18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Champions League odds

Champions League er nået til knockoutfasen, som fløjtes i gang d. 16. februar 2021. På denne side giver vi dig de bedste Champions League odds og Champions League spiltips. Vi klæder dig på til samtlige de største kampe i Europas mest prestigefulde fodboldturnering. Hvem løber med CL-titlen i 2021?


Champions League odds og spiltips

Skarpe Nicolai Lisberg vil forud for hver eneste runde være klar med analyser til kampene fra Champions League. Gå direkte til ekspertens bud herunder.


Aktive spilforslag til Champions League

Klik dig direkte videre til Champions League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet, og du finder også analyser af CL-kampene i vores optakter (se de nyeste herunder).


Kommende kampe i Champions League


Odds på Champions League 2021

Herunder kan du se et udvalg af bookmakernes odds på Champions League. Se endnu flere HER*.


Hvem vinder Champions League?

Hvem snupper trofæet med de store ører?

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.


De bedste bookmakere med odds på Champions League

Alle bookmakerne er naturligvis klar med odds og dækning af Champions League, men nogle gør det lige en tand bedre end andre.

*Reklamelink

bet365
*
Betfair
*
Mr Green
*Odds tips til Champions League med Nicolai Lisberg

Vi har lavet et samarbejde med navnkundige Nicolai Lisberg, og det betyder, at du kan opleve eksperten udkomme med forudsigelser til samtlige kampe i Champions League 2021. Du kan altid finde Lisbergs spiltips til Champions League på hans profilside.


Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Lisberg Champions League


De resterende hold i Champions League

Herunder kan du læse om de resterende otte største favoritter, hvad vi mener deres chancer er og hvor de skal forbedre sig.

Optakt: Analyse af favoritterne til at vinde Champions League

Herunder finder du vores gennemgang af de otte største favoritter, hvor hvert enkelt hold beskrives. Du kan også klikke dig ind på Nicolai Lisbergs optakt (skrevet før start) til Champions League, hvor han gennemgår de største favoritter, FC Midtjyllands chancer og giver sit bud på en vinder og en topscorer – Find artiklen HER.

Bayern München

Bayern München vinder Champions League: 3,75 – SPIL HER >>*

Bayern München vandt sidste år Champions League, og igen i år er de, de største favoritter til at gentage succesen. Det er heller ikke uden grund, da Bayern München gik meget overbevisende igennem deres gruppe og blandt andet slog Atletico Madrid med 4-0 på hjemmebane.

Truppens kvalitet er heller ikke til at komme udenom, med verdensklassespillere på hver eneste position. Samtidig har Hansi Flick også formået, at få bygget det kollektiv op igen, som i tidligere år har gjort Bayern München så stærke.

Robert Lewandowski ser igen i år ud til at være verdens bedste angriber, men hvis tyskerne skal gå hele vejen, så kræver det også de får gang i deres kanter. Sidste år var Serge Gnabry adskillige gange afgørende. Han har ikke helt været på samme niveau i år, og Hansi Flicks opgave bliver således at få enten Gnabry, Sané eller Coman op i samme gear, som der blev opereret i sidste år.

Manchester City

Manchester City vinder Champions League: 5,50 – SPIL HER >>*

Pep Guardiola har efterhånden vundet alt med Manchester City, bortset fra Champions League, der nok er det ypperste mål. Den spanske taktikker har nu stået i spidsen for Manchester City siden 2016, og det længste de er nået er kvartfinalen. Selvom Guardiola i år har forlænget sin kontrakt, virker det dog til, at det skal være i år, hvis han skal hente trofæet med de store øer til “The Citizens”.

I ligaen har Manchester City nemlig ikke fået den bedste start, og i skrivende stund, holder Manchester City til på en 12. plads. Eftersom Manchester City lige nu ikke ligner en vinder af Premier League, vil de stadig kunne nå det. Man kan dog ikke lade vær med at tænke tanken, om Guardiola i princippet er “ligeglad” med den hjemlige liga i år og sætter alt ind på Champions League. De gik da også meget komfortabelt igennem deres overkommelige gruppe.

Manchester City skal blive mere kløgtige i de afgørende kampe, og måske være mere tålmodige end de har været tidligere år. Spørgsmålet er om der er kommet mere kløgt ind på holdet, eller om de i virkeligheden har mistet lidt i David Silva og Vincent Kompany.

Liverpool

Liverpool vinder Champions League: 7,50 – SPIL HER >>*

Det er nu to år siden at Jürgen Klopp hentede Champions League trofæet tilbage til Liverpool. Sidste år blev det til et tidligt exit, da Diego Simeones Atletico Madrid ikke kunne blive lukket op af Liverpools hurtige folk. Havde Liverpool måske hentet Thiago et år tidligere kunne det have været, at Liverpool fik lukket dem op, men det var ikke tilfældet. I år har Liverpool både Thiago og Diogo Jota blandt deres spillere, og de to har helt sikkert forbedret holdet.

Den helt store kæphest for Liverpool denne sæson har været deres skader. Det hårde program har spillerne i Liverpool ikke kunne håndtere, og samtidig med at de har været uheldige, har skaderne rullet ind på ræder række. Hvis Liverpool skal gå hele vejen, så skal de blive mere skadesfrie. Liverpool har nemlig et rigtig godt hold, men det har de ikke, hvis de lige pludselig mangler 3-4 afgørende spillere.

En sidste ting, der taler mod Liverpools chancer er Premier League. De er med i toppen igen i år og ligner den største kandidat til at tage mesterskabet. Har Liverpool bredden i truppen til at balancere både mellem et Premier League mesterskab og et Champions League trofæ?

Juventus

Juventus vinder Champions League: 12,00 – SPIL HER >>*

Juventus har ikke vundet Champions League trofæet siden 1995-1996, men siden da har de været i finalen fem gange. Cristiano Ronaldo blev hentet til i 18/19 sæsonen, for at netop hente et Champions League trofæ, da han var og måske stadig er “Kongen af Champions League”. Sidste år røg de på skuffende vis ud til Lyon i 1/8-finalen, og i år kan de gøre sig den samme skuffelse, hvis de ryger ud til FC Porto.

Til forsøget i år har de hentet Andrea Pirlo ind, som allerede du har gjort sig indtryk med spændende taktiske dispositioner. Han har også forsøgt sig med at opbygge et yngre hold, hvilket bringer spørgsmålet om hvorvidt dette år er for tidligt for Juventus til at vinde Champions League.

På trods af unge spillere, er der stadig massere af erfaring og spillere, der er gode nok til at gå hele vejen. Cristiano Ronaldo behøves næsten ikke at nævnes, da hans 35 år ikke ser ud til at påvirke ham. Udover Ronaldo vil de sætte deres håb til at Bonucci, Alex Sandro, Dybala og Arthur alle kan finde deres topniveau frem i denne sæson.

PSG

PSG vinder Champions League: 12,00 – SPIL HER >>*

I 2011 overtog en investeringsgruppe fra Qatar, PSG. Siden da har det ypperste mål været at markere sig, som et af de absolut stærkeste hold i Europa. Selvom man ikke kan komme uden om PSG, når man snakker om Europas top, så har de stadig Champions League trofæet til gode. Thomas Tuchel havde efterhånden fået lang snor ift. at få fat i trofæet, og da vinterpausen indtraf gik den heller ikke længere, Tuchels fyreseddel var en realitet og den nye træner hedder Mauricio Pochettino.

Sidste år i et specielt format med de afgørende kamp i Tyskland over en kamp, der kom PSG hele vejen til finalen. Her måtte de se sig overmatchet af Bayern Münchens defensiv, som ikke kunne åbnes af Mbappe og Neymar. I år havde de problemer med at gå videre fra gruppen, men takket være Manchester United endte de alligevel som 1’ere.

Det hjalp ikke PSG meget at slutte 1’er i gruppen, da de i 1/8-finalen har trukket Barcelona, der vel nok var det sværeste 2’er hold, der kunne trækkes. PSG har derfor allerede fra start et svært udgangspunkt for at gå videre.

Det bliver interessant at se hvor kort tid Pochettino, skal bruge for at få implementeret hans ideer i PSG. Han kommer fra en fortid i Tottenham, hvor der slet ikke var det samme præstationspres om at hente titler. Nu er det ikke længere nok, at klare sig udmærket i Champions League og slutte top-4 i Premier League – Her handler det om titler og kun titler.

Real Madrid

Real Madrid vinder Champions League: 12,00 – SPIL HER >>*

Med Zinedine Zidane tilbage i Real Madrid, skulle man tro at deres chancer for en Champions League titel blev forøget markant. Det har stik modsat været meget turbulent siden han overtog, og gruppespillet gav absolut ingen indikationer på, at Real Madrid skulle kunne gå hele vejen.

Real Madrids største problem denne sæson ser ud til at være offensiven, hvor det stort set kun er Eden Hazard og Karim Benzema, der er “Real Madrid værdige” denne sæson. Problemet har blot været, at Eden Hazard stadig ikke har ramt topformen og skader holder ham tilbage.

I 1/8-finalen har Real Madrid trukket Atalanta, der godt kan vise sig at blive drilsk.

Chelsea

Chelsea vinder Champions League: 18,00 – SPIL HER >>*

Frank Lampard må siges at have fået Chelsea tilbage på sporet, efter at Sarri/Mourinho/Conte-arven har sat sine spor. Holdet ser solidt bygget op, men om de har nok rutine til at gå hele vejen vil vise sig.

I gruppespillet havde Chelsea ikke de store problemer, og gik rimelig ubesværet igennem som 1’er. Ligesom PSG var uheldige med deres lodtrækning, må man også sige at Chelsea har trukket lidt af en nitte. Atletico Madrid er blandt de mest rutinerede, og et særdeles svært hold, at slå ud i knockout formater, som man også så sidste år.

Chelsea har allerede vist i Premier League, at de kan skabe et hav af chancer i deres kampe. Det har dog haltet med udnyttelsen af disse, hvor specielt Timo Werner har brændt for mange chancer. I Champions League handler det specielt om at kende sin besøgstid, og det kan blive det Chelsea falder på.

Barcelona

Barcelona vinder Champions League: 21,00 – SPIL HER >>*

Barcelona er formentlig den klub blandt favoritterne, der har oplevet mest uro i kulisserne. Det hele startede med en afsked til Luis Suarez, efter at den nye træner Ronald Koeman overtog. Det medførte en utilfreds Lionel Messi, der ikke har spillet på det niveau vi er vant til at se fra den lille argentiner.

Alt den uro har også medført en meget turbulent sæson, som både er gået udover ligaen og Champions League. De stod helt indtil sidste runde til at gå videre fra gruppen som 1’er, og man skulle bare undgå at tabe med mere end to mål til Juventus. Som skæbnen ville det endte det med at Barcelona på hjemmebane tabte 0-3, og dermed fik Barcelona fornøjelsen af PSG i 1/8-finalen.

Det hele står og falder formentlig med Lionel Messi, og hvorvidt han indfinder sig med at spille under Ronald Koeman. Hvis ikke Lionel Messi magter at tage Barcelona på sine skuldre, så skal de nok kigge meget langt efter et Champions League trofæ.

Odds på vindere af Champions League er opdateret d. 18. december kl. 13:19. Odds kan ændre sig.

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Champions League

Sidste år huskes primært for året hvor COVID-19 ramte fodbolden. Formatet i Champions League blev anderledes og de sidste playoff kampe blev spillet over en kamp på neutral grund i Lissabon. Hvis man skal huske året for fodbolden, så skal det uden tvivl være den magtdemonstration Bayern München lagde for dagen, da de sendte Chelsea ud med 7-1 over to kampe og Barcelona med 8-2 på blot en kamp! Bayern München gik da også hele vejen og tog trofæet i finalen over PSG med 1-0.

Året huskes også igen som året hvor PSG og Manchester City fejlede. De to klubber har år efter år brugt milliarder, men ingen af de to har formået at gå hele vejen. Liverpool vandt forrige år turneringen, men blev i sidste udgave sendt overraskende ud af Atletico Madrid, der vandt det taktiske opgør over to kampe.

Årets overraskelser blev RB Leipzig og Atalanta, som begge nåede overraskende langt i turneringen. Specielt sidstnævnte viste nogle imponerende offensive takter, som man vil glæde sig til at se igen i år.

Champions League i TV

Champions League-rettighederne er uforandrede i forhold til den seneste sæson, og det betyder, at du skal tænde for TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX, hvis du vil følge med i verdens største fodboldturnering.

Live streaming af Champions League foregår hos Viaplay Sport. Her kan du også se andet end fodbold – eksempelvis Indy Cars med Kevin Magnussen.


De 10 seneste Champions League-vindere

Hvem har vundet Champions League for nyligt? Få svaret herunder.

2019/2020: Bayern München

2018/2019: Liverpool

2017/2018: Real Madrid

2016/2017: Real Madrid

2015/2016: Real Madrid

2014/2015: Barcelona

2013/2014: Real Madrid

2012/2013: Bayern München

2011/2012: Chelsea

2010/2011: Barcelona

2009/2010: Inter