18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Atletico Madrid: Odds og optakt den 28. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der venter et Champions League-brag i Milano tirsdag aften, når AC Milan for første gang siden 2014 spiller en hjemmekamp i den prestigefyldte turnering. Italienerne skal op imod Atletico Madrid i den benhårde gruppe B, som også indeholder FC Porto og Liverpool. Bliver der noget at glæde sig over for hjemmefansene, eller spolerer Atletico festen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Atletico Madrid. Der er kampstart tirsdag d. 28. september 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV3 MAX eller på Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

AC Milan – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cuneyt Cakir, Tyrkiet
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 19° og svag vind


Optakt til AC Milan – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Milan er ved at bringe sig tilbage som en fast bestanddel af toppen i Serie A efter nogle sløje år. Ganske fortjent snuppede de 2.pladsen i fjor, og i denne sæson er de også startet fornemt ud. Seks Serie A-kampe har kastet fem sejre og et enkelt X ude mod Juventus af sig, mens sæsonens hidtidige eneste nederlag kom i første runde af Champions League, hvor de tabte med 3-2 på Anfield til Liverpool. Den italienske klub har måske ikke det mest profilerede mandskab, men de har masser af unge talentfulde spillere, og så virker det som om, at de virkelig spiller som et hold. AC Milan kunne ikke rigtig følge med da Liverpool satte tempoet op på Anfield, men de slap hæderligt fra kampen med et snævert nederlag, og måske en lille portion selvtillid efter 2-1 føringen ved halvleg. Italienerne er på vej tilbage, men er endnu ikke ved fordums styrke.

De spanske mestre fra Atletico Madrid er kommet ok fra land i denne sæson. Men heller ikke mere end det. Syv kampe har kastet tre pointtab af sig allerede, og de to seneste sejre i La Liga mod Getafe og Espanyol er kommet på scoringer i dommerens tillægstid. Simeones mandskab er ikke kendt for at være et voldsomt offensivt mandskab, men for tiden står det værre til end normalt med chance-kreeringen. I tre af de seneste fire kampe er Atletico Madrid gået fra banen uden at score. I weekenden blev det til sæsonens første nederlag ude mod Alaves, og her lignede madrilenerne ikke et hold, som rammer topformen for tiden. Det samme gjorde sig gældende i første Champions League-runde mod Porto, hvor Atletico på trods af hjemmebanefordel, nok burde have tabt den kamp. De har dog en masse rutine, og defensivt er de svære at lirke op.

AC Milan:

  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Tiemoue Bakayoko (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Rade Krunic (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Atletico Madrid:

  • Stefan Savic (Angreb, Fast) – Karantæne
  • Thomas Lemar (Midtbane, Fast) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Diaz, Rebic; Giroud

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Gimenez, Felipe, Hermoso; Trippier, Llorente, Koke, De Paul, Carrasco; Suarez, Felix


Odds på AC Milan – Atletico Madrid

Bookmakerne ser gæsterne som smalle favoritter til dette opgør.


Odds-forslag: Hjemmeholdet bliver båret frem af San Siro

Der er vigtige point på spil i gruppe B, som godt kan gå hen at blive en af de tætteste grupper i turneringen. Vi har at gøre med fire habile hold i Milan, Atletico Madrid, Liverpool og Porto – alle kan slå alle her, selvom Liverpool og Atletico selvfølgelig er favoritter til at løbe med billetterne til knockout-fasen.

Umiddelbart mener jeg ikke, at der er stor forskel på de to hold i deres nuværende forfatning. Atletico er ikke særlig godt kørende for tiden, og deres sejre i sæsonen har været snævre og mod overkommelige modstandere, mens de ikke har vundet når de er blevet matchet af hold med et vist niveau såsom Athletic, Villarreal og Porto. Med den selvtillid, som pt. hersker i Milano og de indsatser de ligger for dagen, så forstår jeg ikke, at det er Atletico, som er favoritter her. Det bliver Milans første Champions League-hjemmekamp siden 2014, så der bliver helt sikkert kog på lægterne, og det er jeg ikke sikker på de formsvage spaniere kan klare. Det bliver helt sikkert tæt i Milano, for Atletico er ikke et hold, man bare lige kører over, så jeg garderer, så indsatsen ryger retur ved X. Atletico har trods alt styr på defensiven.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,02
AC Milan (Draw No Bet)
Gå til Unibet *


AC Milan – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Milan indtager Serie A’s 2.pladsen med 16 point for seks kampe. Statistikken lyder på 5-1-0 og en målscore på 12:3.

  • Atletico Madrid ligger nummer 4 i La Liga med 14 point i de første syv ligakampe. Statistikken lyder på 4-2-1 og en målscore på 9:6.

  • Hos Milan topper den lille tekniker Brahim Diaz topscorerlisten med 3 mål.

  • Ángel Correa og Luis Suarez har været skarpest i sæsonens første kampe med 3 ligatræffere.Expected Goals: AC Milan vs. Atletico Madrid – de seneste tre kampe

AC MilanResultatxGAtletico MadridResultatxG
Spezia – Milan(1-2)0,88 – 1,59Deportivo Alavés -Atlético Madrid(1-0)0,38 – 1,05
Milan – Venezia(2-0)1,45 – 0,24Getafe – Atlético Madrid(1-2)0,78 – 1,38
Juventus – Milan(1-1)1,11 – 0,69Atletico Madrid – Athletic Club(0-0)0,76 – 0,76
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar