18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Chelsea FC: Odds og optakt den 11. oktober 2022

Rafael Leao er i form, og det er der brug for, hvis AC Milan skal hævne sidste uges nederlag på 3:0 mod Chelsea FC (Foto: Bildbyrån)

AC Milan får tirsdag besøg af Chelsea FC i Champions League. Det omvendte opgør i sidste uge endte med klar sejr til The Blues på 3:0, men AC Milan vandt lørdag 2:0 i storkampen mod Juventus. Det må have tanket fornyet selvtillid hos Rossoneri. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Chelsea FC. Der er kampstart tirsdag d. 11. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

AC Milan – Chelsea FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert, Tyskland
Stadion: San Siro, Milano, Italien
Vejret: 15° og let vind

AC Milan – Chelsea FC: Skader, karantæner og startopstillinger

De er frygteligt hårdt ramt hos AC Milan på skadeslisten for tiden. Senest er De Ketelaere meldt ude af tirsdagens opgør, og det snævrer mulighederne ind offensivt også. I forvejen må de undvære keeper Maignan, kaptajn Kjær i midterforsvaret og både Calabria og Florenzi på backs. Men det nykonstruerede midtstopperpar, Gabbia og Tomori, gjorde det glimrende mod Juventus i weekenden, så måske de bare får lov at fortsætte samarbejdet. 

Italienerne er godt nok nummer tre i CL-gruppen aktuelt, men de mangler opgør mod både RB Salzburg og Dinamo Zagreb, og vinder de i de to kampe, er det formentlig nok til at en plads i knockoutrunden til foråret. Brahim Diaz kom på tavlen med et nydeligt solomål fra midten af banen mod Juventus, og kan de få gang i den klejne spanier, har de stadig et kraftfuldt offensivt arsenal med den klassiske boksangriber Giroud, den helt uforudsigelige Leao og teknisk velfunderede Diaz. 

Hos Chelsea FC tør de næppe forlade sig på, at de ‘bare skal slå RB Salzburg og Dinamo Zagreb i gruppens sidste to kampe, for de hentede lige præcis ét point i de første møder med de to outsidere i gruppen. Der er dog kommet fin soliditet ind i holdet efter ankomsten af Graham Potter, og i weekendens ligakamp vandt de ubesværet 3:0 mod Wolves, og dermed er de på tre sejre på stribe med en samlet score på 8:1. 

Syv forskellige målskytter af de otte mål vidner om et hold med mange, mange strenge at spille på, og når det nu skal være, kan træner Potter vel glæde sig over, at den eneste, der har scoret to gange i de tre kampe, er Aubameyang. Som det skal være.

Til gengæld er det decideret træls, at den unge Fofana måtte udgå med en skade af det omvendte opgør. Den 21-årige franskmand bragte Chelsea FC på 1:0, men han måtte altså senere udgå med en skade, der holder ham ude i de kommende uger.


AC Milan:

 • Mike Maignan (Mål, Fast) – Skadet
 • Simon Kjær (forsvar, Fast) – Skadet
 • Davide Calabria (Back, Fast) – Skadet
 • Andreas Florenzi (Back, Fast) – Skadet
 • Alexis Saelemaekers (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Charles De Ketelaere (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Junior Messias (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Chelsea FC:

 • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet
 • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

AC Milan forventet startopstilling: Tatarusanu; Kalulu, Gabbia, Tomori, Hernandez; Bennacer, Tonali, Pobega; Diaz, Leao; Giroud.

Chelsea FC forventet startopstilling: Kepa; Chalobah, Silva, Koulibaly; James, Loftus-Cheek, Kovacic, Chilwell; Sterling, Aubameyang, Mount.


Odds på AC Milan – Chelsea FC

De engelske gæster er bookmakernes favoritter i kampen.


Odds-forslag: Er det vigtigste at undgå nederlag?

Det er ikke helt urimeligt at antage, at begge mandskaber vil kunne gå videre til slut, hvis denne kamp ender uafgjort. Det er en tæt gruppe, hvor to point lige nu skiller RB Salzburg på førstepladsen fra Dinamo Zagreb som nummer fire. Alle kan stadig gøre sig håb om videre kvalifikation, og disse to storklubber kan fint leve med et uafgjort resultat. 

AC Milan har været stærke på hjemmebane, hvor de i sæsonens seks kampe har vundet fem. Eneste nederlag kom mod Napoli, og det er ingen skam at tabe til napolitanerne i deres nuværende form. Den samlede score for de seks kampe – inklusive sejren hjemme i CL på 3:1 mod Zagreb – er 15:7. Altså 22 mål i seks opgør og et snit på mere end 3,5 mål. Are We Not Amused? Der er gang i sagerne i katedralen i Milano. 

Chelsea FC virker dog til at have fundet deres form under Graham Potter. Den erfarne træner har rykket på en brik her og coachet en brik dér, og det ser ud til at virke. Efter deres nederlag i Zagreb til Dinamo i første kamp i gruppen, har de hentet fire point i de to næste, og de kommer til Milano for at hente flere point.

De kan godt byde AC Milan op til duel, og anbefalingen tror, der bliver mere liv i kampen, end man umiddelbart skulle tro. Vi går med begge hold på tavlen og mindst tre scoringer. Det har været tilfældet i fire af AC Milans seks hjemmekampe i sæsonen. Det sker igen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,26
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


AC Milan – Chelsea FC: Statistik, topscorer og H2H

 • AC Milan ligger på 4. pladsen i Serie A, hvor de har 20 point efter 9 kampe. 

 • Tallene for AC Milan siger 6-2-1 og 18:9.

 • Chelsea FC indtager Premier Leagues 4. plads med 16 point efter 8 runder. 

 • Chelsea FCs statistik er 5-1-2, mens deres måldifference er 13:10.

 • Hos AC Milan deler Rafael Leao og Olivier Giroud topscorerrollen med hver 4 træffere. 

 • Chelsea FCs topscorer er Raheem Sterling, som er noteret for 3 mål.


Expected Goals: AC Milan vs. Chelsea FC – de seneste tre kampe:

AC MilanResultatxGChelsea FCResultatxG
AC Milan – Juventus (2-0) 1,76 – 1,10Chelsea FC – Wolverhampton Wanderers (3-0) 1,91 – 1,46 
Chelsea FC – AC Milan (3-0) 2,08 – 1,17Chelsea FC – AC Milan(3-0) 2,08 – 1,17
Empoli – AC Milan (1-3) 1,39 – 1,94 Crystal Palace FC – Chelsea FC(1-2) 0,79 – 2,28 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Milan – Chelsea FC?

AC Milan – Chelsea FC spilles tirsdag den 11. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles AC Milan – Chelsea FC?

AC Milan – Chelsea FC spilles på San Siro i Milano i Italien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar