18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Celtic FC – Rangers FC: Odds og optakt den 2. februar 2022

Celtic FC og Rangers FC har mødt hinanden mere end 400 gange, men det er altid intenst og fyldt med fight. (Foto: Bildbyrån)

Sæsonens anden skotske Old Firm finder sted på Celtic Park onsdag aften, hvor Celtic FC er værter for endnu et møde med Rangers FC. Det er kamp nummer 427 mellem de to klubber.Og selv efter så mange møder er hver eneste kamp en drabelig dyst om hver eneste millimeter. Og denne gang er der blot to point mellem holdene i toppen af tabellen som nummer et og to, så det er potentielt også en kamp, der kan afgøre mesterskabets placering. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celtic FC – Rangers FC. Der er kampstart onsdag d. 2. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Celtic FC – Rangers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Bobby Madden
Stadion:  Celtic Park, Glasgow
Vejret:  8°, let vind og regn

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 1. februar 2022 14:57.


Optakt til Celtic FC – Rangers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Ni mesterskaber på stribe snuppede Celtic FC, mens Rangers FC rodede rundt i de lavere rækker efter konkurs, og såmænd også da Rangers FC nåede tilbage i Premiership men endnu ikke magtede at konkurrere om guldet. Det gjorde de i sidste sæson, og dermed er Rangers FC stadig foran i kampen om flest skotske mesterskaber. Celtic FC har 51, mens Rangers FC er på 54 styk. 

Angelos Postecoglou har overtaget trænersædet hos Celtic FC i denne sæson, og det har den græsk-australske tidligere landstræner for Australien gjort godt. Han kom fra japansk fodbold, og det har påvirket truppen i Glasgows katolske del, for der er aktuelt tre japanere i gruppen inklusive topscorer Furuhashi, som dog er meldt tvivlsom til denne duel. 

Hos Rangers FC har de også skiftet hest i vadestedet, for træner Steven Gerrard smuttede i november til Aston Villa FC, og så hentede klubben en gammel kending i form af Giovanni van Bronckhorst. Hollænderen spillede for Rangers FC fra 1998 til 2001, og efter knap et år uden job blev han altså ansat hos Rangers FC. Efter 13 kampe i spidsen for de blå er van Bronckhorst stadig ubesejret. 

Rangers FC må undvære topscorer Alfredo Morelos, der er til VM-kvalifikation med Colombia, mens Ianis Hagi på midten er meldt skadet. Oboforh er stadig ude med hjerteproblemer, og i forsvaret er svenske Helander skadet, mens Balogun er tvivlsom. 

Celtic FC:

 • David Turnbull (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Nir Bitton (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Karamoko Dembele (Kant, Reserve) – Skadet
 • Kyogo Furuhashi (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Albian Ajeti (Angreb, Reserve) – Skadet

Rangers FC:

 • Filip Helander (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Leon Balogun (Forsvar, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Steven Davis (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ianis Hagi (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Nnamdi Oboforh (Midtbane, Reserve) – Hjerteproblemer
 • Alfredo Morelos (Angreb, Fast) – Landskamp

Celtic FC forventet startopstilling: Hart; Juranovic, Carter-Vickers, Starfelt, Scales; O’Riley, Rogic, Hatate; Abada, Maeda, Forrest.

Rangers FC forventet startopstilling: McGregor; Tavernier, Goldson, Bassey, Barisic; Arfield, Kamara, Aribo; Diallo, Itten, Kent.


Odds på Celtic FC – Rangers FC

Bookmakernes odds sender en lille favoritrolle i favnen på Celtic FC.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 1. februar 2022 14:57.


Odds-forslag: Vilje, indstilling og gejst men sjældent mange mål

De seneste syv udgaver af Old Firm er det ikke lykkes for Celtic FC at vinde. Faktisk har de tabt seks af de syv opgør, så de hungrer efter igen at snuppe en sejr mod ærkerivalerne. Vi skal tilbage til 8. december 2019 for at finde seneste Celtic FC-sejr, og det var i ligacuppen. I ligaen skal vi lidt længere tilbage, for der var seneste sejr 1. september 2019.

Alligevel kunne det nu godt være denne gang, at de grønhvide får brudt den kedelige sejrsløse stime. De er godt kørende med 12 sejre og en uafgjort i de seneste 13 kampe, og de har ikke tabt i ligaen siden september. De tabte tre af sæsonens første seks kampe, men siden har de altså ikke set sig tilbage. De har blot lukket 13 mål ind i 23 kampe, og kun to af de scoringer mod har været på Celtic Park. 

10 af de seneste 13 indbyrdes møder har haft højst to scoringer, og syv af Celtic FCs seneste otte hjemmekampe i ligaen har også haft højst to scoringer. Rangers FC kommer godt nok fra en 3:3 mod Ross County, men tre af deres fire forudgående udekampe i ligaen bød også på højst to scoringer. Anbefalingen går med en kamp, der højst byder på to scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,91
Under 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Celtic FC – Rangers FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Celtic FC er aktuelt nummer to i Premiership med 54 point for 23 kampe. 

 • Tallene for Celtic FC siger 17-3-3 med en måldifference på 47:13.

 • Rangers FC topper tabellen med 56 point for 23 runder. 

 • Rangers FCs statistik lyder på 17-5-1, og deres målscore er 48:18.

 • Celtic FCs topscorer er Kyogo Furuhashi, som har nettet 8 gange i sæsonen. 

 • Hos Rangers FC er hyppigste mand på måltavlen Alfredo Morelos, som er noteret for 8 kasser.


Expected Goals: Celtic FC vs. Rangers FC – de seneste tre kampe

Celtic FCResultatxGRangers FCResultatxG
Celtic FC – Dundee United(1-0)2,54 – 0,27Ross County – Rangers FC(3-3)1,71 – 2,96 
Hearts – Celtic FC(1-2)1,25 – 1,55Rangers FC – Livingston FC(1-0)2,34 – 0,12 
Alloa – Celtic FC(1-2)0,80 – 2,15 Rangers FC – Stirling Rovers(4-0)4,35 – 0,15 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Celtic FC – Rangers FC?

Celtic FC – Rangers FC spilles onsdag den 2. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Celtic FC – Rangers FC?

Celtic FC – Rangers FC spilles på Celtic Park i Glasgow i Skotland.

Skriv et svar