18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ajax – Besiktas: Odds og optakt den 28. september 2021

Foto: Bildbyrån

Ajax buldrer derud af i både Champions League og Æresdivision. Tirsdag går det løs for hollænderne igen, når de tager imod tyrkiske Besiktas i Champions Leagues gruppe C. Bliver det til syvende sejr på stribe, eller kan tyrkerne bremse den fine stime? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ajax – Besiktas. Der er kampstart tirsdag den 28. september 2021 kl. 18:45. Kampen kan ses på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Ajax – Besiktas: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Benoit Bastien, Frankrig
Stadion: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Vejret: 15° og svag vind

Optakt til Ajax – Besiktas: Skader, karantæner og startopstillinger

Gruppe C lignede på forhånd en af de mest jævnbyrdige grupper i Champions League med de hollandske mestre fra Ajax, de tyrkiske mestre fra Besiktas, de portugisiske mestre fra Sporting og Haalands Dortmund, som nok må påtage sig favoritværdigheden til at sikre sig 1.pladsen. På trods af jævnbyrdigheden, bød første runde på favoritsejre til både Ajax og Dortmund i deres udekampe, og måske kampen om videre avancement ikke bliver så tæt som først forventet.

Ajax er kommet flyvende ud af starthullerne i denne sæson. Godt nok startede de med at få tæv i Super Cuppen af PSV, men siden da er det kun gået én vej for den hollandske storklub. Efter syv runder i Æresdivisionen topper Ajax rækken i sikker stil efter seks sejre og en uafgjort. Målscoren på hele 30:1 siger både lidt om Ajax’ kvalitet, men også manglen på samme hos mange af de klubber, som de er oppe imod i den hjemliga liga. I første Champions League-runde leverede de en sand fodboldopvisning i den ellers ikke ukomplicerede udekamp mod Sporting. Portugiserne blev blæst ud af banen med 5-1, og Sebastian Haller blev den helt store helt for hollænderne med hans fire kasser. Kvaliteten hos hjemmeholdet er ikke til at tage fejl af i denne sæson, og måske kunne det blive en af de sæsoner, hvor Ajax kan gøre sig gældende langt hen i turneringen. Daramy har fået en fin start på tilværelsen i den hollandske hovedstad, hvor han allerede har fået første mål og assist på CV’et. Lad os håbe, at han også får lidt spilletid i morgen!

Besiktas vandt med nød og næppe det tyrkiske mesterskab i sidste sæson, de endte á point med Galatasaray og kun to point foran Fenerbahce i en uhyre tæt topstrid. Denne sæson er startet udmærket for de forsvarende mestre, som indtager 3.pladsen i Super Lig. De første syv runder har kastet fire sejre, to uafgjort og et enkelt nederlag af sig. Besiktas er kun to point fra 1.pladsen, så selvom de ikke har domineret voldsomt, så er de stadig med hvor det er sjovt. I første Champions League-runde tog de hjemme imod Dortmund, i en kamp hvor de ellers lagde godt fra land, måtte de se deres dominans svinde længere og længere ind som kampen skred frem. Tyrkerne fik bragt spænding i opgøret i dommerens tillægstid, men det var en kende for sent, og de måtte se sig slået med 2-1. Det var ikke en decideret skidt præstation af Besiktas, men heller ikke en præstation, som vil få Ajax til at ryste i bukserne. Til denne kamp er fraværslisten hos tyrkerne betydelig med flere profiler, som ikke når at blive klar. Blandt andre topscorer Michy Batshuayi og den erfarne forsvarsspiller med den tynde hestehale, Vida.

Ajax:

 • Maarten Stekelenburg (Målmand, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Andre Onana (Målmand, Fast/Reserve) – Suspenderet
 • Sean Klaiber (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Davy Klaasen (Midtbane, Fast) – Skadet

Besiktas:

 • Georges-Kevin N’Koudou (Kant, Fast) – Skadet
 • Michy Batshuayi (Angreb, Fast) – Skadet
 • Umut Meras (Back, Fast) – Skadet
 • Mehmet Topal (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ajdin Hasic, (Kant, Reserve) – Skadet
 • Domagoj Vida (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Alex Teixeira (Midtbane, Fast) – Skadet

Ajax forventet startopstilling: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martinez, Blind; Gravenberch, Alvarez; Anthony, Berghuis, Tadic; Haller

Besiktas forventet startopstilling: Destanoglu; Rosier, Welinton, Montero, Yilmaz; Hutchinson, Josef; Ghezzal, Ozyakup, Larin; Karaman


Odds på Ajax – Besiktas

Bookmakerne ser hjemmeholdet som store favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Stensikker hjemmesejr

Ajax har lagt et fremragende niveau for dagen indtil videre i denne sæson, hvor de topper både Æresdivisionen og gruppe C her i Champions League. Selvtilliden er på sit højeste i den hollandske hovedstad, og det er der ikke noget at sige til! De har stort set udraderet al den modstand som de indtil videre har mødt på vejen, niveauet i den hollandske liga er da heller ikke lige højt hos alle modstandere, men Ajax har allerede tre 5-0 sejre og en enkelt 9-0 sejr på kontoen. Det er dominans! Niveauet i Champions League er højere, men i første runde fortsatte Ajax de forrygende takter, da de legende slog Sporting med 5-1. Det kan blive en gylden sæson for hollænderne.

Ajax er blevet gjort til meget store favoritter her, og jeg er heller ikke et sekund i tvivl om, at de nok skal vinde den her. Tyrkerne viste i glimt niveau i kampen mod Dortmund, men kvaliteten og skarpheden manglede i de afgørende situationer. Denne gang bliver det ikke lettere for tyrkerne, som er uden flere bærende profiler. I angrebet mangler de blandt andre Michy Batshuayi og N’Koudou, som har været de to mest målfarlige spillere for tyrkerne indtil videre. Jeg forestiller mig ikke, at tyrkerne kommer meget på bolden her mod et fantastisk boldspillende hjemmehold, og med de fravær de har til kampen, så kan kvaliteten i angrebet godt komme til at mangle, hvis chancen for mål endelig skulle byde sig. Ajax vinder til nul, som de har gjort i Æresdivisionen i seks ud af syv kampe.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,78
Ajax vinder til nul
Gå til Unibet *


Ajax – Besiktas: Statistik, topscorer og H2H

 • Ajax topper den hollandske Æresdivision med 19 point efter syv kampe. Statistikken lyder på 6-1-0 og en vanvittig målscore på 30:1. Første Champions League-kamp i sæsonen blev vundet i overbevisende stil med 5-1 ude over Sporting.

 • Besiktas indtager 3.pladsen i den tyrkiske Super Lig efter syv spillerunder, som har kastet 14 point af sig. Statistikken lyder på 5-2-0 og målscoren 14:7. Besiktas tabte hjemme med 2-1 til Dortmund i deres første Champions League-kamp.

 • Topscorer i liga og Champions League er den lange angriber Sebastian Haller, som lavede intet mindre end fire kasser mod Sporting for to uger siden.

 • Michy Batshuayi har været den mest målfarlige Besiktas-spiller indtil videre i sæsonen med tre kasser.
Expected Goals: Ajax vs. Besiktasde seneste tre kampe:

AjaxResultatxGBesiktasResultatxG
Ajax – Groningen(3-0) 4,26 – 0,04Altay – Beşiktaş(2-1)1,61 – 0,67
Fortuna Sittard – Ajax(0-5)2,95 – 0,51Beşiktaş – Adana Demirspor(3-3)1,91 – 1
Ajax – Cambuur(9-0)3,36 – 0,61 Antalyaspor – Beşiktaş(2-3) 1,3 – 2,21 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar