18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Wolfsburg – Bayern München: Odds og optakt den 17. april 2021

Wolfsburg og Bayern München mødes i Bundesligaens 29. spillerunde. Der er seks kampe tilbage. Værterne er nummer tre, mens gæsterne er nummer et med fem point ned til nummer to. Wolfsburg har ikke slået Bayern München siden 2015, men måske er det endelig tid? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolfsburg – Bayern München. Der er kampstart lørdag d. 17. april 2021 kl. 15:30. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365

Odds på Wolfsburg – Bayern München

Oddsene på kampen afslører, at vi kan forvente et forholdsvist lige opgør, men at Bayern München er kneben favorit.

Wolfsburg – Bayern München: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Volkswagen Arena, Wolfsburg
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Wolfsburg – Bayern München: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er smækfyldt med store følelser og oplevelser som Wolfsburg-fan i disse år. Både i 2017 og 2018 måtte holdet i nedrykningsplayoff for at sikre livet i Bundesligaen. De to følgende sæsoner blev de nummer seks og syv, og nu er de på en tredjeplads med udsigt til Champions League-billetter i en sæson, der begyndte skuffende med exit fra Europa League allerede i kvalifikationen til gruppespillet. Godt nok tabte Wolfsburg sidste weekend til nummer fire, Eintracht Frankfurt, men de har altså stadig otte point ned til Dortmund på femtepladsen med bare seks kampe tilbage at spille. Her venter Bayern München, og de resterende kampe byder også på møder med både Dortmund selv og RB Leipzig. Så Wolfsburg kan sådan set selv afgøre, om de skal bævre helt frem til sidste runde, eller om de måske endda kan melde sig ind i kampen om sølvmedaljerne – de har lige nu seks point op til RB Leipzig på andenpladsen.

Formen er i hvert fald godkendt for Wolfsburg, der har ni sejre, en uafgjort og to nederlag i de seneste 12 ligakampe. På hjemmebane er de noteret for 13 kampe uden nederlag i sæsonen. Da nummer to, RB Leipzig, var på besøg, endte det 2-2, mens nummer fire, Eintracht Frankfurt, blev besejret 2-1. De to næste opgaver på hjemmebane er nummer et og nummer fem, og slipper Wolfsburg fra dem uden nederlag, kan de så småt øjne en hel sæson uden nederlag på Folkevogns-arenaen. Ganske imponerende, hvis det lykkes. Men deres statistik mod Bayern München er mildt sagt ikke lovende. De seneste 11 indbyrdes møder har givet én uafgjort og 10 sejre til Bayern München. Samlet score i sydtyskernes favør: 39-6. Fem hjemmekampe for Wolfsburg har givet fem nederlag med scoren 2-17.

Men måske er det alletiders tidspunkt at møde Bayern München på. De forsvarende klubverdensmestre og Champions League-vindere er netop røget ud af Champions League efter to fornemme kampe mod PSG. Bayern München skabte masser af muligheder i de to opgør, men de kunne ikke udnytte nok af dem til at slå sig videre. Holdet er plaget af skader og fravær, og savnet af topscorer Robert Lewandowski har logisk nok vist sig at være svært. Mellem de to kampe mod PSG spillede Bayern München 1-1 med Union Berlin på Allianz Arena, og selv om de for bare to runder siden slog RB Leipzig, kan de ikke vide sig sikre på mesterskabet, hvis de taber dette opgør. Der er intern uro i München. hvor succestræner Hans-Dieter Flick er i nærmest åben krig med sportschef Hasan Salihamidžić, og selv om det plejer at være tegn til, at de vinder alt på banen, er det svært at sige, hvordan holdet vil reagere på konflikten kombineret med Champions League-exit. Det er krævende at være en del af Bayern München, må man bare konstatere.

Wolfsburg:
Renato Steffen (Kant,Fast) – Skadet
Admir Mehmedi (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Bayern München:
Niklas Süle (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Leon Goretzka (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Corentin Tolisso (Midtbane, Fast) – Skadet
Douglas Costa (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
Serge Gnabry (Kant, Fast) – COVID-19
Robert Lewandowski (Angreb, Fast) – Skadet

Wolfsburg forventet startopstilling: Casteels; Mbabu, Lacroix, Brooks, Roussillon; Schlager, Arnold; Baku, Gerhardt, Brekalo; Weghorst.

Bayern München forventet startopstilling: Neuer; Pavard, Boateng, Hernandez, Davies; Kimmich, Alaba; Sané, Müller, Coman; Choupo-Moting.

Odds-forslag: Her er målfest forbudt

Vi skal tilbage til 2015 for at finde Wolfsburgs seneste sejr mod Bayern München. Det er altså længe siden. Men holdet er ubesejret på hjemmebane i sæsonens 13 kampe, og de har bare lukket otte mål ind. De laver selv cirka 2,5 mål pr. hjemmekamp, og selv om det er Bayern München, der har stået for langt størstedelen af scoringerne i de indbyrdes møder, er der trods alt scoret mere end fire mål i snit i de seneste 11 Bundesligamøder.

Bayern München har været involveret i 116 scoringer i deres 28 Bundesligakampe. Det er lidt mere end fire scoringer pr. kamp. Men siden tabet af Robert Lewandowski i landskampspausen i marts har de været involveret i fire kampe, og de tre af dem har budt på højst to scoringer.

Så er der bøvlet med de indbyrdes kampe og de utroligt mange mål i dem. De to klubber mødtes sidste spilledag i sidste sæson i Wolfsburg, og dengang vandt Bayern München 4-0. Men de er uden Robert Lewandowski, og Wolfsburg har løftet sig i denne sæson. Om det er nok til endelig at besejre Bayern München igen er tvivlsomt. Men det bør være nok til at holde kampen under fire scoringer.

SpilXperten.com anbefaler: Under 3,5 mål til odds 1,62 – SPIL HER >>*

]Wolfsburg – Bayern München: Statistik, topscorer og H2H

  • Wolfsburg er aktuelt på 3. pladsen i Bundesligaen med 54 point for 28 kampe.

  • Statistikken for værterne er 15-9-4 og scoren 49:26. Hjemme på Volkswagen Arena er det blevet til 9-4-0 og 25:8.

  • Bayern München topper tabellen med seks runder igen. De har 65 point efter 28 kampe.

  • Tallene for sydtyskerne er på 20-5-3 og målscoren 80:36. På fremmed græs har de 10-1-3 og målforskellen 29:17.

  • Wolfsburgs flittigste målskytte er Wout Weghorst. Hollænderen har nettet 18 gange i sæsonens løb.

  • Bayern Münchens topscorer er skadede Robert Lewandowski, som har stået for utrolige 35 mål. Nummer 2 på den interne liste hos Bayern München er Thomas Müller, der er noteret for 10 pletskud.

  • De to hold mødtes senest 16. december 2020 i en kamp i München, der endte med hjemmesejr på 2-1.

  • Da de seneste spillede mod hinanden i Wolfsburg, stod kalenderen på 27. juni 2020, og Bayern München vandt hele 4-0.

Skriv et svar