alle fire Champions League-kampe.

Liverpool fortsatte i weekenden deres mildest talt svingende udlæg på sæsonen. Hverken spil eller resultater har været af vanlig standard i denne sæson, men med 7-1 over Rangers og 1-0 over Manchester City inden for blot fire dage for to ugers tid siden begyndte Klopps tropper at ligne dem selv igen. Men, men, men… I weekenden fik gæsterne sig et ordenligt hak i tuden, da de tabte med 1-0 til Premier Leagues absolutte bundhold fra Nottingham Forest. ‘Ét skridt frem, og to tilbage’ beskriver meget godt de sidste par uger for Liverpool. Skadessituationen gør det ikke ligefrem nemmere for Klopp at vende skuden. Til dette opgør må tyskeren undvære blandt andre Jota, Diaz, Matip, og sandsynligvis også Thiago og Nunez. Især offensiven ser lidt bleg ud uden Jota, Diaz og Nunez. Heldigvis er Salah begyndt at lave mål igen, og meget af ansvaret hviler på ham i dette opgør.


Ajax:

  • Kenneth Taylor (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Devyne Rensch (Back, Fast) – Skadet
  • Mohamed Ihattaren (Kant, Reserve) – Skadet


Liverpool:

  • Thiago (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Darwin Nunez (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Naby Keita (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Joel Matip (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Luis Díaz (Kant, Fast) – Skadet
  • Jota (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Alex Oxlade-Chamberlain (Midtbane, Reserve) – Skadet

Ajax forventet startopstilling: Pasveer; Sanchez, Timber, Bassey, Blind; Klaassen, Alvarez, Berghuis; Tadic, Kudus, Bergwijn

Liverpool forventet startopstilling: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Elliott; Carvalho, Firmino, Salah


Odds på Ajax – Liverpool

Oddsene peger på en favoritværdighed til Liverpool


Odds-forslag: Hjemmeholdet skal blæse til angreb

Det kunne have været så spændende, men med Ajax’ to nederlag til Napoli er spændingen om 2.pladsen så godt som forduftet her i Champions Leagues Gruppe A. Der skal et mirakel til, hvis Ajax skal spille sig videre fra gruppen, og som minimim en sejr onsdag aften. Opgøret mellem Ajax og Liverpool lød allerede dejligt underholdende med tanke på de mange offensive profiler på begge mandskaber, så når hjemmeholdet tilmed har kniven for struben, kan det næsten kun blive en målfest.

Ajax skal vinde kampen, og det skal være med mere end 2-1, som var cifrene i Liverpools favør på Anfield. Hollænderne ved om nogen, hvordan man finder vej til netmaskerne. Sæsonens hidtidige 15 kampe har kastet hele 46 scoringer af sig, så målmæssigt ser det lovende ud. Klopps mandskab er langt mere medgørlige i denne sæson end vi har set i de seneste år, og derfor bør Ajax også tro på, at de kan ryste gæsterne. Til gengæld har hjemmeholdets defensiv også set vaklende ud her i Champions League, hvor de kommer fra to kampe mod Napoli med 10 indkasserede mål. Der har været længere mellem snapsene fra Salah og de andre offensive Liverpool-spillere i denne sæson, men her bør der være udmærkede muligheder for at straffe på omstillinger, når Ajax skal frem at angribe, og den slags kampe plejer Salah at trives virkelig godt i. Det kan næsten kun ende i en målfest, hvis ellers Ajax ikke taber modet for tidligt i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,70
Over 3 mål(AH)
Gå til marathonbet *


Ajax – Liverpool: Statistik, topscorer og H2H

  • Ajax er nummer 3 i Gruppe A med 3 point efter fire kampe.

  • Liverpool er nummer 2 med 9 efter fire kampe.

  • Tidligere FC Nordsjælland-spiller, Kudus, er Ajax’ topscorer i turneringen med tre mål.

  • Mohamed Salah topper listen for Liverpool i Champions League med fem kasser.

  • Liverpool vandt det omvendte opgør med 2-1 på et mål i 89. minut af Joel Matip.


Expected Goals: Ajax vs. Liverpool – de seneste tre kampe:

AjaxResultatxGLiverpoolResultatxG
RKC Waalwijk – Ajax(1-4) 2,08 – 2,64Nottingham Forest – Liverpool(1-0) 2,32 – 2,84
Ajax – Excelsior(7-1) 5 – 0,48Liverpool – West Ham(1-0) 1,63 – 1,47
Napoli – Ajax(4-2) 2,11 – 1,36Liverpool – Manchester City(1-0) 1,4 – 1,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Ajax – Liverpool?

Ajax – Liverpool spilles onsdag den 26. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Ajax – Liverpool?

Ajax – Liverpool spilles på Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Skriv første kommentar

Skriv et svar