18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ajax Amsterdam – Rangers FC: Odds og optakt den 7. september 2022

Ajax Amsterdam og anfører Dusan Tadic er kommet forrygende i gang med den hjemlige liga. Nu gælder det sæsonens første opgave i Champions League. (Foto: Bildbyrån)

Ajax Amsterdam er drænet for både træner og profiler i sommerens løb. Men de nederlandske mestre klør på og har åbnet sæsonen med fem sejre i lige så mange kampe. Onsdag aften kommer Rangers FC på besøg, og skotterne tabte i weekenden Old Firm med hele 4:0. Mon de overhovedet kan holde sig oprejste til dette opgør efter sådan en omgang spanking? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ajax Amsterdam – Rangers FC. Der er kampstart onsdag d. 7. september 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Ajax Amsterdam – Rangers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tobias Stieler, Tyskland
Stadion: Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Nederlandene
Vejret: 20° og let vind

Ajax Amsterdam – Rangers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Cheftræner Erik ten Hag er smuttet til Manchester United og har taget et par spillere med. Bayern München og Borussia Dortmund har nappet yderligere et par, og så er et par stykker draget til Serie A. Der er ikke noget at sige til, hvis Ajax Amsterdam lige tog en dyb indånding efter et hektisk transfervindue. I rene tal er der cirka kommet lige så mange ind, som der er røget ud. De har bare været cirka 100 millioner euro billigere, påstår Transfermarkt. 

På banen har det dog ikke gjort alverden ved Ajax Amsterdam. Ny træner er Alfred Schreuder, og det ser ud til, han har fået holdet skruet fint sammen lynhurtigt. Steven Bergwijn blev træt af at spille andenviolin hos Spurs, så han er skiftet hjem til Amsterdam og høvler kasser ind for Ajax. Sidste sæson gik holdet videre fra gruppespillet med maksimumpoint for så at ryge ud i ottendedelsfinalerne mod S. L. Benfica.

Rangers FC er med i CL-gruppespillet for første gang siden 2010, hvor de sluttede som nummer tre bag Valencia og Manchester United. Seneste sæson i Skotland blev de nummer to. Ligesom de gjorde det i forårets Europa League-finale, hvor tyske Eintracht Frankfurt blev for stor en mundfuld. De kan da helt sikkert glæde sig over at være tilbage i det fineste gruppespil, men med Ajax Amsterdam, Napoli og Liverpool FC som modstandere skal de oppe sig gevaldigt.

For weekendens ydmygelse i Old Firm mod rivalerne fra Celtic FC må have gjort alvorligt naller. Efter bare seks runder er de allerede fem point fra førstepladsen. De har ellers gjort det solidt i CL-kvalen. Med 0:2 ude mod Union St. Gilloise fra Belgien truede exit allerede i 3. kvalrunde, men en flot indsats gav 3:0 på hjemmebane og billet til playoffrunden.

Her var modstanden nederlandsk, da PSV Eindhoven ventede. 2:2 på Ibrox i første møde lovede ikke godt, men endnu en stærk præstation i returkampen gav Rangers FC-sejr i Eindhoven på 1:0, og nu er de så klar til gruppespillet. 


Ajax Amsterdam:

  • Charlie Setford (Mål, Reserve) – Skadet
  • Mohammed Ihattaren (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
  • Owen Wijndal (Back, Fast) – Tvivlsom


Rangers FC:

  • Ben Davies (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Filip Helander (Forsvar, Fast) – Skadet
  • John Souttar (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ianis Hagi (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Nnamdi Oboforh (Midtbane, Fast) – SkadetKemar Roofe (Angreb, Fast) – Skadet
  • Tom Lawrence (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Ajax Amsterdam forventet startopstilling: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Tadic, Alvarez, Klaassen; Berghuis, Brobbey, Bergwijn.

Rangers FC forventet startopstilling: McLaughlin; Tavernier, Sands, Goldson, Barisic; Davis, Lundstram; Tillman, Kamara, Kent; Colak.


Odds på Ajax Amsterdam – Rangers FC

Hjemmeholdet er favoritter i denne duel, siger bookmakerne.


Odds-forslag: Ajax Amsterdam fortsætter de flotte takter

Ajax Amsterdam vandt alle tre hjemmekampe i gruppespillet i seneste sæson med mindst to overskydende mål. 2:0, 4:0 og 4:2 mod henholdsvis Besiktas, Dortmund og Sporting Lissabon. Og så var det europæiske eventyr slut, da S. L. Benfica vandt 1:0 i Amsterdam i ottendedelsfinalen. I Æresdivisionen er denne sæsons to første og sidste sæsons to sidste hjemmekampe vundet samlet 18:1. De er stærke hjemme i Arenaen. 

Rangers FC er omvendt ikke meget bevendt på udebane i de europæiske kampe. Selv om de nåede finalen i Europa League sidste sæson, vandt de ikke en eneste udekamp. De vandt til gengæld det meste på hjemmebane, men det kan de ikke bruge til alverden i Amsterdam. I den skotske liga har de smidt fem point i de første seks kampe. Alle på udebane. Og den tredje udekamp var de nede 1:0 mod Livingston, til der manglede 20 minutter, hvor det så blev til to kasser. De er ikke gode på fremmed græs. 

Det tror anbefalingen helt simpelt vil blive ganske tydeligt i Amsterdam onsdag. Ajax Amsterdam spiller, som de nu engang gør. Totalfodbold med højt tempo, brede kanter og masser af offensive tanker. Selv om Rangers FC har nederlandsk træner i van Bronckhorst, kan han ikke hjælpe dem her. Det bliver hjemmesejr på mindst to overskydende kasser.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,25
Ajax Amsterdam -1,5
Gå til Marathonbet *


Ajax Amsterdam – Rangers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Ajax Amsterdam fører Æresdivisionen efter 5 runder med 15 point. 

  • Tallene for Ajax Amsterdam siger 5-0-0 med scoren 16:3.

  • Rangers FC indtager 2. pladsen i den skotske liga med 13 point efter 6 kampe.

  • Rangers FCs statistik lyder 4-1-1, mens deres målforskel er 14:7.

  • Ajax Amsterdams topscorer i ligaen er Steven Bergwijn, som har lavet 6 mål.

  • Antonio Mirko Colak er flittigste måltyv hos Rangers FC med foreløbig 4 træffere.


Expected Goals: Ajax Amsterdam – Rangers FC – de seneste tre kampe:

Ajax AmsterdamResultatxGRangers FCResultatxG
Ajax Amsterdam – Cambuur (4-0) 3,65 – 0,32Celtic FC – Rangers FC (4-0) 1,28 – 0,79 
Utrecht – Ajax Amsterdam(0-2)0,51 – 0,75Rangers FC – Queen of the South (3-1)2,19 – 0,33 
Sparta Rotterdam – Ajax Amsterdam(0-1)0,42 – 1,45 Rangers FC – Ross County(4-0)3,14 – 0,64 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Ajax Amsterdam – Rangers FC?

Ajax Amsterdam – Rangers FC spilles onsdag den 7. september 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Ajax Amsterdam – Rangers FC?

Ajax Amsterdam – Rangers FC spilles på Johan Cruijff Arena i Amsterdam i Nederlandene.

Skriv første kommentar

Skriv et svar