18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ajax Amsterdam – S. L. Benfica: Odds og optakt den 15. marts 2022

Bliver det endnu en målfest på Johan Cruijff Arena?

Der har været rigeligt at juble over i sæsonen for Ajax Amsterdam indtil nu. (Foto: Bildbyrån)

Da Ajax Amsterdam og S. L. Benfica spillede første del af deres Champions League-ottendedelsfinale i Lissabon, stod der 2:2 på måltavlen, da kampen var slut. Nu skal de finde en samlet vinder i tirsdagens returopgør i Amsterdam. Værterne må finde sig i favoritrollen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ajax Amsterdam – S. L. Benfica. Der er kampstart tirsdag d. 15. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Ajax Amsterdam – S. L. Benfica: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos Del Cerro Grande, Spanien
Stadion: Johan Cruijff Arena, Amsterdam
Vejret: 8° og let vind

Optakt til Ajax Amsterdam – S. L. Benfica: Skader, karantæner og startopstillinger

Ajax Amsterdam åbnede sæsonen med en kindhest mod PSV Eindhoven i Super Cuppen, hvor Ajax tabte 4:0. I de følgende 32 kampe lukkede Ajax Amsterdam 10 mål ind. Men nu har de sluppet otte kasser ind i de seneste fem kampe. Defensiven er blevet utæt. De er stadig to point foran PSV Eindhoven i Æresdivisionen, men det kommer til at kræve mange scorede mål, hvis modstanderne hver gang skal have to. 

I weekenden mødte de midterholdet Cambuur, og først på en scoring i overtiden sikrede Amsterdam-holdet sig 3:2-sejren. De har dog været ganske suveræne i Europa i sæsonen, hvor de vandt rub og stub i gruppespillet med en samlet score på 20:5. De lavede 10 mål i deres tre hjemmekampe, så de tager masser af selvtillid med ind til opgøret mod portugisiske gæster. 

S. L. Benfica fik ikke den bedste optakt med uafgjort mod Vizela fra den nederste del af tabellen, men et tidligt rødt kort gjorde, at S. L. Benfica måtte spille det meste af kampen i undertal, og så vil det være utaknemmeligt at klage over et point. Men det betyder, at afstanden til FC Porto på førstepladsen nu er 12 point, og det ser ud til, mandskabet for anden sæson i træk må finde sig i at spille tredjeviolin i kampen med de to rivaler.   

Det kan vel være et plaster på såret, hvis de for første gang siden 2016 spiller sig i Champions Leagues kvartfinaler, og godt nok fik de klask i München mod Bayern med 2:5 i gruppespillet, men de to øvrige udekampe endte begge 0:0. Først i Kiev og siden i Barcelona. Det er ikke helt fremmed for S. L. Benfica at levere en stærk defensiv indsats på fremmed græs. 


Ajax Amsterdam:

  • Maarten Stekelenburg (Mål, Reserve) – Skadet
  • Jay Gorter (Mål, Reserve) – Skadet
  • Remko Pasveer (Mål, Reserve) – Skadet
  • Noussair Mazraoui (Forsvar, —) – Tvivlsom
  • Jurrien Timber (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Sean Klaiber (Back, Reserve) – Skadet


S. L. Benfica:

  • Lucas Verissimo (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Rodrigo Pinho (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Haris Seferovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Ajax Amsterdam forventet startopstilling: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch; Antony, Berghuis, Tadic; Haller.

S. L. Benfica forventet startopstilling:  Vlachodimos; Lazaro, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Goncalves, Taarabt, Weigl, Silva; Ramos, Nunez.


Odds på Ajax Amsterdam – S. L. Benfica

Bookmakerne har enorm favoritværdighed til hjemmeholdet. 


Odds-forslag: Det lugter af hjemmesejr – og af mål 

Senest Ajax Amsterdam gik videre fra gruppespillet, var i 2019, hvor de slog sig hele vejen til semifinalen med charmerende og overbevisende spil. De napper givetvis gerne en gentagelse i denne sæson, og med sejre i deres seneste syv hjemmekampe i alle turneringer, er chancerne gode for i hvert fald billetter til kvartfinalen. 

Det første opgør var ganske jævnbyrdigt, og det uafgjorte resultat ikke uretfærdigt, men spørgsmålet er, om portugiserne kan værge for sig, når den hollandske angrebsmaskine kommer buldrende. 77 scoringer i 26 kampe i den hjemlige række og indtil videre 22 mål i syv CL-kampe. Det er præcis tre mål per kamp i snit. Selv om S. L. Benfica leverede to gange 0:0 i udekampe i gruppespillet, så er Dinamo Kiev ikke helt samme niveau som Ajax Amsterdam, og det var FC Barcelona vel heller ikke under Koemans styre i efteråret. 

Derfor tror anbefalingen, at vi her får sejr til værterne, og det kan blive en ganske livlig kamp, for de er næppe i stand til at holde gæsterne fra mål heller. Så vi kombinerer hjemmesejr med mål til begge hold.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,38
Ajax Amsterdam OG Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Ajax Amsterdam – S. L. Benfica: Statistik, topscorer og H2H

  • Ajax Amsterdam topper Æresdivisionen med 63 point for 26 kampe. 

  • Ajax Amsterdams statistik lyder på 20-3-3 og 77:11.

  • S. L. Benfica er på 3. pladsen i den hjemlige liga med 58 point efter 26 runder. 

  • Tallene for S. L. Benfica er 18-4-4 med en måldifference på 66:24.

  • Flittigste målskytte hos Ajax Amsterdam er Sebastian Haller, som er noteret for 19 ligamål. 

  • S. L. Benficas topscorer er Darwin Nunez, som står på 20 træffere.


Expected Goals: Ajax Amsterdam – S. L. Benfica de seneste tre kampe:

Ajax AmsterdamResultatxGS. L. BenficaResultatxG
Cambuur – Ajax Amsterdam(2-3)3,04 – 1,47S. L. Benfica – Vizela(1-1)3,27 – 1,84 
Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk (3-2)4,10 – 0,64Portimonense – S. L. Benfica (1-2) 0,95 – 1,20 
AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam(0-2) 0,16 – 0,91 S. L. Benfica – Vitoria Guimaraes (3-0) 1,94 – 1,88 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Ajax Amsterdam – S. L. Benfica?

Ajax Amsterdam – S. L. Benfica spilles tirsdag den 15. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Ajax Amsterdam – S. L. Benfica?

Ajax Amsterdam – S. L. Benfica spilles på Johan Cruijff Arena i Amsterdam i Holland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar