18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AEK Larnaca – FC Midtjylland: Odds og optakt den 26. juli 2022

Efter tre kampe i sæsonen har FC Midtjylland endnu ikke prøvet at vinde. Chilufya og holdkammeraterne er i knæ, men de kan rejse sig tirsdag på Cypern. (Foto: Henning Bagger / Ritzau/Scanpix)

Returkamp i anden runde i Champions League-kvalen. Efter 1:1 i Herning i det første møde har cyprioterne fine muligheder, men bookmakerne tror stadig mest på de danske gæster. Også selv om FCM nu har spillet tre kampe siden sommerpausen, og det er blevet til to uafgjorte og et nederlag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AEK Larnaca – FC Midtjylland. Der er kampstart tirsdag d. 26. juli 2022 kl. 17:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


AEK Larnaca – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Istvan Vad, Ungarn
Stadion: AEK Arena, Larnaca, Cypern
Vejret:  34° og let vind

Optakt til AEK Larnaca – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er tidlig kickoff på Cypern, så det bliver formentlig stegende varmt for de to mandskaber. Det må man antage, AEK Larnaca er bedst rustede til. Men de er måske ikke helt så rustede til en pivskarp returkamp i den fineste turnering af dem alle. De er med i CL-kvalen for første gang nogensinde, og deres træner Oltra er helt, helt ny. Hans første kamp i spidsen for mandskabet var det omvendte opgør i tirsdags. 

De kan ærgre sig over, at udebanemål ikke længere har særlig værdi, men det er stadig mere end godkendt at hente 1:1 på udebane i første kamp. 16 hjemmekampe i den cypriotiske liga sidste sæson gav to nederlag og otte sejre. Det betyder selvsagt også, at seks af de 16 kampe endte uafgjort. Måske lurer forlængelse og det helt store drama i Larnaca på Cyperns sydkyst. 

Drama har det sådan set allerede været i FC Midtjylland med den midtjyske sæbeopera om Pione Sisto. Nu har han sendt et helt personligt budskab via sine sociale medier, og meget tyder på, at stridsøksen er begravet, og de i stedet har røget en gang fredspibe. Så er spørgsmålet, om træner Henriksen kan få mikset den rette blanding, så det bliver en vindende pibe, de har med i flyet til solskinsøen. 

Tre kampe og stadig ingen sejr er de triste fakta for FC Midtjylland. Tre forskellige målscorere og måske særligt opløftende, at både Dreyer og Isaksen har været på tavlen, for der kan godt være tvivl, om angrebet er målfarligt nok med de kreative og driblestærke typer, som dog ikke er deciderede frontløbere. Bliver der plads til Pione Sisto her? Mon dog. Mon ikke han får en jokerrolle på bænken, og bliver der så brug for hans evner, kan han komme i spil undervejs. Det kan sådan set både være til at forsvare en føring eller jagte en udligning.


AEK Larnaca:

  • Andreas Paraskevas (Mål, Fast/Reserve) – Skadet


FC Midtjylland:

  • Jonas Lössl (Mål, Reserve) – Skadet
  • Evander (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Junior Brumado (Angreb, Fast) – Skadet

AEK Larnaca forventet startopstilling: Piric; Christoforou, Tomovic, Milicevic, Garcia; Ledes, Sanjurjo; Faraj, Trickovski, Gyurcso; Lopes.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson; Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho; Andersson, Onyedika, Charles, Paulinho; Isaksen, Dreyer, Chilufya.


Odds på AEK Larnaca – FC Midtjylland

Oddsene peger på en lille favoritværdighed til gæsterne fra Herning. 


Odds-forslag: Alle gode gange fire for FC Midtjylland

Kun i én af de seneste 10 hjemmekampe har AEK Larnaca ikke formået at score mål. Omvendt har de i syv af de 10 kampe også tilladt modstanderne at score. Og det spiller jo direkte ind i fortællingen om FCM indtil videre i sæsonen. Tre kampe har givet 1:1, 1:1 og 1:3. Altså også begge hold på tavlen i alle tre tilfælde. 

Der er dog et par elementer, der kan spille ind. Varmen. Måske bliver det en af de der kampe, hvor der ikke er helt vildt meget action og fart over tingene. Betydningen af kampen og muligheden for en storkamp mod Benfica i næste runde burde allerede være nok til at få holdene til at se mere på at begrænse modstanderen end at udfolde sig selv. Og læg så dertil, at det foregår i sen eftermiddagshede med angiveligt tæt på 35 graders varme.

AEK Larnaca er stadig næsten en måned fra den hjemlige sæsonstart, så de er måske heller ikke helt vilde efter en åben slagudveksling, for mon ikke formen trods alt ikke helt er på sit højeste endnu?

Alligevel synes anbefalingen, at der var flere oplagte muligheder i begge ender i det første opgør, og med et godkendt odds for begge hold på tavlen, bliver det buddet til denne kamp, at FCM for fjerde kamp på stribe er involveret i en begge-hold-scorer-kamp.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


AEK Larnaca – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • AEK Larnaca blev nummer 2 i den cypriotiske liga med 54 point for 32 runder. 

  • Tallene for AEK Larnaca endte på 14-12-6 med en målforskel på 44:29.

  • FC Midtjylland er lige nu næstsidst i Superligaen efter 2 runder, der har givet Ulvene 1 point.

  • FC Midtjyllands statistik er 0-1-1 med scoren 2:4.

  • Nordmakedonske Ivan Trickovski blev AEK Larnacas topscorer med 5 mål i det 10 kampe lange mesterskabsspil. 

  • Gustav Isaksen og Anders Dreyer har scoret hver 1 gang i Superligaen for FC Midtjylland, mens det var Erik Sviatchenko, der stod for det enlige danske mål i den første kamp mod cyprioterne.


Expected Goals: AEK Larnaca – FC Midtjylland de seneste tre kampe:

AEK LarnacaResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
FC Midtjylland – AEK Larnaca (1-1) 2,34 – 0,53 FC Midtjylland – Silkeborg IF(1-3) 0,92 – 0,88 
Apoel – AEK Larnaca (2-2)1,11 – 1,16 FC Midtjylland – AEK Larnaca (1-1)2,34 – 0,53 
Rapid Wien – AEK Larnaca (2-3) 0,57 – 0,82 FC Midtjylland – Randers FC(1-1) 1,59 – 1,01
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AEK Larnaca – FC Midtjylland?

AEK Larnaca – FC Midtjylland spilles tirsdag den 26. juli 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles AEK Larnaca – FC Midtjylland?

AEK Larnaca – FC Midtjylland spilles på AEK Arena i Larnaca på Cypern.

Skriv første kommentar

Skriv et svar