18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burkina Faso – Tunesien: Odds og optakt den 29. januar 2022

Kan Brøndby-drengen Slimane og Tunesien spille sig hele vejen til AFCON-semifinalen? (Foto: Bildbyrån)
Kan Brøndby-drengen Slimane og Tunesien spille sig hele vejen til AFCON-semifinalen? (Foto: Bildbyrån)

Tunesien med Brøndbys Anis Slimane på holdkortet overraskede stort i ottendedelsfinalen, da de sendte Nigeria ud med en 1-0 sejr. Denne gang venter Burkina Faso, som på papiret er en mere overkommelig modstander. Bliver det Tunesien eller Burkina Faso, som fortsætter AFCON-eventyret? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Burkina Faso – Tunesien. Der er kampstart lørdag d. 29. januar 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Burkina Faso – Tunesien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Joshua Bondo, Botswana
Stadion: Stade Roumde Adjia, Garoua
Vejret: 28°, svag vind


Optakt til Burkina Faso – Tunesien: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi er nået til kvartfinalen i Africa Cup of Nations, hvor Burkina Faso og Tunesien lørdag aften skal finde ud af, hvem som skal op mod enten Senegal eller Ækvatorial Guinea i semifinalen. Bookmakerne spår hverken Burkina Faso eller Tunesien særlig store chancer for at gå hele vejen. Man får i skrivende stund odds 21 på, at Burkina Faso løfter trofæet, mens Tunesien står til odds 9. Vi har ikke at gøre med de mest prominente mandskaber ved turneringen, men alt kan ske ved AFCON, det har vi set flere eksempler på allerede.

Burkina Fasos vej til kvartfinalen har ikke været alt for overbevisende. Turneringen startede ud med et forventeligt nederlag til værterne fra Cameroun, før det blev til en 1-0 sejr over Kap Verde og 1-1 mod Etiopien. 4 point var dog nok til at sikre 2. pladsen i gruppen, og dermed fik de æren af Gabon i ottendedelsfinalen. Et jævnbyrdigt opgør så længe ud til at gå Burkina Fasos vej med Bertrand Traores 1-0 scoring i første halvleg, men da Sønderjyskes Adama Guira i dommerens overtid headede bolden i eget net, så måtte Burkina Faso og Gabon i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, før vinderen blev fundet.

Tunesien sneg sig med nød og næppe videre fra gruppespillet som en af de fire bedste 3’ere. Anis Slimane og co. imponerede ikke i de tre gruppekampe, som blot resulterede i 3 point. Første kamp bød på et lidt uheldigt 1-0 nederlag til Mali, i en kamp hvor Tunesien brændte straffe 10 minutter i slutfløjt, herefter blev det til en overbevisende 4-0 sejr over gruppens prygelknabe Mauretanien, inden det igen blev til et 1-0 nederlag, denne gang mod Gambia. Også i sidste gruppekamp var Tunesien lidt uheldige med endnu et brændt straffespark og en indkasseret scoring i dommerens tillægstid. I ottendedelsfinalen var Tunesien oppe mod en af turneringens helt store favoritter Nigeria, men her overraskede tuneserne stort med en 1-0 sejr. Brøndbys Slimane spillede størstedelen af kampen, mens OBs Jebali blev skiftet ind i 2.halvleg.

De to nationer har ikke krydset klinger siden 2017, hvor de også stod overfor hinanden i AFCON-kvartfinalen. Ved den lejlighed trak Burkina Faso det længste strå med en 2-0 sejr på to mål i kampens sidste ti minutter.

Burkina Faso:

  • Issoufou Dayo (Forsvar, Fast) – Syg/Tvivlsom

Tunesien:

  • Ingen kendte fravær

Burkina Faso forventet startopstilling: Koffi; Kabore, Tapsoba, Ouattara, Yago; Nikiema, Guira, Sangare; Bande, Ouattara, Traore

Tunesien forventet startopstilling: Said; Drager, Talbi, Ifa, Haddadi; Skhiri, Laidouni, Slimane; Khazri, Jaziri, Msakni


Odds på Burkina Faso – Tunesien

Bookmakerne ser Tunesien som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Selvtilliden i top hos Tunesien

Det er ikke to af de mest profilerede mandskaber ved Africa Cup of Nations som vi har med at gøre her, og ingen af dem regnes heller for en seriøs bejler til at løfte trofæet. Burkina Faso leverede helt godkendte resultater i gruppespillet men uden for alvor at imponere. Tunesien skuffede fælt resultatmæssigt men havde til gengæld fortjent mere i begge nederlag i gruppespillet, hvor de i begge tilfælde brændte straffespark. Man har indtrykket af, at alt kan ske i de her AFCON-kampe, og denne gang har vi endda at gøre med en, på papiret, jævnbyrdig kamp.

X’et står i skrivende stund helt nede i 2.65, og det er helt sikkert også det mest oplagte bud, når man kigger på styrkeforholdet de to mandskaber imellem og resultaterne helt generelt ved denne slutrunde. Men jeg synes alligevel, at Tunesiens indsats mod favoritterne fra Nigeria senest var så opløftende, at de må stå med gode chancer for at trække det længste strå her, hvis de kan lægge samme niveau for dagen. Selvtilliden må være skyhøj hos tuneserne ovenpå sådan en indsats, og så må benene være en anelse friskere end hos Burkina Faso, som måtte ud i 120 minutters fodbold for at finde vej til kvartfinalen. Anbefalingen lyder på en sejr til Slimane og co.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,50
Tunesien vinder
Gå til unibet *


Burkina Faso – Tunesien: Statistik, topscorer og H2H

  • Burkina Faso har fundet vej til kvartfinalen via 4 point og en 2. plads i gruppespillet samt en sejr i straffesparkskonkurrence mod Gabon i ottendedelsfinalen.

  • Tunesien har snusket sig med i kvartfinalen efter 3 point og 3. plads i gruppespillet samt en overraskende 1-0 sejr over Nigeria i ottendedelsfinalen.

  • Burkina Fasos fire mål i turneringen er blevet sat ind af fire forskellige spillere, blandt andre Bertrand Traore, som til daglig spiller for Aston Villa.

  • St. Etienne-spilleren, Wahbi Khazri, er Tunesiens topscorer med to kasser.

  • I AFCON 2017 var de to nationer også oppe imod hinanden i kvartfinalen, her vandt Burkina Faso 2-0 på to sene scoringer.


Expected Goals: Burkina Faso vs. Tunesien – de seneste tre kampe

Burkina FasoResultatxGTunesienResultatxG
Burkina Faso – Gabon(1-1)1,74 – 1,01Nigeria – Tunesien(0-1)0,57 – 0,29
Burkina Faso – Etiopien (1-1)0,47 – 1,81Gambia – Tunesien(1-0) 0,30 – 1,17
Kap Verde – Burkina Faso(0-1)0,59 – 1,63Tunesien – Mauretanien(4-0) 2,94 – 0,97
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Burkina Faso – Tunesien?

Burkina Faso – Tunesien spilles lørdag den 29. januar 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Burkina Faso – Tunesien?

Burkina Faso – Tunesien spilles på Stade Roumde Adjia i Garoua

Skriv et svar