18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Champions League odds

På denne side giver vi dig de bedste Champions League odds og Champions League spiltips. Vi giver dig de bedste fodbold tips og klæder dig på til samtlige af de største kampe i Europas mest prestigefulde fodboldturnering. Hvem løber med CL-titlen i 2024/2025?

Champions League odds 2024

Lige her kan du finde Nicolai Lisbergs tips til de kommende kampe i Champions League. Nicolai følger stort set alt fodbold, og har en stor viden inden for de største ligaer i verden. Han har blandt andet udgivet en bog om FC Barcelona, og skriver også for UEFA som reporter.

Optakter til de største Champions League kampe

Vi leverer naturligvis også kampoptakter til den enkelte Champions League kampe, hvor der bliver gået i dybden med holdnyt, form, statistikker og de seneste takter for de diverse hold (se de nyeste herunder).

FC Midtjylland forsøger at kvalificere sig til Champions League

Odds på Champions League 2024-2025

Herunder kan du se et udvalg af bookmakernes odds på Champions League. Se endnu flere HER*.

Hvem vinder Champions League?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Manchester City
bwin
2.50
Paris SG
bwin
4.00
Arsenal
bwin
7.50
Real Madrid
bwin
8.00
Bayern München
bwin
8.00
Borussia Dortmund
bwin
11.0
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 24. jun. 03:06.

Topscoreren i Champions League

Hvis du vil læse mere om hvem, der bliver topscorer i Champions League

Aktive tips til Champions League

Klik dig direkte videre til Champions League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter. Du vil løbende kunne finde en masse Champions League tips fra vores dygtige eksperter. Vi har hyret folk til at dække diverse ligaer på SpilXperten, og du vil derfor også opleve at enkelte eksperter har et indgående kendskab til hold, der deltager i Champions League fra deres liga. F.eks. vil Rasmus G ofte have øje på de engelske hold i den store turnering, mens Jens Bøye vil have det på de franske. Dermed forøger vi chancen for at levere de bedste Champions League tips til dig.

Du kan se mange flere eksperttips til andre ligaer i ekspertpanelet.

Kommende kampe i Champions League

Champions League Grupperne 2024/2025

Champions League skader og karantæner

Læs også: Hvor langt løber en fodboldspiller i Superligaen?

Det nye format i Champions League

Beskrivelse følger.

De bedste bookmakere med odds på Champions League

Alle bookmakerne er naturligvis klar med odds og dækning af Champions League, men nogle gør det lige en tand bedre end andre.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Odds tips til Champions League med Nicolai Lisberg

Vi har lavet et samarbejde med navnkundige Nicolai Lisberg, og det betyder, at du kan opleve eksperten udkomme med forudsigelser til samtlige kampe i Champions League 2024. Du kan altid finde Lisbergs spiltips til Champions League på hans profilside.

Optakt: Analyse af favoritterne til at vinde Champions League

I det følgende gennemgår vi de 10 største favoritter til at vinde Champions League 2024/2025.

Beskrivelse følger, når kvalifikationen er færdigspillet.

Bud på vinderen af Champions League 24/25

Vinderbud tilgår tættere på turneringsstart. 

Spilxpertens bud: TBA vinder Champions League til odds X,XX – SPIL HER >>*

Gode råd til at spille på Champions League

Når du skal lave dine Champions League tips, er det meget vigtigt at du holder tungen lige i munden. Champions League er tæt på det største fodboldmarked inden for odds, og dermed også et af de absolut sværeste at slå. Bookmakerne har stort set alt info, der kan opspores på kampe i denne turnering, så man skal være vaks ved havelågen.

Et af de steder du kan vinde en fordel på bookmakerne, er at du er tidligt ude når du finder dit Champions League odds. Ofte vil du opleve at det første odds, som bookmakerne sætter på en kamp, altid vil være en lille smule skævt. Det vil det fordi at bookmakerne også lader deres odds styre af markedskræfter. Derfor kan chancen for at finde værdi være større jo tidligere du er ude.

Du skal så også være sikker på værdien ligger. Her finder du nok ikke en information, som bookmakeren ikke har haft inde og vende. Derimod kan det være at du bedre kan vurdere, hvor meget den enkelte nyhed skal betyde. Hvis vi tager et eksempel med at dit Champions League tip er på Paris Saint-Germain til at slå Manchester City på hjemmebane. Oddset åbner i odds 2,50 på PSG, men alle er godt klar over at Manchester City er uden Kevin de Bruyne. Her havde oddset måske været 2,60 på PSG, hvis Kevin de Bruyne havde været med, men bookmakerne vælger at oddset skal være 0,10 mindre på PSG. Her skal du så vurdere om Kevin de Bruyne har større betydning for Manchester City end de 0,10, og om oddset dermed skal være mindre på PSG.

Et godt råd er altid at have respekt for markedet i Champions League. Det vil være yderst sjældent at du oplever kæmpe fejlodds på dette marked, men det hænder og så er det med at udnytte det.

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Champions League

Beskrivelse følger.

Champions League i TV

Champions League-rettighederne er uforandrede i forhold til den seneste sæson, og det betyder, at du skal tænde for TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX, hvis du vil følge med i verdens største fodboldturnering.

Live streaming af Champions League foregår hos Viaplay Sport.

De seneste Champions League-vindere

Er du nysgerrig på tidligere udgaver af Champions League? Vi nørder det historiske perspektiv på siden om Champions League vindere.

:one: Hvem er favorit til at vinde Champions League i denne sæson?

Manchester City er favoritter til at vinde Champions League 2024/25.


:two: Hvem har vundet Champions League flest gange?

Real Madrid er det hold med flest Champions League titler med hele 15 styks.

Kommende kampe i Champions League

Champions League Grupperne 2024/2025

Champions League skader og karantæner