18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Champions League odds

Champions League sæsonen 2021/2022 står for døren, og vi kigger forhåbentlig mod en mere tilskuer bemandet sæson. På denne side giver vi dig de bedste Champions League odds og Champions League spiltips. Vi klæder dig på til samtlige de største kampe i Europas mest prestigefulde fodboldturnering. Hvem løber med CL-titlen i 2022?


Champions League odds og tips

Skarpe Nicolai Lisberg vil forud for hver eneste runde være klar med analyser til kampene fra Champions League. Nicolai Lisberg gennemgår de største kampe og leverer sine Champions League tips til din tirsdag og onsdag. Gå direkte til ekspertens bud herunder.


Aktive tips til Champions League

Klik dig direkte videre til Champions League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter. Når sæsonen starter vil du kunne finde en masse Champions League tips fra vores dygtige eksperter. Vi har hyret folk til at dække diverse ligaer på SpilXperten, og du vil derfor også opleve at enkelte eksperter har et indgående kendskab til hold, der deltager i Champions League fra deres liga. F.eks. vil Thomas Schyth ofte have øje på de engelske hold i den store turnering, mens Jens Boye vil have det på de franske. Dermed forøger vi chancen for at levere de bedste Champions League tips til dig.

Du kan se mange flere eksperttips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af CL-kampene i vores optakter (se de nyeste herunder).


Kommende kampe i Champions League

1/8-finalerne

Salzburg – Bayern München

Sporting CP – Manchester City

Benfica – Ajax

Chelsea- Lille

Atletico Madrid – Manchester United

Villarreal – Juventus

Inter – Liverpool

PSG – Real Madrid

De første 1/8-finaler spilles 15., 16., 22. og 23. februar, mens der spilles returopgør d. 8., 9., 15. og 16. marts 2022.


Odds på Champions League 2022

Herunder kan du se et udvalg af bookmakernes odds på Champions League. Se endnu flere HER*.


Hvem vinder Champions League?

Hvem snupper trofæet med de store ører?

HoldVinderodds
Manchester CityOdds 3,75 – SPIL HER ->>*
Bayern MünchenOdds 4,75 – SPIL HER ->>*
LiverpoolOdds 5,75 – SPIL HER ->>*
ChelseaOdds 9,00 – SPIL HER ->>*
PSGOdds 10,00 – SPIL HER ->>*
AjaxOdds 14,00 – SPIL HER ->>*
Manchester UnitedOdds 18,00 – SPIL HER ->>*
Real MadridOdds 20,00 – SPIL HER ->>*
JuventusOdds 31,00 – SPIL HER ->>*
Atletico MadridOdds 41,00 – SPIL HER ->>*
InterOdds 51,00 – SPIL HER ->>*
VillarrealOdds 151,00 – SPIL HER ->>*
BenficaOdds 201,00 – SPIL HER ->>*
LilleOdds 201,00 – SPIL HER ->>*
SalzburgOdds 301,00 – SPIL HER ->>*
SportingOdds 301,00 – SPIL HER ->>*

Odds er senest opdateret d. 17. januar 2022 kl. 12:01. Odds kan ændre sig.Champions League Grupperne 2021/2022

Champions League Tips fra Rasmus G

Efter første runde er afviklet har vi bedt vores ekspert, Rasmus G, om at komme med sit bedste Champions League tip og gøre status over hvordan han mener favoritløbet ser ud.

Så fik vi Champions League gruppespillet igang igen, og først og fremmest – Hvor var det dog herligt, at se verdens bedste turnering igen, ovenpå en sæson fyldt med corona, “Super League” og meget andet skidt og kanel. Derudover var det også en speciel start, da vi tog imod flere klubber oven på et hektisk transfervindue; Cristiano Ronaldo til Manchester United og Lionel Messi til PSG – Who would have thought?

Jeg har kigget ind i de kampe, der er spillet og prøvet at gøre lidt status over hvor de forskellige står. Jeg vil derfra forsøge at finde de bedste Champions League tips, her på den anden side af første runde – Langtidsspil.

PSG var et hold som mange var spændte på at se! Ikke mindst fordi det var først gang at MNM (Messi, Neymar, Mbappe) skulle have sin dåb sammen. Det blev decideret undervældende at følge pariserne i deres første kamp mod Club Brügge. 1-1 endte kampen og set med neutrale briller, var det vel egentlig Club Brügge, der var det bedste hold over 90 minutter. Set før turneringsstart have PSG måske været det varmeste Champions League tip, men her efter første kamp, mangler vi stadig at se Pochettino få alt potentialet til at gå op i en højere enhed.

Manchester United kan passende tages som nr. 2 i rækken. Eftersom de nok er det andet hold, som vi har haft størst fornøjelse af at følge under transfervinduet. Jadon Sancho er kommet til fra Dortmund, Raphael Varane fra Real Madrid og ikke mindst er Kong Cristiano Ronaldo tilbage hos De Røde Djævle. Det stod skrevet i sol, måne og stjerner, at Cristiano Ronaldo skulle tage Manchester United til nye højder, da han bragte dem foran efter blot 13 minutter ude mod Young Boys, men sådan ville skæbnen ikke gå for Manchester United. Efter 35 minutter trak Wan-Bissaka et direkte rødt kort, og her så vi hvad Ole Gunnar Solskjær mangler – At kunne ændre kampens forløb undervejes. Manchester United skal kunne præstere mere end 0 skud over 45 minutter, når man møder Young Boys i Champions League.

Chelsea hentede en pligtsejr hjemme mod Zenit, på et mål af deres nylige erhvervelse i form af Romelu Lukaku. The Blues hentede sidste år trofæet, på en længere taktisk genial forestilling af Thomas Tuchel. Igen ser de bundsolide ud defensivt, og kunne meget vel godt være et tip til at vinde Champions League – hvis ikke det havde været for en anden klub, men mere om dem senere.

Med alt ære og respekt for det Jon Dahl har præsteret i Malmø, så kom Den Gamle Dame fra Juventus nok på rundens nemmeste opgave, da de ude skulle slå uprøvede Malmø. Det blev meget nemt til en sikker 0-3 sejr, men spørgsmålet er om det er en stor nok test til at vurdere Juventus?

Et andet sted i Italien skulle sidste års Scudetto vinder, Inter, for alvor testes når de mødte Champions League heltene fra Real Madrid. Ingen Christian Eriksen eller Romelu Lukaku i Inter, og det kan mærkes når der er brug for noget ekstraordinært. Real Madrid viser dog stor klasse, når de kan holde nullet ude mod Inter, og samtidig tage en sejr på et sent mål – En meget typisk Champions League indsats fra Real Madrid, der på trods af svækkelser aldrig skal undervurderes i denne turnering.

Liverpool gentog i mindre grad miraklet fra Istanbul i 2005, da de hjemme mødte AC Milan. Efter at have været bagud 1-2 ved pause, fik Liverpool vendt tingene på hovedet og ændret resultatet til 3-2 inden slutfløjt. En anelse bekymrende for The Reds, at man lukker to mål ind mod AC Milan, der ret beset må ses som et markant dårligere bud på en Champions League vinder end Liverpool. Hvis man skal give Liverpool en smule kredit, så skal det dog nævnes, at de i opgøret roterede på et par enkelte pladser.

Manchester City bød på rundens mest underholdende kamp, da de spillede 6-3 hjemme mod RB Leipzig. Imponerende at score seks mål mod et tophold fra Leipzig, men knap så imponerende at lukke tre mål ind. Sidste år nåede Pep Guardiola endelig finalen med Manchester City, og den kom i stand på en kompetent defensiv, der ikke tillod mange chancer. Hvis Manchester City igen i år skal nå finalen, så kræver det at de kan bibeholde den stærke defensive kerne – og det var ikke et indtryk vi tog med fra kampen mod Leipzig.

Til sidst kan vi runde af med det sidste opgør, som var en del af den store TV-dækning i første runde; Barcelona – Bayern München. Et opgør som skulle bringe svar på mange spørgsmål, og samtidig også et opgør mellem to mandskaber, hvori det ene, vi nok skal finde de bedste Champions League tips.

Barcelona mistede i dette vindue Lionel Messi, og hvad efterlader det Barcelona med? Nogle har spekuleret i et stærkere kollektiv, mens andre tror at dette blot bliver en sæson, der hurtigt skal glemmes. Sidstnævnte virker mest realistisk ovenpå hvad vi så i kampen mod Bayern München. Barcelona var ikke i nærheden af samme kvalitet, og det var tydeligt at se, at det var to hold fra forskellige hylder. Barcelona har ikke nok bredde, og når man skifter ukendte teenagere ind, for at ændre kampens forløb i en Champions League kamp mod Bayern München, så står det desværre sløjt til for ens chancer. Samtidig viste Ronald Koeman også manglen på taktiske kundskaber. Over hele kampen var det yderst tydeligt, at man manglede en hurtig spiller, til at strække Bayern Münchens defensiv. I stedet valgte man at stille med Luuk De Jong, og Bayern München kunne rykke deres bagkæde helt op på Barcelonas banehalvldel, for de vidste at Barcelona aldrig nogensinde ville komme til at true bagrummet.

For Bayern München var der to spørgsmål; Kan Julian Nagelsmann også præstere i en klub som Bayern, og er Robert Lewandowski stadig kongen af klubben? Vi må svare ja til begge dele. Lewandowski er fortsat verdens mest snu angriber, mens Nagelsmann vandt det taktiske alter med tenniscifre over Ronald Koeman. De ser skræmmende stærke ud, og det bringer en tilbage til 19/20 sæsonen, hvor Bayern München var samtlige hold i Europa overlegne.

De to bedste Champions League tips, må i mine øjne begge kigge Bayern Münchens vej. I skrivende stund står de i odds 7,00, for at vinde trofæet og det er svært at se de ikke skulle være på højde med Manchester City og PSG. Samtidig får vi odds 3,50 på at Robert Lewandowski bliver Champions League topscorer, og oven på to mål i første runde og fire resterende gruppekampe mod Benfica og Dynamo Kiev, må vi sige at det ligner et ganske stabilt odds.

Rasmus G anbefaler som Champions League tips: Bayern München vinder og Robert Lewandowski bliver topscorer til odds 7,00 og 3,50*

De bedste bookmakere med odds på Champions League

Alle bookmakerne er naturligvis klar med odds og dækning af Champions League, men nogle gør det lige en tand bedre end andre.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*Odds tips til Champions League med Nicolai Lisberg

Vi har lavet et samarbejde med navnkundige Nicolai Lisberg, og det betyder, at du kan opleve eksperten udkomme med forudsigelser til samtlige kampe i Champions League 2022. Du kan altid finde Lisbergs spiltips til Champions League på hans profilside.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Lisberg Champions League


Optakt: Analyse af favoritterne til at vinde Champions League

Herunder finder du Nicolai Lisbergs gennemgang af de 12 største favoritter, hvor hvert enkelt hold beskrives.


PSG

Barcelonas anfører, Real Madrids anfører, Hollands anfører og EM’s bedste spiller på fri transfers. Læg så Achraf Hakimi oven i hatten, og så ønsker jeg held og lykke med at finde et mere mindeværdigt transfervindue, end det franskmændene har haft. I skrivende stund er Kylian Mbappé fortsat PSG-spiller, og er han også det, når vinduet lukker, så er det svært at se en større favorit til titlen. Både Sergio Ramos og Lionel Messi er oppe i årene, men kommer med uvurderlig erfaring, og kvalitet, ligesom Wijnaldum styrker midtbanen. Største forstærkning kan dog sagtens vise sig at være Hakimi, der både i Dortmund og hos Inter har leveret på et tårnhøjt niveau, og som styrker dem på en position, hvor de tidligere har haft det svært.

Chelsea vandt sidste år Champions League med en god defensiv base, men ellers vindes pokalen med de store ører oftest af det bedst angribende hold, og her er ingen bedre end Messi, Neymar, Di Maria, (muligvis Mbappé) med flere. Qatar gik ind i PSG med et sportsligt mål om at vinde Champions League, og efter en finale og en semifinaleplads vil det være en skuffelse, hvis de ikke kommer øverst på skamlen denne gang.

Bud på præstation: Vinder Champions League


Manchester City

Pep Guardiola tabte for en sjælden gangs skyld en finale, da det ellers endelig lykkedes Manchester City at spille sig hele vejen i seneste sæson. Ruben Dias og John Stones gav langt om længe City stabilitet i defensiven, og Jack Grealish er den helt store sommertransfer. Han forstærker selvsagt holdet, men længere fremme ser de lidt sårbare ud. Aguero spillede ikke den store rolle i sidste sæson, men argentineren er ikke blevet afløst trods interesse i både Harry Kane og Cristiano Ronaldo, og vi så i både kvartfinale, semifinale og også finale, at City til tider havde svært ved at nedbryde modstandere, der står dybt. Spillet er stadig lidt for stationært til tider, når de møder de store hold, hvor der bliver spillet lidt for meget på tværs af banen. Phil Foden tog store skridt, Gündogan scorede et væld af mål, men det er De Bruyne, der igen skal bære holdet, og de efterhånden obligatoriske skader han pådrager sig må skabe bekymring. Det samme gør det, at Rodri endnu ikke er på et niveau, hvor en 36-årig Fernandinho kan blive kørt mere ud på et sidespor.

Bud på endestation: Finale


Bayern München

Hansi Flick er væk, og nu er det Julian Nagelsmann, der skal lede Bayern til succes. De første par kampe i Bundesligaen har været ganske lovende, og med Robert Lewandowski i front har de stadig Europas bedste rendyrkede angriber. Tabet af Alaba er i grove træk blevet opvejet af købet af Upamecano, så kigger vi kun på de startende 11, har Bayern et af de bedste hold i Europa. Problemet opstår i bredden, hvor der ikke er samme kvalitet af vælge mellem. Sidste års nederlag til PSG kunne næsten udelukkende forklares med en skade til Lewandowski, og der er flere pladser, hvor de ikke er dobbeltbesat. Nagelsmann er modsat Flick mere pragmatisk, så vi kan sagtens komme til at se et Bayern-hold, der i nogle af knockout kampene vil være bedre organiseret i defensiven end under Flick.

Bud på endestation: Kvartfinale


Chelsea

De forsvarende mestre lignede ikke en kommende Champions League vinder omkring juletid, men alt ændrede sig, da Thomas Tuchel kom til. Det er hans fortjeneste, at klubben igen er blandt favoritterne, men det minder os også om en vigtig lektie. Ingen klubber har nogensinde vundet Champions League i efteråret. Det vigtigste er at gå videre fra gruppen og så ramme formen i foråret. Med tilgangen af Romelu Lukaku har Chelsea fået en hel anden tilstedeværelse oppe foran, og det er tiltrængt, for det var på den position, at de havde store problemer i sidste sæson. Timo Werner laver mange gode løb, men når det er den egenskab, som en angriber roses for, så mangler der noget. De har lagt fint fra land i Premier League, men det er svært ikke at sidde med en følelse af, at de ramte noget ekstraordinært i foråret, som bliver svært at gentage denne gang.

Bud på endestation: Semifinale


Liverpool

Virgil Van Dijk er tilbage. Det er sådan set Liverpools største ”handel” denne sæson, og hvis hollænderen kan komme bare i nærheden af det niveau, vi så fra ham inden skaden, så gør det Liverpools chancer for succes markant bedre. Det hjælper også, at de har hentet Konaté i Leipzig, så vi ikke igen skal se dem spille store kampe med uprøvede spillere på de to stopperpositioner. I front er trioen Salah, Firmino, og Sané fortsat blandt de bedste i verden, ligesom Jota også har vist sit værd. Problemet opstår på den centrale midtbane. Thiago havde en lidt svær første sæson og blev ikke manden, der sikrede Klopp den transformation i spillet, som han ønskede, og med farvel til Wijnaldum har Liverpool mistet noget i presspillet, der har været deres store styrke i særligt Europa. At der igen er fans på stadion bør særligt være en fordel for Liverpool og ”Those European Nights” på Anfield, men jeg tror ikke, det er nok til for de blander sig i kampen om den samlede sejr.

Bud på endestation: Kvartfinale


Manchester United

I flere år har Manchester United bygget på, men i Champions League har de endnu ikke knækket koden. Sidste års gruppeexit var skuffende, men selvom gruppen også denne gang er svær, når de skal op mod Atalanta og Europa League vinderne fra Villarreal, mod hvem de har revanche til gode, så skal de kunne gå videre. Cristiano Ronaldo holder stadig høj, høj klasse, men han kunne i sine tre år for Juventus ikke gøre forskellen, så har vi alligevel set det bedste fra ham på den helt store scene? Raphaël Varane ved om nogen også, hvordan man vinder Champions League, og sammen med Maguire kan det med tiden give englænderne den kvalitet bagude, som de har manglet for at kunne konkurrere med de allerbedste. Målsætningen må være at vinde et trofæ i denne sæson, og med lidt lodtrækningsheld og stigende formkurve i foråret kan de måske komme hele vejen til finalen, men de forbliver en outsider til titlen.

Bud på endestation: Semifinale


Real Madrid

Alt handler om Mbappé i disse dage. Franskmanden skal være den første brik i det nye Real Madrid, der igen skal være Spaniens og Europas bedste hold. Angriberen garanterer ikke en sejr, og gør heller ikke Real Madrid til favorit, men jeg tør godt allerede nu melde ud, at de i hvert fald ikke vinder Champions League uden ham. Ancelotti har selvfølgelig gjort det før, Vinicus har fået en god start på sæsonen, Bale er tilbage i spillehumør, og Hazard (hvis han ikke sælges til Juventus) kan blive en joker sammen med Benzema, der blot bliver bedre år fra år, men det er ikke nok. Kroos og Modric kan i perioder stadig diktere en kamp som ingen andre, men slet ikke på samme måde som for et par år tilbage, og forsvaret står også svækket efter afgangen af Ramos og Varane. Der er ganske enkelt for mange marginaler, der skal svinge over på spaniernes side, før jeg kan se dem stryge helt til tops for 14. gang i historien.

Bud på endestation: Kvartfinale


Barcelona

Når der skal skrives en sæsonoptakt til Champions League, har det næsten været obligatorisk at nævne Barcelona som en af favoritterne. Men sådan forholder det sig ikke længere. Lionel Messi er væk, og selvom de faktisk har handlet godt ind, så er det en klub langt fra fordums styrke. Depay har fået en god start hos catalanerne og han kan blive angriberen, der leverer målene, men med mindre Griezmann genopstår i den rolle, som han havde hos Atlético Madrid, så er det svært at finde øje på den playmaker, der skal binde det hele sammen. Busquets, Pedri og de Jong er en god, boldsikker midtbane, Eric García kan give stabilitet ved siden af Piqué, og man kan på deres vegne selvfølgelig håbe på, at Messis afsked gør, at nogle af truppens andre spillere tager mere ansvar og føler sig mere frigjorte. Det argument vil vi i hvert fald støde på flere gange i denne sæson, men det ændrer ikke ved, at den spiller de har bygget en stor del af deres offensive spil op om i over et årti, og som har vundet Ballon d’Or seks gange er væk. Det fravær vil kunne mærkes hos et hvert hold, og det kommer også til at kunne ses hos Barcelona.

Bud på endestation: Ottendedelsfinale


Juventus

Inter skubbede Juventus af tronen i Serie A, i Champions League røg de ud til Porto, og nu er Cristiano Ronaldo så også væk. Både Bonucci og Chiellini viste under EM, at de stadig mestrer kunsten at forsvare, men de er henholdsvis 35 og 37 år, når der potentielt skal spilles finale, så kan de virkelig blive ved? På plussiden tæller, at Allegri er tilbage på bænken efter en knap så heldig debutsæson for Pirlo, ligesom Chiesa tog enorme skridt i sidste sæson og også spillede en flot slutrunde. Dybala har stået lidt i skyggen af Ronaldo og kan måske komme tilbage i omdrejninger, men det ligner ikke et Juventus-hold, der for alvor kan true de store.

Bud på endestation: Ottendedelsfinale


Atlético Madrid

Diego Simeones tropper vandt mesterskabet i seneste sæson, og de har før leveret i Champions League med finalepladser i både 14 og 16, så selvfølgelig er de med på listen her. I seneste sæson mistede de momentum i foråret, og det så vi især i kampene mod Chelsea, hvor de ikke var i nærheden af at true englænderne. Truppen er intakt og er endda blevet forstærket af Matheus Cunha og Rodrigo de Paul, men det gør ikke nødvendigvis holdet væsentligt bedre i forhold til sidste sæson. Luis Suárez er blevet et år ældre, og næppe hurtigere, og er det nu, at Joao Felix endelig udfolder sit talent? Tilløbet har været der af flere omgange, og særligt i september og oktober sidste år lignede han en kommende verdensstjerne, men det er som om, at det aldrig for alvor bliver godt i længere tid ad gangen. Atlético Madrid kan slå de bedste, men de kan også tabe til de mindre, og derfor vinder de ikke Champions League. I en gruppe med Liverpool, Milan og Porto får de nok at gøre med blot at komme videre.

Bud på endestation: Kvartfinale


Dortmund

Har som så mange andre Bundesligahold skiftet ud på trænerposten, hvor Marco Rose er ny mand på bænken. Det betyder i europæisk forstand mange omstillinger, og med Reus, Maalen, Reyna, Hazard og selvfølgelig Haaland, så skal Dortmund nok komme til at lave mål. Problemerne opstår bagude, hvor Kobel godt nok ligner en upgrade fra landsmand Bürki, men hvor det er svært at se, at deres defensiv skulle kunne blive så god, at den skulle kunne bære dem hele vejen. De er ganske enkelt ikke gode nok på særligt højre back, ligesom Hummels’ dårlige knæ er en evig grund til bekymring hos BVB. De kunne dog ikke have ønsket sig en bedre lodtrækning til gruppespillet, så en førsteplads mod Sporting, Ajax og Besiktas, og så kan de måske komme i en kvartfinale, som de gjorde i seneste sæson.

Bud på endestation: Ottendedelsfinale


Inter

Sidste sæsons mesterskab var en fabelagtig bedrift, men det der skulle have været begyndelsen på en ny storhedstid for Inter, virker allerede nu som et enligt højdepunkt. Lukaku og Hakimi er væk, og Dzeko og Dumfries har ikke samme niveau, og derudover ved vi fortsat ikke rigtig, hvad situationen er med Christian Eriksen, ligesom Conté ikke længere er at finde på trænerbænken, hvor Simone Inzaghi nu har sat sig til rette. Akkurat som sidste år er de i gruppe med Real Madrid og Shakhtar, mens Gladbach er erstattet af FC Sheriff. De skal helst videre fra gruppen efter et par skuffende kampagner i Champions League, men der mangler nok individuel klasse til, at de skal kunne true de allerstørste hold. Går alt deres vej, så kan de måske komme i en kvartfinale, menmere rækker det heller ikke til.

Bud på endestation: Ottendedelsfinale


Lisbergs bud på vinderen af Champions League

Det moderne PSG blev skabt i 2011, og siden Qatars indtræden har det overordnede mål været af vinde Champions League. De kom tæt på for to år siden med en finaleplads, og i år skal det være. Ja, vi er vel næsten derhenne, hvor alt andet end en sejr vil være en skuffelse. Kan de holde på Mbappé i denne sæson, så er det svært at se, at noget andet hold har hverken samme kvalitet blandt de startende eller dem på bænken, og der er ikke rigtig nogen svage punkter.

Messis tilgang betyder, at Neymar kan fritages lidt af ansvaret, og Pochettinos opgave bliver først og fremmest at sørge for, at de topper på det rigtige tidspunkt.

Gruppen med Leipzig, Brügge og særligt Manchester City er svær, og allerede om en lille rundes tid, den 28. september, kan vi meget vel få en forsmag på den kommende finale, når City møder PSG i Paris. Englænderne jagter også det øverste trin efter en tabt finale i seneste sæson, og selvom de ikke fik en spidsangriber, så har Guardiola en enorm bredde at tage fra. De engelske hold med særligt Manchester United og Chelsea har forstærket sig godt, Bayern er stadig Bayern men intet hold er på papiret bedre end PSG, og der bør være masser af sult i truppen. Kan de store egoer indordne sig, så løfter de også trofæet med de store ører.

Lisbergs bud: PSG vinder Champions League til odds 5,00 – SPIL HER >>*


Topscoreren i Champions League

Hvis du vil læse mere om hvem, der bliver topscorer i Champions League – hvem, der er favorit og hvem vi tror tager titlen, så har vi en side kun dedikeret til dette.


Gode råd til at spille på Champions League

Når du skal lave dine Champions League tips, er det meget vigtigt at du holder tungen lige i munden. Champions League er tæt på det største fodboldmarked inden for odds, og dermed også et af de absolut sværeste at slå. Bookmakerne har stort set alt info, der kan opspores på kampe i denne turnering, så man skal være vaks ved havelågen.

Et af de steder du kan vinde en fordel på bookmakerne, er at du er tidligt ude når du finder dit Champions League odds. Ofte vil du opleve at det første odds, som bookmakerne sætter på en kamp, altid vil være en lille smule skævt. Det vil det fordi at bookmakerne også lader deres odds styre af markedskræfter. Derfor kan chancen for at finde værdi være større jo tidligere du er ude.

Du skal så også være sikker på værdien ligger. Her finder du nok ikke en information, som bookmakeren ikke har haft inde og vende. Derimod kan det være at du bedre kan vurdere, hvor meget den enkelte nyhed skal betyde. Hvis vi tager et eksempel med at dit Champions League tip er på Paris Saint-Germain til at slå Manchester City på hjemmebane. Oddset åbner i odds 2,50 på PSG, men alle er godt klar over at Manchester City er uden Kevin de Bruyne. Her havde oddset måske været 2,60 på PSG, hvis Kevin de Bruyne havde været med, men bookmakerne vælger at oddset skal være 0,10 mindre på PSG. Her skal du så vurdere om Kevin de Bruyne har større betydning for Manchester City end de 0,10, og om oddset dermed skal være mindre på PSG.

Et godt råd er altid at have respekt for markedet i Champions League. Det vil være yderst sjældent at du oplever kæmpe fejlodds på dette marked, men det hænder og så er det med at udnytte det.

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Champions League

Sidste år var også påvirket af COVID-19, men som sæsonen skred frem faldt lempelserne også, og fodbolden lignede mere og mere sig selv. Allerede i gruppespillet sagde vi farvel til to giganter, da Inter og Manchester United allerede røg ud her.

Spoler vi frem til kvartfinalerne, så stod tilbage; Dortmund, Manchester City, Liverpool, Real Madrid, Chelsea, FC Porto, PSG og Bayern München.

Bayern München var meget dominerende i 2019/2020, og flere havde forventet at de skulle vinde trofæet for andet år i streg. PSG fik dog deres hævn fra finalen forrige år, og fik sendt Bayern München ud over to kampe. Liverpool led også deres exit her, da man ikke kunne hamle op med Real Madrid.

Thomas Tuchel der kom til Chelsea midt i sæsonen, satte et kæmpe aftryk på London klubben, og de var lige pludselig en alvorlig udfordre til trofæet. I semifinalen viste de klassen og sendte Real Madrid ud, efter de havde slået dem 2-0 på hjemmebane i første opgør. Pep Guardiolas Manchester City var naturligvis blandt favoritterne hele turneringen igennem, og fik også sendt sig selv i finalen ved at slå PSG ud.

The Citizens fra Manchester var pæne favoritter i finalen, men endnu engang viste Andreas Christensen og Co. at deres defensiv var verdens bedste den sæson og tog en 1-0 sejr i sidste ende.

Champions League i TV

Champions League-rettighederne er uforandrede i forhold til den seneste sæson, og det betyder, at du skal tænde for TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX, hvis du vil følge med i verdens største fodboldturnering.

Live streaming af Champions League foregår hos Viaplay Sport.


De 10 seneste Champions League-vindere

Hvem har vundet Champions League for nyligt? Få svaret herunder.

2020/2021: Chelsea

2019/2020: Bayern München

2018/2019: Liverpool

2017/2018: Real Madrid

2016/2017: Real Madrid

2015/2016: Real Madrid

2014/2015: Barcelona

2013/2014: Real Madrid

2012/2013: Bayern München

2011/2012: Chelsea

2010/2011: Barcelona

:one: Hvem er favorit til at vinde Champions League i denne sæson?

PSG fra Frankrig er favoritter til at vinde turneringen, men Manchester City fra England ligger meget tæt opad.


:two: Hvem har vundet Champions League flest gange?

Real Madrid er det hold med flest Champions League titler med hele 13 styks.