18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – FC Porto: Odds og optakt den 3. november 2021

Foto: Bildbyrån

I Serie A kører det på skinner for AC Milan, men her i Champions League står de med kniven for struben efter tre nederlag i de tre første kampe. Kan italienerne kæmpe sig tilbage i kampen om avancement, eller bliver det til et tidligt europæisk exit? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – FC Porto. Der er kampstart onsdag d. 3. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL


AC Milan – FC Porto: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Clement Turpin, Frankrig
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 11°, regn og svag vind


Optakt til AC Milan – FC Porto: Skader, karantæner og startopstillinger

Gruppe B lignede på forhånd en af de hårdeste og mest jævnbyrdige grupper i CL med stærke hold som Milan, Porto, Atletico Madrid og Liverpool. Efter tre spillerunder ligger Liverpool sikkert i front med 9 point, Atletico og Porto følger efter med 4 point og så kommer Milan til allersidst med 0 point. Hvis Liverpool vinder hjemme over Atletico i morgen, og Milan samtidig stempler ind med 3 point, så kan der være et par nervepirrende spillerunder tilbage i gruppe B.

AC Milan tromler bare derudaf i Serie A! Elleve kampe har kastet ti sejre og en enkelt uafgjort af sig, kun Napoli har kunne følge med den pointhøst, så de to deler i skrivende stund Serie A’s 1.plads. Søndag aften hentede Milan en flot og ganske fortjent udesejr over Roma. Her viste de garvede skandinaver Kjær og Zlatan endnu engang højt niveau! Men så godt som det går i den hjemlige liga, lige så skidt går det her i Champions League, hvor det er blevet til tre nederlag i tre kampe. Der skal formentlig 3 point på bordet i morgen, hvis italienerne vil gøre sig forhåbninger om et comeback i gruppe B. Heldigvis for dem, så lysner det på fraværsfronten, hvor målmand Mike Maignan er det eneste uerstattelige fravær.

FC Porto kan næsten hamle op med Milans hjemlige statistikker for sæsonen. Portugiserne deler også 1.pladsen i deres hjemlige liga, hvor det er blevet til otte sejre og to uafgjorte i sæsonens første ti kampe. Godt nok blev det til et overraskende exit i den portugisiske ligacup, men det er også den eneste finger man kan sætte på Portos sæson indtil videre, og måske også et lidt for stort nederlag hjemme til Liverpool. Men ud over det, så går det som smurt! Det var ganske fortjent at Porto tog sejren over Milan for et par uger siden, og Conceicaios mandskab står dermed med udmærkede muligheder for igen at spille sig videre fra gruppespillet i Champions League.

AC Milan:

  • Messias (Kant, Reserve) – Skadet
  • Alessandro Florenzi (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mike Maignan (Målmand, Fast) – Skadet
  • Ante Rebic (Angreb, Fast) – Tvivlsom

FC Porto:

  • Wendell (Back, Reserve) – Skadet
  • Mateus Uribe (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Tatarusanu; Calabria, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Tonali; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud

FC Porto forventet startopstilling: Marchesin; Corona, Pepe, Mbemba, Sanusi; Otavio, Oliveira, Grujic, Diaz; Evanilson, Taremi


Odds på AC Milan – FC Porto

Bookmakerne ser italienerne som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Italienerne bringer spændingen tilbage i gruppe B

AC Milan er virkelig steppet op på den hjemlige scene over det seneste halvandet år. I sidste sæson lå de i spidsen af rækken i over halvdelen af sæsonen, men gik død til sidst. I denne sæson er milaneserne dog startet ud i samme hæsblæsende stil, og ligger igen med helt fremme i Serie A. Hvis de er så gode, hvorfor står de så kun med 0 point efter tre Champions League-kampe?

Første gruppekamp var ude med Liverpool, hvor Milan lagde en fin indsats for dagen, men tabte fortjent med 3-2. I den efterfølgende hjemmekamp mod Atletico så vi virkelig hvad Milan har at byde på, italienerne kørte Simeones mandskab rundt i manegen i de første 30 minutter indtil Kessis fik et billigt rødt kort, herefter blev det en overlevelseskamp, som glippede på et meget snævert straffe i de døende sekunder. Seneste udekamp mod Porto tabte italienerne fortjent, men det var uden 5-6 normale startere… Det jeg vil frem til er, at det pointmæssigt ser skidt ud, men at det ikke er et udtryk for Milans egentlige niveau.

FC Porto er helt sikkert en standhaftig modstander, men Milan er pisket til sejr her efter den ringe pointhøst i de tre første kampe. Værternes trup er efterhånden fit for fight, San Siro er fuldt pakket til lejligheden og så er de bare i så solid form, at jeg ikke kan se andet end en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,05
AC Milan vinder
Gå til Marathonbet *


AC Milan – FC Porto: Statistik, topscorer og H2H

  • AC Milan er sidst i gruppe B med 0 point efter tre kampe. Der skal snart lidt point ind på kontoen, hvis ikke det skal blive til et tidligt europæisk exit!
  • FC Porto indtager 3.pladsen med 4 point efter tre kampe. Senest blev det til sejr over Milan, før det fik de uafgjort mod Atletico Madrid og tabte til Liverpool.
  • Leao er topscorer for Milan. Portugiseren har nettet fire gange i Serie A og en enkelt gang i Champions League.
  • Taremi og Diaz deler topscorerværdigheden i Porto. De er hver kommet på tavlen syv gange i den hjemlige liga og en gang hver i Champions League.
  • Et skadesplaget Milan-mandskab tabte fortjent med 1-0 til Porto for to uger siden.


Expected Goals: AC Milan vs. FC Porto – de seneste tre kampe

AC MilanResultatxGFC PortoResultatxG
Roma – AC Milan(1-2)2,08 – 1,76Porto – Boavista(4-1)3,14 – 0,48
AC Milan – Torino(1-0)1,35 – 0,31Santa Clara – Porto(3-1)1,27 – 2,47
Bologna – AC Milan(2-4)1,66 – 0,68Tondela – Porto(1-3)0,54 – 3,03
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar