18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Champions League odds

På denne side giver vi dig de bedste Champions League odds og Champions League spiltips. Vi giver dig de bedste fodbold tips og klæder dig på til samtlige af de største kampe i Europas mest prestigefulde fodboldturnering. Hvem løber med CL-titlen i 2022/2023?

Champions League odds og tips

Lige her kan du finde Nicolai Lisbergs tips til de kommende kampe i Champions League. Nicolai følger stort set alt fodbold, og har en stor viden inden for de største ligaer i verden. Han har blandt andet udgivet en bog om FC Barcelona, og skriver også for UEFA som reporter.

Optakter til de største Champions League kampe

Vi leverer naturligvis også kampoptakter til den enkelte Champions League kampe, hvor der bliver gået i dybden med holdnyt, form, statistikker og de seneste takter for de diverse hold (se de nyeste herunder).

Odds på Champions League 2023

Herunder kan du se et udvalg af bookmakernes odds på Champions League. Se endnu flere HER*.

Hvem vinder Champions League?

Hvem snupper trofæet med de store ører?

Vinder Champions League Bookmaker Odds
Manchester City ComeOn
3,25
Bayern München ComeOn
4,00
Napoli ComeOn
4,50
Real Madrid ComeOn
8,00
Inter ComeOn
15,00
Chelsea ComeOn
15,00
Benfica ComeOn
15,00
AC Milan ComeOn
19,00
Links i denne tabel er reklamelinks. Odds kan ændre sig. Senest opdateret 20. mar. 12:14.

Topscoreren i Champions League

Hvis du vil læse mere om hvem, der bliver topscorer i Champions League

Aktive tips til Champions League

Klik dig direkte videre til Champions League-spilforslagene fra vores dygtige odds-eksperter. Du vil løbende kunne finde en masse Champions League tips fra vores dygtige eksperter. Vi har hyret folk til at dække diverse ligaer på SpilXperten, og du vil derfor også opleve at enkelte eksperter har et indgående kendskab til hold, der deltager i Champions League fra deres liga. F.eks. vil Rasmus G ofte have øje på de engelske hold i den store turnering, mens Jens Bøye vil have det på de franske. Dermed forøger vi chancen for at levere de bedste Champions League tips til dig.

Du kan se mange flere eksperttips til andre ligaer i ekspertpanelet.

Kommende kampe i Champions League

Champions League Grupperne 2022/2023

De bedste bookmakere med odds på Champions League

Alle bookmakerne er naturligvis klar med odds og dækning af Champions League, men nogle gør det lige en tand bedre end andre.

*Reklamelink

bet365
*
Mr Green
*

Odds tips til Champions League med Nicolai Lisberg

Vi har lavet et samarbejde med navnkundige Nicolai Lisberg, og det betyder, at du kan opleve eksperten udkomme med forudsigelser til samtlige kampe i Champions League 2023. Du kan altid finde Lisbergs spiltips til Champions League på hans profilside.

Optakt: Analyse af favoritterne til at vinde Champions League

I det følgende gennemgår vi de 10 største favoritter til at vinde Champions League 2022/2023.

Real Madrid fejrer finalesejren i foråret mod Liverpool. Foto: Bildbyrån
Real Madrid fejrer finalesejren i foråret mod Liverpool. Foto: Bildbyrån

Manchester City

De forsvarende engelske mestre måtte se sig slået i en dramatisk semifinale sidste sæson, da de røg ud mod de senere CL-vindere fra Real Madrid. Det stopper ikke olie-giganterne fra Manchester. De har hentet den norske målmaskine Haaland, som formentlig mere end fuldgyldigt erstatter Gabriel Jesus og Raheem Sterling, mens det centralt blev en opgradering af selv-pensionerede Fernandinho til Kalvin Phillips. 

Det er vel efterhånden blot et spørgsmål om tid, før de mange dyre indkøb klikker sammen og leverer det CL-trofæ, træner Guardiola åbenlyst tørster efter. Spanieren har ikke vundet Champions League siden 2011. Faktisk har han kun formået at føre sit hold til én finale siden dengang. Og det endte altså i et nederlag i 2021 til Chelsea.

Tre nationale mesterskaber de seneste fire sæsoner er formentlig godkendt på bestyrelsesgangen hos Manchester City, men det er altså det store trofæ, der mangler. Dét skal norske Haaland hjælpe med at skaffe. Selve regnestykket giver jo fin mening. Det pasningsstærke mandskab får nu en iskold afslutter foran mål, og de to ting lagt sammen burde give de ekstra mål, der skal til for at løbe med CL-trofæet. 

PSG

Er du helt væk fra vinduet, det gav ballade og rystelser i Paris Saint-Germain, at de ikke vandt Champions League i seneste sæson. Præsident Al-Khelaifi stormede dommerens omklædningsrum efter kampen, og nu er ansvaret for stort set alle beslutninger lagt i hænderne på den ‘erfarne’ sportsdirektør/spilleren Kylian Mbappé. Trioen i front med den unge franskmand, Messi og Neymar er nok til at skræmme alle i Ligue 1, men det virker åbenbart ikke helt europæisk endnu. 

Det er dog værd at huske på, at PSG havde Real Madrid helt og aldeles hængt til tørre i noget, der minder om 165 af de 180 minutter i de to holds ottendedelsfinaler. Havde pariserne vundet den, er det ikke godt at vide, hvor langt selvtillid og medvind kunne have blæst dem. Men sådan gik det ikke. 

Der har været minimale udskiftninger i sommerens løb, hvor Di Maria er rejst til Juventus, mens Vitinha og Ekitike er kommet til. Meget kommer dog til at handle om, hvordan den nye træner Galtier får supertrioen til at fungere. Nu har PSG testet, at det er svært at vinde CL med tre blinde passagerer rent defensivt, så noget skal der ske. Men hvem skal formås at løbe en defensiv meter eller to af og til? Det er Galtiers opgave.

PSG helmer ikke, før de har vundet CL-trofæet. (Foto: Bildbyrån)
PSG helmer ikke, før de har vundet CL-trofæet. (Foto: Bildbyrån)

Liverpool

De drømte om The Quadrupel hos Liverpool i seneste sæson. Og det er ærefuldt at drømme stort. Men der er også en fare for at ende som en slags moderne Bayer Leverkusen. Og det blev til andenpladser i både Champions League og Premier League for Liverpool i seneste sæson. 

I sommerpausen har Klopps mandskab sagt farvel til Sadio Mané samt de to angrebsreserver Origi og Minamino. De har omvendt forlænget aftalen med Mohamed Salah og hentet Darwin Nunez i Benfica og Carvalho i Fulham. Det er nye tider i front for Beatlesbyens stolthed, og den tabte finale fra seneste sæson skal veksles til endnu et trofæ til samlingen i denne omgang.

Seks gange har Liverpool i alt vundet den største europæiske turnering. Men blot én gang siden 2005. Det virker forkert. For Liverpools topniveau har været skræmmende højt de seneste sæsoner, og de burde have tilføjet flere titler end den ene, det blev til i 2019 mod Tottenham. De seneste tre sæsoner har endestationen været én af de to Madrid-klubber. Atletico i ottendedelsfinalen i 2020, og de seneste to sæsoner Real Madrid i først kvartfinalen og senest finalen. Så måske en anelse lodtrækningsheld til Klopp og Ko. kan føre dem uden om Madrid-klubberne og i favnen på trofæet.

Bayern München

Wow for et transfervindue, Bayern München har haft sig denne sommer. Klubben måtte lade en vrangvillig topscorer Lewandowski gå til Barcelona. Ind er så kommet Sadio Mané, Mathijs de Ligt, Gravenberch og Mazraoui. Fire mand som skal hjælpe med at vise, at holdet kan klare sig uden de mange polske mål fra Lewandowski. Og holdet skal ikke bare klare sig. De skal klare sig bedre. 

Sydtyskerne vandt rutinemæssigt det tyske mesterskab endnu engang, og de hungrer nu efter igen at løbe med det helt store trofæ, som de gjorde det i 2020. Mønsteret er nydeligt for sydtyskerne, der vandt mesterholdenes Europa Cup tre gange på rad i midten af halvfjerdserne. Så gik de 25 år, før de igen i 2001 vandt det, der nu var Champions League. 12 år senere tog de titlen igen, og derfra gik der så bare syv år, før de hapsede den. Nu er det tredje sæson siden seneste trofæ, så mon ikke Bayern München næsten føler, det er deres tur? 

I den hjemlige liga har de fejet al modstand til side 10 sæsoner i træk, så hvis de for alvor skal have nye udfordringer og erobre nyt terræn, er det i Champions League, det skal foregå. De er styrkede i defensiven og på midten, så det store spørgsmål bliver, om de kan erstatte de mange mål, Lewandowski har taget med sig til Barcelona.

Bayern München vandt det tyske mesterskab for 10. sæson i træk. Foto: Bildbyrån
Bayern München vandt det tyske mesterskab for 10. sæson i træk. Foto: Bildbyrån

Real Madrid

Det er vel store ord at kalde Real Madrid for en humlebi. Men der er nu alligevel noget naturstridigt over den spanske kongeklubs tro på egne evner i den fineste af alle turneringer. I den overståede sæson leverede de tre vanvittige comebacks og vendte tilbage fra randen af knockout i både ottendedelsfinalerne, kvartfinalerne og semifinalerne. Faktisk var finalen den måske mindst dramatiske af holdets sejre i foråret. 

De seneste 10 sæsoner har Real Madrid bare vundet det spanske mesterskab tre gange. Så er det jo godt, de har Champions League, som de i samme periode har vundet hele fem gange. Det er vanvittigt imponerende. Truppen er til denne sæson forstærket med Aurelien Tchouameni, som sammen med Eduardo Camavinga skal være foryngelseskuren på midten, hvor den aldrende trio Kroos, Modric og Casemiro vel for hulen ikke kan blive ved at trodse naturkræfterne og snuppe det største trofæ af dem alle.

Defensiven er forstærket med Rüdiger, og når tyskeren klikker på plads med østrigske Alaba i midterforsvaret, bliver Real Madrid svære at score mod. Offensiven var primært båret af franske Benzema i seneste sæson, og talmæssigt kan det være bekymrende, at der mangler bredde blandt de scorende spillere. Vinicius Junior bliver bedre og bedre, og får klubben så også genrejst Eden Hazard, ser det nu alt i alt ganske habilt ud offensivt også. 

Real Madrid er altid blandt favoritterne i Champions League. (Foto: Bildbyrån)
Real Madrid er altid blandt favoritterne i Champions League. (Foto: Bildbyrån)

Chelsea

Forrige års vindere af Champions League havde de senere vindere fra Real Madrid fælt på krogen i kvartfinalen, men de formåede ikke at holde ved, og så blev det til exit. Det reducerede hele sæsonen 2021-2022 til en slags ‘transport-sæson’ for Chelsea, der allermest fik klarlagt, at de ikke kan få Romelu Lukaku til at blomstre. Andre kan. Men Chelsea kan ikke, så nu er belgieren sendt videre. 

Videre er også draget de to forsvarsprofiler Rüdiger og Andreas Christensen, som begge skred på frie transfers. Ind er kommet i stedet Kalidou Koulibaly til at styrke defensiven, mens Raheem Sterling er hentet i Man City. Om det er nok til igen at gøre træner Tuchels mandskab til en seriøs bejler til CL-trofæet må tiden vise. 

De havde energi til at lege med om mesterskabet frem til jul, men der mistede de pusten. Da det så også blev exit fra CL allerede i kvartfinalen, gik den sidste luft ud af mandskabet. De skal spille med på begge fronter i denne sæson, og Tuchel har vist, at han er en mand, der kan sætte sit mandskab op til knockoutkampe.

FC Barcelona

Som man må forstå på snart sagt alle jungletrommer, har de ikke en klink at gøre godt med i Barcelona. Derfor har de hentet et par nye spillere til en samlet pris på kun lige godt 100 millioner euro. Det må man vel bruge. Ellers kan man ikke eksistere som fodboldklub. Det ved alle. De har også hentet smarte frie transfers, men spillerne er næppe så Barcelona-tro alle sammen, at de som Messi vil spille gratis.  

Mest bemærkelsesværdigt er Robert Lewandowski kommet til. Den polske angriber blev købt i Bayern for mere end 300 millioner kroner, men han er ret tæt på at være garanti for mål. Danske Andreas Christensen styrker defensiven, mens Kessie og Raphinha er andre nye navne i Barcelona. 

De seneste tre sæsoner har Barcelona blot vundet Copa del Rey en enkelt gang, og det er klubbens eneste nævneværdige trofæ. Der skal helt andre saftige titler på bordet, hvis den katalanske stolthed skal genrejses og tilfredsstilles. Xavi i front for holdet har givet et løft. De mange vinterindkøb afværgede en helt katastrofal sæson, men de røg alligevel ud af Europa mod tyske Eintracht Frankfurt. Seneste CL-sejr var tilbage i 2015, så hvis selvforståelsen ikke skal ryge ud af takt med virkeligheden, er det snart tid for endnu et løft af pokalen med de store ører for FC Barcelona.

Tottenham

Der er handlet rigtigt fornuftigt hos Tottenham Hotspur. Det er dog ved at være længe siden, de rigtigt bød sig til i kampen om CL-trofæet. Men med træner Antonio Conte er der kommet x-factor over Spurs. 

De har gaflet Lenglet, Perisic, Bissouma og Richarlison. Det giver øget styrke i alle kæder. Spørgsmålet er, om der med Bentancur og Bissouma til den centrale midtbane er plads til danske Højbjerg. Det er en hård skæbne hvis danskeren ryger af holdet efter endnu en meget stærk sæson. Indtil videre holder holdet fast i Kane og Son i offensiven, og de har fået ny legekammerat i brasilianske Richarlison. Det ser bundsolidt ud hele vejen rundt. Om det så ligefrem rækker til et angreb på Champions League-trofæet vil vise sig. 

Klubben vandt senest et trofæ tilbage i 2008, hvor det blev til sejr i Carabao Cuppen. Seneste internationale trofæ er fra 1984, hvor Spurs vandt UEFA Cuppen, men i 2019 nåede de finalen i Champions League, hvor de dog tabte til Liverpool. Antonio Conte har ikke haft vanvittig meget succes i Europa, hvor kvartfinalen i CL fra 2013 hos Juventus stadig er bedste resultat. 

Juventus

Den Gamle Dame fra Torino har virket helt utroligt tynget af alder de seneste sæsoner. Der har været gang i den store sommerrengøring i truppen, hvor Paulo Dybala, Alvaro Morata, Giorgio Chiellini, Mathijs de Ligt og Federico Bernardeschi blandt andre er væk. Ind er kommet Di Maria, Pogba og Bremer, og der er en spirende optimisme blandt I Bianconeri. 

Forventningerne kan selvfølgelig heller ikke være så høje længere. Ni mesterskaber på stribe er de seneste to sæsoner vekslet til fjerdepladser og mildest talt tvivlsomme præstationer. De seneste tre sæsoner har de italienske rekordmestre sagt Arrivederci til Champions League allerede i ottendedelsfinalerne. Mod Lyon, Porto og Villarreal. Ikke normalt klubber, Juventus sammenligner sig med, men det er altså dér, de befinder sig for tiden.

Med træner Allegri ved man, hvad man får. Ikke nødvendigvis besnærende og festlig bold, men det er – normalt, seneste sæson lignede genopbygning – pålideligt, driftsikkert og giver resultater. Både i 2015 og 2017 førte han holdet til Champions League-finaler. Det bliver ikke let at gentage den bedrift lige med det samme, men det er da helt sikkert den langsigtede hensigt hos Juventus. 

Internazionale

Forrige sæson lykkedes det for Inter at skubbe Juventus af tronen. Men allerede sæsonen efter blev de så væltet af naboerne fra AC Milan. Det ligner ikke begyndelsen på et nyt dynasti for Inter i denne omgang. Efter tre sæsoners exit allerede fra gruppespillet i CL viste de ellers fremgang med en plads i knockoutrunden i seneste sæson. Over to kampe viste Liverpool sig at være for stærke, men det holdt hårdt, og Inter vandt på Anfield, hvilket er en præstation i sig selv. 

Holdet har hentet Onana til målet, Mkhitaryan på midten og helt fremme er kommet Correa og den hjemvendte Lukaku. Kan holdet holde fast i den solide defensive kæde, ser det faktisk helt lovende ud. Væk er Ranocchia, Sensi, Perisic og Vidal. 

Inter vandt senest Champions League i 2010 med José Mourinho på trænerbænken, og derudover skal vi tilbage til 1964 og 1965 for at finde deres øvrige titler i det, der dengang var mesterholdenes Europa Cup. Træner Simone Inzaghi begyndte karrieren på sidelinjen hos Lazio i 2016, og han kom i sidste sæson til Inter. 

Det er indtil videre blevet til to titler, og det var begge i Coppa Italia. Altså ingen mesterskaber. En kvartfinale i Europa League i 2017 er bedste resultat, mens det i Champions League blev til nederlag i ottendedelsfinalen i 2021 mod Bayern München med Lazio og altså igen i 2022 mod Liverpool i spidsen for Inter. 

Bud på vinderen af Champions League

Manchester City er bookmakernes favorit som Champions League-vinder i 2023. Og det giver god mening. Træner Guardiola udvikler hele tiden holdet. Tilpasser. Justerer. Finpudser. Med Haaland ser det ud til en meget vigtig brik – mål – er faldet på plads. Nordmanden skal falde til i Premier League, men han har allerede vist, han kan score mål i Europa. 

Outsidere til titlen kan blive Bayern München. De skal undvære Lewandowskis mål, men de har handlet smart og med fornuft, og du vælter ikke bare sådan lige den tyske rekordmester. Real Madrid er altid med blandt bejlerne, men på et tidspunkt bliver de vel indhentet af alderen, så de ikke længere kan drive gæk med rivalerne.

Og måske er Galtier lige, hvad de har brug for i Paris. Måske kan han få det hele til at flyde sammen i et bedre samarbejde, og så er pariserne måske også med hele vejen til finalen denne gang. 

Men vores vinderbud lige nu og her? Manchester City.

Spilxpertens bud: Manchester City vinder Champions League til odds 3,90 – SPIL HER >>*

Kevin de Bruyne og Manchester City er favoritter hos bookmakerne. (Foto: Bildbyrån)
Kevin de Bruyne og Manchester City er favoritter hos bookmakerne. (Foto: Bildbyrån)

Lisberg: FCKs chance i Champions League 2022/2023

Der var to grupper, der blev fremhævet ved lodtrækningen til Champions League. Gruppe C og gruppe G. Dødens grupper, blev de kaldt. Jeg vil gerne udfordre den påstand, hvad angår særligt gruppe G, hvor FCK havnede.

For der skal ikke herske nogen tvivl om, at Manchester City er et absolut tophold. Favorit til at tage titlen i år velsagtens efter tilgangen af Erling Haaland, der giver dem en dimension, de ikke tidligere har haft. Meget mere er der vel næsten ikke at tilføje. City kommer til at gøre rent bord i de to kampe mod FCK og måske endda også i gruppen, så københavnerne skal finde sine point andetsteds.

Og det er der da også muligheder for. Hverken Dortmund eller Sevilla er i en forfatning, der kan retfærdiggøre prædikatet dødens gruppe. Dødkedeligt, er vi lidt flabede. Lad mig begynde med Sevilla. Tre kampe i La Liga og et enkelt point. Tre kampe mod to oprykkere og Osasuna. De har solgt midterforsvaret fra de foregående sæsoner, og afløserne holder ikke samme niveau. Julen Lopetegui ligner en mand på vej ud, og buddet herfra er, at han ikke sidder på bænken til begge kampe mod FCK. Offensivt har de et væld (af de samme) spillere, og selvfølgelig kan en kombination af Papu Gomez, Erik Lamela, Isco, Oliver Torres, Ocampos og Ivan Rakitic også volde FCK så rigeligt med problemer, men de skaber ikke alverden, så FCK kan særligt i Parken godt stå i mod spaniernes pres, der sjældent finder sted i andet end kortere perioder af kampen.

Dortmund har offensivt en fart og kvalitet, som FCK ikke møder til dagligt, men de har problemer med at finde et koncept. Alt for meget er lagt an på individuel kvalitet, og særligt på tyskernes to backs har FCK nogle muligheder, hvor de kan true dem. Det ligner dog et tysk mandskab, der bliver bedre og bedre for hver kamp, så med det in mente, er det en smule ærgerligt, at FCK begynder ude mod Dortmund, for de havde haft rigtig fine muligheder i parken mod selvsamme modstande allerede om en uges tid. Med andre ord er der ingen grund til at stikke hovedet i busken ved to af de tre klubber. Dortmund eller Sevillas aktuelle styrke er ikke det, der bør give størst bekymring, men det er i stedet FCK’s egen form. Vi har set det så mange gange før. Hvordan store præstationer bliver fulgt op af noget mindre godt. Senest i weekenden med nederlag mod FC Nordsjælland. Jeg er med på, at det var opslidende kamp i Tyrkiet onsdag aften – fysisk, såvel som psykisk – men FCK er i øjeblikket et mandskab med alt for store udsving. De kommer til at få point i dette gruppespil, og særligt mod Sevilla er der grundet spaniernes spillestil muligheder. Men meget mere end en modstander, der kan få indflydelse på fordelingen af anden og tredjeplads – Manchester City tager med garanti førstepladsen – bliver FCK’s rolle ikke.

Gode råd til at spille på Champions League

Når du skal lave dine Champions League tips, er det meget vigtigt at du holder tungen lige i munden. Champions League er tæt på det største fodboldmarked inden for odds, og dermed også et af de absolut sværeste at slå. Bookmakerne har stort set alt info, der kan opspores på kampe i denne turnering, så man skal være vaks ved havelågen.

Et af de steder du kan vinde en fordel på bookmakerne, er at du er tidligt ude når du finder dit Champions League odds. Ofte vil du opleve at det første odds, som bookmakerne sætter på en kamp, altid vil være en lille smule skævt. Det vil det fordi at bookmakerne også lader deres odds styre af markedskræfter. Derfor kan chancen for at finde værdi være større jo tidligere du er ude.

Du skal så også være sikker på værdien ligger. Her finder du nok ikke en information, som bookmakeren ikke har haft inde og vende. Derimod kan det være at du bedre kan vurdere, hvor meget den enkelte nyhed skal betyde. Hvis vi tager et eksempel med at dit Champions League tip er på Paris Saint-Germain til at slå Manchester City på hjemmebane. Oddset åbner i odds 2,50 på PSG, men alle er godt klar over at Manchester City er uden Kevin de Bruyne. Her havde oddset måske været 2,60 på PSG, hvis Kevin de Bruyne havde været med, men bookmakerne vælger at oddset skal være 0,10 mindre på PSG. Her skal du så vurdere om Kevin de Bruyne har større betydning for Manchester City end de 0,10, og om oddset dermed skal være mindre på PSG.

Et godt råd er altid at have respekt for markedet i Champions League. Det vil være yderst sjældent at du oplever kæmpe fejlodds på dette marked, men det hænder og så er det med at udnytte det.

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Champions League

Real Madrid vandt Champions League for 14. gang i historien. I finalen slog de Liverpool, og i knockoutkampene var spanierne for stor en mundfuld for Man City, Chelsea og PSG. Utroligt comebacks hele vejen sikrede Real Madrid, der var trængt op af en mur konstant, det endelige trofæ. 

Allerede i ottendedelsfinalerne var Los Blancos pressede, da de efter 0:1 i Paris også var nede 0:1 ved pausen på Bernabeu. Hattrick af Benzema sikrede sejr. I semifinalen mod Man City tabte Real 4:3 på Etihad og var nede 0:1 på Bernabeu, da kampen gik ind i sidste minut. To rappe mål af Rodrygo gav forlængelse, hvor Benzema scorede til 3:1-sejr og finaleplads.  

Det danske bidrag bestod af Brøndby, der over 2 kampe tabte til Salzburg, mens FCM godt nok sendte Celtic ud af kvalifikationen, men så tabte de klart til PSV.

Barcelona måtte overraskende forlade turneringen allerede efter gruppespillet, mens både Juventus og Bayern München skuffede i knockoutkampene og tabte til Villarreal. Spanierne tabte derefter semifinalen mod Liverpool. 

Champions League i TV

Champions League-rettighederne er uforandrede i forhold til den seneste sæson, og det betyder, at du skal tænde for TV3+, TV3 Sport og TV3 MAX, hvis du vil følge med i verdens største fodboldturnering.

Live streaming af Champions League foregår hos Viaplay Sport.

De seneste Champions League-vindere

Er du nysgerrig på tidligere udgaver af Champions League? Vi nørder det historiske perspektiv på siden om Champions League vindere.

SpilXpertens dækning af Champions League er sponsoreret af ComeOn!

:one: Hvem er favorit til at vinde Champions League i denne sæson?

Manchester City er favoritter til at vinde Champions League 2022/23.


:two: Hvem har vundet Champions League flest gange?

Real Madrid er det hold med flest Champions League titler med hele 14 styks.