18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Burnley FC – Tottenham Hotspur: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Burnley FC tager hjemme på Turf Moor mod Tottenham Hotspur i Carabao Cuppens fjerde runde, som også er ottendedelsfinalerne. Værterne har endnu ikke prøvet at vinde i ligaen, så de ser sikkert frem til pokalbold. Tottenham Hotspur kommer fra to nederlag på stribe, så de kunne egentlig også godt bruge lidt medvind. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burnley FC – Tottenham Hotspur. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Discovery+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Burnley FC – Tottenham Hotspur: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Bankes
Stadion: Turf Moor, Burnley
Vejret: 14° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 06:05.

Optakt til Burnley FC – Tottenham Hotspur: Skader, karantæner og startopstillinger

Der var 11 point ned til nedrykningsstregen for Burnley FC i seneste sæson. Men de endte alligevel som nummer 17 og altså på den første plads i tabellen, der ikke giver nedrykning. De er åbnet den nye sæson præcis lige så ringe, og efter ni runder har de stadig ikke prøvet at vinde. Det er blevet til fire kampe, siden de slog Rochdale i Carabao Cuppens 3. runde, og i de fire kampe er det blevet til ét point, som kom via 0:0 hjemme mod Norwich City. Der indtil da havde 0 (nul!) point. 

Så Burnley FC kunne i allerhøjeste grad bruge lidt medvind, og det kan de lige så godt forsøge at hente i Carabao Cuppen som i ligaen. Medvind er medvind. De eneste fravær er Dale Stephens, som er ude på midten, men han spiller alligevel ikke fast, mens forsvarsspiller Ben Mee måske når at blive klar efter sin positive coronatest.

Burnley FC kan se frem til de kommende fire kampe i Premier League, hvor de tre af dem er på hjemmebane mod Brentford, Crystal Palace og så en reprise mod Tottenham Hotspur. Indimellem er der en udekamp mod endnu et Londonhold, nemlig Chelsea FC. Spørgsmålet er, om Burnley FC og træner Sean Dyche vælger at spare spillere og kræfter her og simpelthen bare overgive sig for at have ultrafokus på ligaen? Eller om de vil jagte succes og medvind i den eneste turnering, hvor de har formået at vinde en kamp i sæsonen? 

Tottenham Hotspur har godt nok tabt fire af sæsonens første ni kampe, men da de ikke har spillet en eneste uafgjort endnu, giver det fem sejre og 15 point, og dermed er de på tabellens sjetteplads med bare to point til den attraktive top 4. De trådte ind i Carabao Cuppen en runde senere end Burnley FC, og Tottenham Hotspur slog Wolverhampton Wanderers. Seneste sæson nåede de finalen, og det vil de sikkert gerne gøre igen, for de har ikke vundet et trofæ, siden de vandt netop Carabao Cuppen i 2008 med finalesejr over Chelsea FC. 

Der er ikke mange fravær hos gæsterne heller, hvor Ryan Sessegnon er eneste mand sikkert ude, mens backen Matt Doherty er meldt tvivlsom og afventer lægestabens dom. Det betyder, at træner Espirito Santo kan stille i stærkeste formation, hvis han har lyst, men det er nu tvivlsomt, om han har det. Der er meget vaklen og optur og nedtur og så igen optur hos Tottenham Hotspur, og efter to nederlag i rap har de i hvert fald brug for lidt optur. 

Burnley FC:

 • Ben Mee (Forsvar, Fast) – COVID-19/Tvivlsom
 • Dale Stephens (Midtbane, Reserve) – Skadet

Tottenham Hotspur:

 • Matt Doherty (Back, Reserve) – Tvivlsom
 • Ryan Sessegnon (Midtbane, Reserve) – Skadet

Burnley FC forventet startopstilling: Hennessey; Lowton, Long, Tarkowski, Pieters; Gudmundsson, Brownhill, Cork, Cornet; Vydra, Rodriguez.

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Gollini; Tanganga, Romero, Sanchez, Davies; Højbjerg, Skipp, Alli; Gil, Kane, Bergwijn.


Odds på Burnley FC – Tottenham Hotspur

Et kig på kampens odds viser, der er en lige kamp i vente. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: To gange formmæssige minus. Tør man håbe, det giver plus?

16 hjemmekampe i alle turneringer er Burnley FC nu på med bare én enkelt sejr. Det var over Rochdale i Carabao Cuppens 3. runde i denne sæson, og dér var de endda bagud 1:0, indtil Rodriguez med fire mål på 27 minutter vendte kampen og sikrede sæsonens hidtil eneste sejr. Nu er Rodriguez i front med Vydra, mens Maxwell Cornet, der scorede de to mål senest mod Southampton, også er i spil, og så bør Burnley FC da kunne komme på tavlen.

Men det er nu heller ikke kun deres egen målscoring, der er problemet. Det er de andres også. 15 indkasserede scoringer i ni ligakampe har betydet, at de endnu ikke har vundet en eneste kamp, og de har bare sejret én af de seneste syv gange, de har haft Tottenham Hotspur på besøg. Tre er endt med udesejr og tre uafgjort. 

Uafgjort er der ikke meget af hos Tottenham Hotspur i denne sæson. Ni ligakampe har givet fem sejre og fire nederlag. I Conference League er de på fem kampe, og her er blot en enkelt endt uafgjort, mens de jo altså også delte med Wolverhampton Wanderers i ordinær tid i 3. runde i Carabao Cuppen.

Begge mandskaber viser ringe form. Det er fristende at tro, ingen af dem vil være i stand til at vinde kampen, men anbefalingen går i stedet en anden forsigtig vej, og tror på mål af begge mandskaber her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,72
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Burnley FC – Tottenham Hotspur: Statistik, topscorer og H2H

 • Burnley FC er på Premier Leagues 18. plads med 4 point efter 9 kampe.

 • Statistikken for Burnley FC siger 0-4-5 med scoren 7:15. 

 • For at komme til denne runde i Carabao Cuppen har Burnley FC besejret først Newcastle United på udebane og derefter Rochdale hjemme på Turf Moor. Deres Carabao Cup endte i seneste sæson netop i 4. runde, hvor de tabte til de senere vindere fra Manchester City.

 • Tottenham Hotspur indtager just nu tabellens 6. plads med 15 point efter 9 runder. 

 • Tallene for Tottenham Hotspur er 5-0-4, mens deres målforskel er 9:13.

 • Tottenham Hotspur har kun spillet én kamp i årets Carabao Cup for at komme hertil, og dér slog de Wolverhampton Wanderers på Molineux efter straffespark. Sidste sæson var Londonholdet tabende finalister mod Manchester City.

 • Burnley FCs topscorer er ivorianeren Maxwell Cornet, som har været på tavlen 3 gange. 

 • Son Heung-Min er Tottenham Hotspurs flittigste målscorer med foreløbig 4 mål.


Expected Goals: Burnley FC vs. Tottenham Hotspur de seneste tre kampe:

Burnley FCResultatxGTottenham HotspurResultatxG
Southampton – Burnley FC(2-2)1,55 – 0,75West Ham United – Tottenham Hotspur(1-0)1,23 – 0,97 
Manchester City – Burnley FC(2-0)2,81 – 0,85Vitesse – Tottenham Hotspur(1-0)0,41 – 0,46 
Burnley FC – Norwich City(0-0)1,35 – 0,49 Newcastle United – Tottenham Hotspur(2-3)0,58 – 1,45 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar